GRADINITA BAMBI SECTOR 3 ,CE STITI DESPRE EA ?
Raspunsuri - Pagina 3
Burtocika spune:
A dus cineva copii mai mici la aceasta gradinita ? Ma refer la copii de 1 an si 7-8 luni ...
Care este situatia cu cei foarte mici ? Cati sunt in grupa si cum se ocupa de ei ? Ma intereseaza cum ii hranesc, cum ii schimba, daca se ocupa cineva sa-i invete la olita ...
monu spune:
Gradinita Bambi step by step
Sa incep cu inceputul ca altfel nu stiu
-Am sunat la interfon au deschis si am orbecait prin curte si prin gradi. Clar nu au paza (am si eu pitic cu chestia asta). Se vedea ca suntem noi si totusi nimeni nu ne-a intrebat nimic si ne-am plimbat pin gradi. Daca vroiam puteam ajunge lejer si la etaj.
-La intrare o sala mare unde se ia masa. Frumoasa. La parter alaturi de sala de mese intr-un colt un pian la care repetau cativa copii mici. Profesoara …. Aparent amabila. Mai tarziu aflam ca nu accepta copii sub 4-5 ani.
-La etaje salile de curs. Au 2 etaje. In salile in care invata/se joaca se mai si doarme. La grupa anteprescolara (adica cresa) se primesc copii de la 18 luni la 2 ani juma. E singura grupa unde exista 2 locuri libere. Au baie separate cu un singur wc pitic. (eu unul am vazut prin usa intredeschisa ca nu ne-a invitat sa o vizitam)
-Au in permanenta 2 doamne care se ocupa de curatenie.
-La grupa de cresa la ora 17 mai erau 2 copii care tuseau si unul chiar a vomitat si a fost verificat de febra. Cei doi bantuiau la grupa mica. Unde mai erau vreo 6-7 copii cu o singura educatoare.
-La fiecare grupa la care am intrat am gasit peste 6 copii cu o singura educatoare si de fiecare data ni se spunea ca sunt 2. Dar eu am vazut 1!
-Parintii au voie sa asiste la ore si au voie sa intre in clase. Pt mine e ok ca as putea sta cu copilul pana la acomodare.
-Dar… 1 educatoare la 7 copii e putin.
-Medicul se spune ca e in permanenta acolo. Dar tocmai ieri a avut program scurt doar de dimineata. A ramas surprinsa in sensul negatic cand a auzit ca stiu de biletelele dnei dr. adica daca bb e bolnav iti trimite prin copil bilet acasa. Si cand am intrebat-o atunci ce cauta cei 2 copii mici bolnavi la gradi mi-a spus ca si tusea si mucii difera. Adica in functie de stadiul bolii.
-Am insistat sa o intreb ce fac daca Alexia e data la cresa si ea e mai evoluata decat ceilalti. O muta la alta grupa (greu de crezut), se face vreo evaluare? Nu am primit un raspuns clar.
-Mancarea – din start - primesc dulciuri. Meniul e facut de dna dr dar primesc si dulciuri. Au firma de catering.
-Transportul – il au asigurat si impartit pe 4 zone. De la noi de acasa pana la ei sunt 3 km si déjà suntem in zona 3 si ne costa peste 200.000 lei vechi pe zi. Copiii nu au scaune speciale de masina si copiii mcii sunt pusi in centuri. Ni s-a spus ca daca vrem nu avem decat sa ne aducem scaun de masina de acasa.
-Jucariile la grupa de cresa (pana la 2 ani juma) slabe.
-Optionalele – din cardul insiruit copilul nu are acces decat la dans. de balet doar daca vrea sa o testeze madam. Despre engl care e inclusa in prêt nici nu se pune problema. Desi Alexia vorbeste f bine romaneste 2-3 cuvinte ar putea sa o invete si pe ea. ca imediat face 3 ani. Desen, pictura, modelaj, colaj nu s-a zis ca ar exista desi ma uit la hartiile de la ei si sunt mentionat.
-Taxa de la 9-13 735 RON, 9-14.30 965, 9-18 1175 si 9-19 1250 dar asta numai daca euro e intre 3.01 si 3.50 lei.
-Ii primesc cu pampers. Au cana lor cu numele scris (adusa de acasa)
- iesirile care apar ca se fac nu se fac cu copiii mici.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Burtocika spune:
Revin si eu cu o intrebare retorica: daca tot nu se pot face o serie de activitati cu copilul tau care e mic (sub 3 ani), de ce nu exista tarife diferite pentru acesti copii ??? Pentru ca eu platesc toate activitatile, dar copilul meu nu poate beneficia de ele ! Intrebarea e valabila pentru toate gradinitele care primesc copii asa mici, nu numai pt Bambi ...
LindaZ spune:
Si gradinitele ce raspuns au dat?
Nu cred ca vor schimba tarifele, dar macar stii o justificare a banilor. Probabil nu se calculeaza in functie de complexitatea activitatilor...
Si la Bambi au acelasi tarif toate grupele, chiar daca cele mari au mai multe activitati in afara gradinitei decat cele mici. Insa in acest timp fac activitati in gradinita. Fetita mea la grupa mica, adica de la trei la patru ani anul asta a fost la teatru de papusi, circ, Balonul Copiilor, muzeu, de 1 Martie in parc unde au expus martisoarele facute de ei, serbarea de craciun a fost tot la teatru si nu mai stiu, adica astea au fost incluse in pret. Separat sunt alte optionale ca dans, balet,inot,ski, aikido care se platesc separat.
medin spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Revin si eu cu o intrebare retorica: daca tot nu se pot face o serie de activitati cu copilul tau care e mic (sub 3 ani), de ce nu exista tarife diferite pentru acesti copii ??? Pentru ca eu platesc toate activitatile, dar copilul meu nu poate beneficia de ele ! Intrebarea e valabila pentru toate gradinitele care primesc copii asa mici, nu numai pt Bambi ...
Fiind mamica de copil care a mers la gradi de la doi ani, pot sa-ti spun ca un copil atat de mic implica totusi multa munca, uneori mai multa decat unul mare. Personalul necesar este mai numeros de multe ori (supraveghere, mers la toaleta, ajutor la masa, schimbat etc), mancarea si spatiul sunt aceleasi, asa ca probabil pretul egal cu al copiilor care fac activitati se justifica.
La copilul meu in grupa se faceau oricum activitati, chiar daca erau atat de mici (e drept ca al meu era cel mai mic din grupa), iar faptul ca a asistat la ele, chiar daca nu stiu in ce masura a reusit sa si participe efectiv, se vede acum, in cunostintele pe care le are.
delsim spune:
Cat mai e acuma taxa la Bambi, program prelungit?
Mai are cineva copilul acolo, sa-mi spuna si mie impresii?sau a mai vizitat-o cineva recent?
Mami2008 spune:
Este cineva de pe acest forum care are copilul la aceasta gradinita, Bambi de pe str. Teodorescu? Eu il am si as fi dorit sa schimb cateva impresii...Multumesc