GRADINITA BAMBI SECTOR 3 ,CE STITI DESPRE EA ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Brindu, tu la ce gradinita il ai ?

Eu ma duc pe 27 -parca de la ora 18 la ,am primit o invitatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindu spune:

La Bambi, in sectorul 3.

Inca nu am alta alternativa, dar incep sa ma gindesc...vaz ca in ultima vreme educatoarea s-a mai muiat...

Om trai si om vedea.

Brindu

Mergi la inceput

Vii maine la prezentare ?
Eu merg sa platesc rezervarea si sa vd ce e cu fastrackids ?(sau cam asa ceva )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Ati fost la Bambi? V-a placut? Noi am fost toti trei, dar eu mai mult am stat cu fetita mea sus la spatiul de joaca, vroiam sa ma asigur ca o sa ii placa si ... am reusit , am luat-o plangand de acolo. Abia asteapta sa mai mearga.

Mergi la inceput

L-am inscris pe pitic la clasa de germana , sper sa fie OK .

Mergi la inceput

Inseamna ca piticul tau va fi coleg cu Ioana mea, ca noi tot germana am ales, doar ca eu intelesesem ca nu va fi grupa separata de germana ca pana acum, ci va fi cea de engleza, dar vor face si germana. Daca va fi grupa speciala de germana, ma bucur si mai mult. Astept sa ne vedem, poate imi trimiti tu PM (eu tot nu vad optiunea asta la tine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

din pacate abia acum am vazut subiectul, sper ca impresiile mele sa va fie totusi de folos.

Baietelul meu termina acum grupa mica la Bambi, si dupa 1 an acolo eu sint multumita de cum a evoluat. E drept ca e vorba de un copil cuminte, chiar prea cuminte, la noi problema a stat invers: eu mi-am dorit ca gradinita sa-l fac mai zburdalnic si mai sociabil cu copiii , si asa s-a intimplat.

Puncte bune:
- gradinita e noua, spatioasa si luminoasa,
- n-au fost probleme cu mincarea,
- educatoarele (noaste) sint tinere si dragute, copilul clar le-a placut si s-a inteles cu ele; sint cite 2 educatoare plus o profesoara de engleza la grupa
- copilul si-a insusit o serie de informatii anul asta, a invatat multe cuvinte in engleza, e drept totusi ca daca nu repetam cu el le uita (eu de asta nu l-am dat la germana, ptr ca nu am fi putut sa-l ajutam/verificam cu nimic)
- copiii din grupa sint ok, desi pare de la sine inteles am descoperit ca nu e chiar asa cind la un moment dat au incercat sa aduca o fetita de la grupa anteprescolara la ei, care plingea non-stop (nu exagerez!) si atunci normal perturba toate functionarea grupei
- au fost in vizite la teatru, circ, muzee, tirgul de carte ptr copii, totul fara alte costuri, din vara au inceput inotul (optional ptr cine doreste)
- la gradi se tin zilele de nastere ale copiilor, se poate aduce claun acolo, tort, e cel mai bun mod de sarbatorit copilul, chiar mi-am propus ca la anul sa invit si prietenii baietelului tot acolo
- saptaminal primim informatii in caietul personal referitor la evolutia copilului si despre cum maninca/ doarme/ interactioneaza la gradi; la fel fise cu tema saptaminii, poeziile invatate, cuvintele la engleza
- plata se poate face cu factura, deci daca sinteti platiti pe firma e fr. convenabil
- lumea e deschisa la discutii, se poate merge oricind ptr a urmari cum au loc lectiile

Puncte slabe (sau mai curind nemultumiri personale):
- costul mare - asta e, nu ma obliga nimeni sa-l duc acolo, dar totusi costul e fr. mare comparativ cu majoritatea gradinitelor chiar particulare
- faptul ca anul trecut la inscriere a fost vorba de 12-15 copii in grupa, apoi au fost inscrisi 18, si acum spre finalul anului au mai aparut vreo 2-3 de la alte grupe sau habar n-am de unde (cu asta m-am linistit dupa ce mi s-a spus ca au fost copii care au renuntat sa mai vina; totusi la cealalta grupa mica vad ca sint mai putini - adica 14, si sper ca la anul daca mai vin copii noi, vor fi repartizati acolo ptr a se echilibra balanta, mai ales ca sala lor de clasa e putin mai spatioasa)
- doctorita gradinitei m-a pus pe drumuri aiurea o data cind i s-a parut ca are copilul conjunctivita si nu il primea inapoi decit cu adeverinta de la oculist ca e ok, si alta data nu mai stiu cu ce alta impresie de genul asta; totusi nu ma pot supara, ptr ca asa previne imbolnavirea copiilor in colectivitate, si pina la urma e si interesul meu

Una peste alta mie mi-a placut si nu am avut nemultumiri majore, e o gradinita pe care o pot recomanda fara stringere de inima oricui.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabert spune:

Buna fetelor,

Si eu am baietelul la Bamby Step by Step din martie anul acesta. L-am adus pe Bogdanel aici la varsta de 2 ani si 7 luni in grupa Iepurasilor, anteprescolara (cu copiii cei mai mici)la program scurt cu masa. Mie mi-a placut aceasta gradinita de la inceput. Este f curata si are spatii pt activitati, cat si de joaca, foarte bine puse la punct. E o gradinita cu un aspect vesel. Acum am trecut si noi in grupa mica. Sunt doua educatoare si o prof. de limba engleza pe grupa. Cele doua educatoare vin cu schimbul (saptamanal) in ture, astfel: de la 8-aprox13 si de la 13-18 (acum exista si program prelungit pana la 19). Medicul gradinitei controleaza copiii zilnic si daca de ex. copilul este rosu in gat (fara febra) iti trimite un bilet ca sa te informeze de starea copilului si ce tratament sa-i dai. Daca copilul e febril sau il suspecteaza de ceva mai grav ti-l trimite acasa. Mancarea este adusa de o firma de catering. D-na doctor mi-a spus ca tine probe in frigider din toate felurile de mancare, zilnic. Parintii sunt informati de meniul saptamnal prin mail. De asemena, orice alte anunturi pe care le face gradinita sunt primite de parinti prin mail (de ex. activitatile optionale, excursiile, spectacole de circ, sedinte s.a). Legatura cu educatoarele o tin telefonic cat si prin intermediul unui caiet, pe care il primesc vinerea acasa, in care sunt informata ce activitati s-au desfasurat la ore si cum s-a descurcat Bogdan.
Singurele obiectii pe care le am sunt legate de nr de copii inscrisi in grupa (20); e adevarat ca destul de rar sunt toti copiii prezenti si o alta obiectie o am vizavi de pret. Avand in vedere ca nu e tocmai o gradinita ieftina (930 la program 8-14 cu masa) ma deranjeaza ca nu se scade din tariful lunar zilele cand copilul e bolnav si lipseste. Mi s-a spus ca e prea greu de tinut evidenta.
Cam asa se desfasoara activitatea la aceasta gradinita.
Eu nu am o f mare experienta cu alte gradinite, am mai fost la una inainte de Bamby, la Scooby Doo de pe langa parcul Tineretului, unde am tras o repriza de enteroviroze care ne-au cam lecuit.
Am uitat sa spun ca gradinita Bamby asigura si transport (ca o extraoptiune) pt cei interesati. Au masini noi si bine intretinute, dar si aceasta optiune e destul de scumpa.
In speranta ca v-am ajutat sa va faceti o parere despre ac gradinita, va doresc mult succes.

Mergi la inceput

Uite ca deja au trecut doua luni de cand am inceput si noi gradinita si impresiile sunt bune. Mai ales Ioanei ii place, a invatat multe cantecele, cuvinte in engleza ( in germana n-am auzit nimic inca, desi are doua ore pe saptamana), imi spune ( in sfarsit!!) "Mami, te rog ...", imita acasa frumos ce se joaca la gradi, uneori aduce acasa ce a lucrat in timpul zilei (desene, colaje, forme decupate, etc). Are transportul asigurat si sunt sunata cu 5 minute inainte sa cobor.
Noi primim pe mail informatii despre programul de saptamana viitoare (cand merg in parc, la muzeu, la teatru, cand au carnaval, etc), despre meniul urmator, iar vineri vine acasa cu caietelul in care este evaluarea activitatii ei din timpul saptamanii ce a trecut si programa lectiilor din saptamana urmatoare.
Deci, suntem multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Care mai este situatia actuala la aceasta gradinita? in special cea din Piata Alba Iulia?

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput