mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miha se mai discuta pe forum de asta...o fi tzeapa, nu o fi...si sa dea Domnu sa nu ai nevoie vreodata sa afli! Pentru ca nu poti sti decat in situatia in care ai nevoie de ele.
Daca ai banii astia (in plus), e bine de facut....acuma mai depinde de incarcatura genetica a fiecaruia, din ce am vazut eu pe lista aia sunt boli care se fac in marea majoritate a cazurilor, cu predilectie genetica...Doamne fereste oricum!
Cum mai stai cu bleah!?

Simona 33+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

mariussimiuc, eu as fi pentru! dar sotul..nu e prea cooperant.. inca mai avem timp de gandire..cei de la firma de recoltare treb. anuntati cu max o luna inainte de nastere!
Am vb. cu dr meu si a facut si face asa ceva..oricum trebuie sa te gandesti ca poate da si kix, adica celulele recoltate sa nu fie indeajuns(adica cordonul ombilical era prea mic taiat)sau sa nu fie sterila..

Vine bebe
Burtik
Cristina 21+ cu

Mergi la inceput

raca bun venit si sarcina usoara!

Simona 33+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Miha se mai discuta pe forum de asta...

Unde?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Raca bine ai venit!
Simo eu "cochetez" cu contractii neregulate! Peste 3 ore merg la control! M-a programat dr. de saptamana trecuta! Sa vad ce mi se spune! Ma opreste,nu ma opreste...

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Simo78

Miha se mai discuta pe forum de asta...

Unde?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

La grupul meu de mamici ...sorry ca te-am dus in eroare.
Dupa cum spuneam...parerea mea e urmatoatea (si nu sustin ca-i si buna ): sume e considerabila....din ce stiu eu, daca recoltarea nu e buan, sau celulele nu sunt in stare buna...sau, sau, sau....nu platesti nimic. Deci platesti doar dupa ce fac ei analizele si considera ca treaba-i buna.
Daca-i o mare tzeapa nu ai de unde afla decat in momentul in care ai nevoie sa le folosesti...si sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asa nevoie!
Personal nu o sa fac asta...istoricul meu genetic (si al sotului) e super si riscul e foarte mic, iar banii astia sincer nu ii am!
Dar acum face fiecare dupa cum ii dicteaza constiinta, nu e ceva care sa hotarasti dupa sfaturile altora.

Te pup.

Revin. Sa dea Domnu sa ai fetita, dar daca e baietel sa nu te necajesti, ca daca mai iese unul ca Robert.... ...ce rupere de inimi or sa mai faca in oras amandoi....

Simona 33+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cristina, poza cu rochita e aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2589433810074881809LmnlXb

Nu mi-a mai spus nimeni cum sa pun poze fara sa trec tot site-ul...Va rog! Simo, tu parca mi-ai mai spus candva, dar...am uitat. Ma mai ajuti? Era ceva cu url...

Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Oana descizi o paranteza patrata in care scrii url="toata treba aia pe care o ai tu" inchizi paranteza (vezi scrii asa, cu ghilimele)..dai o denumire pozei, mai deschizi o paranteza patrata in care scrii /url si inchizi. toate astea fara spatii...sper ca te-am lamurit.

Simona 33+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Incerc acum
rochita de gravi

Merge. Multam, Simo.

Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ghinetz faina rochia!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica