mamici de IASI
Raspunsuri - Pagina 23
Simo78 spune:
Miha se mai discuta pe forum de asta...o fi tzeapa, nu o fi...si sa dea Domnu sa nu ai nevoie vreodata sa afli! Pentru ca nu poti sti decat in situatia in care ai nevoie de ele.
Daca ai banii astia (in plus), e bine de facut....acuma mai depinde de incarcatura genetica a fiecaruia, din ce am vazut eu pe lista aia sunt boli care se fac in marea majoritate a cazurilor, cu predilectie genetica...Doamne fereste oricum!
Cum mai stai cu bleah!?
Simona
33+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
kriss79 spune:
mariussimiuc, eu as fi pentru! dar sotul..nu e prea cooperant.. inca mai avem timp de gandire..cei de la firma de recoltare treb. anuntati cu max o luna inainte de nastere!
Am vb. cu dr meu si a facut si face asa ceva..oricum trebuie sa te gandesti ca poate da si kix, adica celulele recoltate sa nu fie indeajuns(adica cordonul ombilical era prea mic taiat)sau sa nu fie sterila..
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+
cu
Simo78 spune:
raca bun venit si sarcina usoara!
Simona
33+
Matei Hisham
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Miha se mai discuta pe forum de asta...
Unde?
Miha
si Robert 
alynta27 spune:
Raca bine ai venit!
Simo eu "cochetez" cu contractii neregulate! Peste 3 ore merg la control! M-a programat dr. de saptamana trecuta! Sa vad ce mi se spune! Ma opreste,nu ma opreste...
Alina-Mirela
39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Simo78
Miha se mai discuta pe forum de asta...
Unde?
Mihasi Robert
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
La grupul meu de mamici
...sorry ca te-am dus in eroare.Dupa cum spuneam...parerea mea e urmatoatea (si nu sustin ca-i si buna
Daca-i o mare tzeapa nu ai de unde afla decat in momentul in care ai nevoie sa le folosesti...si sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asa nevoie!
Personal nu o sa fac asta...istoricul meu genetic (si al sotului) e super si riscul e foarte mic, iar banii astia sincer nu ii am!
Dar acum face fiecare dupa cum ii dicteaza constiinta, nu e ceva care sa hotarasti dupa sfaturile altora.
Te pup.
Revin. Sa dea Domnu sa ai fetita, dar daca e baietel sa nu te necajesti, ca daca mai iese unul ca Robert....
...ce rupere de inimi or sa mai faca in oras amandoi....Simona
33+
Matei HishamNu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
ghinetz spune:
Cristina, poza cu rochita e aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2589433810074881809LmnlXb
Nu mi-a mai spus nimeni cum sa pun poze fara sa trec tot site-ul...Va rog! Simo, tu parca mi-ai mai spus candva, dar...am uitat. Ma mai ajuti? Era ceva cu url...
Oana
34+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Oana descizi o paranteza patrata in care scrii url="toata treba aia pe care o ai tu" inchizi paranteza (vezi scrii asa, cu ghilimele)..dai o denumire pozei, mai deschizi o paranteza patrata in care scrii /url si inchizi. toate astea fara spatii...sper ca te-am lamurit.
Simona
33+
Matei Hisham
ghinetz spune:
Incerc acum
rochita de gravi
Merge. Multam, Simo. 
Oana
34+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"