mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

MAMICI DE IASI

1. Alynta27 (Alina Mirela) -dr.Mihalceanu Elena cu David 38+
2. lorinaoo1 (Lavinia) - dr.Socolov Demetra cu Lorina Maria 35+
3. ghinetz (Oana) - dr. Grigore cu Victor Constantin 33+
4. Nonna76 - dr. David 32+
5. Simo78 (Simona) - dr.Ioanid cu Matei Hisham 32+
6. amironeanu (Andreea) - dr.Mihalceanu Elena 28+
7. moldoveanca - dr. Mihalceanu Elena 24+
8. kriss79 (Cristina) -dr. Mihaila Catalin 20+
9. Crissintibun (Cristina) -dr.Holicov Monica cu Amalia Miruna 18+
10. mariussimiuc (Mihaela) - dr. Holicov Monica 13+
11. Slimatei (Stefania) 12+
12. gugushtiuc - dr. Grigore 11+

Mergi la inceput

Cum Gugu nu a mai intrat..am facut eu o listuta. daca intra ea poate sa dea copy/paste si pune si lista.. insa pana atunci..

Vine bebe
Burtik
Cristina20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Kriss, vestitul dr e medic ginecolog cu competenta in echo
Urmareste si sarcini in evolutie, am o prietena care a nascut acum cateva sapt cu el prin cezariana
Ia foarte putine gravide sa le urmareasca
Eu merg la el de aproape 7 ani de zile in care am trecut prin multe si acum , dupa ce am reusit sa obtin sarcina asta (prin trat facut la Bucuresti) ne-a asigurat ca va avea grija de noi, stia cat efort am facut pana aici si cat de mult ne dorim copiii
Dupa nefericitul eveniment am consultat mai multi medici care au rasfoit teancul de analize (parca sunt o baba, plina de hartii) au spus ca e de neconceput ca nu mi-a facut cerclaj dat fiind ca am avut colul mic si sarcina era multipla
Cand l-am intrebat de cerclaj a zis ca-mi face numai daca da colul semne de slabiciune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luni am fost la el si a spus ca totul e ok iar peste 4 zile am ajuns la urgente cu dilatatie de 5 -6 cm si nu s-a mai putut face nimic
Cam asta e cu pomul laudat si cu "omenia" unora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Alynta eu cu o zi inainte de a naste am avut niste junghiuri in zona colului iar in ultimile zile simteam ca bb e f.f. jos abia puteam merge.
Inca putin si vei avea bebelusul in brate.

Oana noi te asteptam cat mai curand cu vesti bune. Cam asa se intampla cu toti medicii care ajung in top - sunt prea ocupati ca sa se ocupe atent de toate pacientele.

Simo sa stii ca nici la targ nu e mare diferenta. Preturile sunt undeva intre Mall si Siraj, o medie. Dar e posibil sa gesesti unele lucrusoare mai deosebite si atunci se merita.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor va rog sa-mi raspundeti este imposibil sa nu stiti despre ce vb,va rog....

stefania
12+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

fetelor va rog sa-mi raspundeti este imposibil sa nu stiti despre ce vb,va rog....

stefania
12+

intra aici:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/set-cadou-aparat-ascultat-zgomotele-fetale-p-426.html

Vine bebe
Burtik
Cristina20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss foarte bine ca ai facut lista!
Katthy eu am dureri se burta de vreo 4 zile!Azi o sun pe dr sa vad pe cand ma programeaza la control.

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu parca am picat din luna...Cand e Baby Expo? Si parca ni=u a fost unul acum, de curand...?! (Oare se intampla sa ametesc si de la ceai??? Sau o fi de la caldura?)

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

si eu sunt ametita, cred ca de la caldura.. am o oboseala in mine si ma doare iar spatele..
baby expo a fost acum vreo 2 luni cred..vineri(sau de joi?) vine din nou in Iasi!

Vine bebe
Burtik
Cristina20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Eu tin minte ca a fost Kid's mania nu Baby expo .

Poze

Mergi la inceput