mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Eu tin minte ca a fost Kid's mania nu Baby expo .

GABI ,de 3 ori mama
Poze

Gabi, cred ca ai dreptatetot una pt. mine

Vine bebe
Burtik
Cristina20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Eu parca am picat din luna...Cand e Baby Expo? Si parca ni=u a fost unul acum, de curand...?!

Baby Expo e intre 15-17 iunie (de vineri pana duminica inclusiv) la Sala Polivalenta. deschis 10.00-19.00.

Vezi ca ti-am trimis PM referitor la programare. Asistenta vrea sa suni tu neaparat la cabinet.

Alinus 22s cu Iulius

foto cu iubirea mea secreta http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/album/57646076239913495

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare!

Laura scuze, neuronu' e de vina, nu mi-am dat seama Eu sunt exemplul concret al vorbei aleia "Graba strica treaba"

Kriss acu un an doar visam la asa o minune si incercam sa aflu de ce nu se poate. Azi am aflat ca mai am trei sapt pana ma internez, pt ca voi face cezariana. Deci pe 1 iulie ma prezint frumusel cu catel si cu purcel la spital asteptand sa-mi vad minunea

Simo si eu stiam ca e mai ieftin in Siraj si gasesti cam aceleasi lucruri ca in Mall.

Oana imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat .

Alynta eu am dureri de astea mai mereu si dr mea mi-a recomandat antispastice si repaus la pat. Incearca sa iei no-spa si sa te linistesti putin. Daca persista inseamna ca se apropie Momentul... asta in teorie, ca la practica sunt varza

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by crissintibun
Eu sunt la dr Holicov.
Mai e cineva la ea?

Si eu si eu...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Ma bucur sa aud k esti si tu la ea .Eu sunt super multumita! e o persoana minunata si un dr de exceptie!
Vreau sa va salut pe toate si sa va urez o saptamana frumoasa!
Ce ma bucur k ati scris de Baby expo k nu am mai fost niciodata ,dar imi doream de mult timp sa vad si eu cum e...Poate gasesc cateva lucruri mai de calitate pt Amalia mea draga.
Kriss,super listuta .Multumim!

Cristina 18+ si Amalia Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Oana,mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai patit!
Mai ales k o persoana f apropiata mie ,care e in domeniu chiar mi l-a recomandat pe dr Iliev si m-am gandit k puteam fi chiar eu in locul tau.
Iti tin pumnii sa iti tii cat mai curand puiutul mult dorit in brate!
Si incearca sa nu te mai consumi,chiar daca stiu k e mult mai usor de zis decat de facut.
pupici,

Cristina 18+ si Amalia Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lorina eu ma astept de pe o zi pe alta sa nasc!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mersi kriss!e fff dragut dar nu tocmoi ceea ce vroiam; se poate asculta doar din luna a 5-a ceea ce gasesc si aici; ma scuzi dar ma refeream la un aparat care se poate auzi acum in aceasta perioada...
daca nu mergeam la spital si nu ascultam cu urechile mele as fi zis ca nu exista dar este... dar cred ca nu de cumparat
vroiam sa-l auda si ta'su ca zice ca deja il iubeste dar vroiam sa-l vad ce fata face

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Lorina eu ma astept de pe o zi pe alta sa nasc!

multa bafta! iti doresc: o nastere usoara un copil sanatos cuminte si frumos! ce poate sa-si doreasca mai mult o mama....

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc pentru informatii despre baby Expo. Am sa merg sa vad si eu ce si cum... Ma intereseaza in special un aparat pentru sterilizat biberoane. O sa trec si prin farmacii, sa pot compara preturile. In specila vreau un aparat in care sa incapa pompa de muls. (Se pare ca va fi iar prietena si dusmanul meu in acelasi timp)

Imi poate da cineva informatii mai multe despre dr. Ciupilan? Medicul meu pleaca in concediu exact cand tr sa nasc eu (de ce mi-era frica nu am scapat). Si ma gandesc sa merg la Ciupilan (stiu ca ele doua colaboreaza, adica Grigore cu Ciupilan)

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Slimatei!
Am fost la control azi! Se pare ca David mai sta vreo saptamana! Colul s-a deschis si ingrosat! Dr. zice ca durerile mele sunt normale,semn ca se apropie! Atata timp cat sunt neregulate nu nasc!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput