Cristina Spatar, dama de companie?
Ia uitati pe ce dadui:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/63242/Cristina-Spatar-dama-de-companie-pentru-o-agentie-britanica
Mie mi se pare ca ea e, insasi printesa/regina/imparateasa R&B. Eh, deci n-am barfit-o noi degeaba!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Raspunsuri
Candy spune:
Simplu: le credem, fiindca se suprapun perfect peste imaginea pe care o avem despre ea...
Uita-te si tu pe site: e ea sau nu? Mie mi se pare ca DA.
XIO spune:
Tanti asta...arata rau de tot saraca de la atatea operatii estetice.
In legatura cu dama de companie , si eu stiam ca inainte sa se lanseze in muzica a fost ..dama de companie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
saphir spune:
Dar daca cineva i-a facut o farsa si i-a pus pozele acolo??
Imaginea este cea pe care i-o creaza presa, pentru ca banuiesc ca personal nu o cunoaste nici una dintre voi.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
viorela hoff spune:
m-am uitat si eu pe site, fetele sunt cam sterse, tipa e draguta, sunteti sigure ca e ea?
cine e Cristina Spatar?
asta-i ca un fel de gheisa europeana, nu? nu vad nimica rau. poate ca gheisele sunt totusi mai superioare
Vio
Alé spune:
Deci: www.cristinaspatar.ro poza de la contact e identica cu cea de pe siteu englezesc.
Coincidenta? hmmmm
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
viorela hoff spune:
revin, ca m-am uitat pe site-ul dat de Ale, e nasoala tipa, si la inaltimea ei...e slabanoaga rauuu.
vocea, hm, nu-i iesita din comun, dar de ce e asa de celebra?
Vio
Candy spune:
E "celebra" datorita propriei prostii: dupa ce reusise sa agate un italian tanar, frumos, multimiliardar si cu titlu nobiliar pe deasupra (cu castel, iaht si tot tacamul), Mirco Maschio, cu 2 saptamani inainte de nunta l-a inselat si a fost surprinsa de paparazzi. Pentru ca telefoanele ei erau pe numele lui, individul a putut constata ca ceea ce publicasera ziarele se confirma, in sensul ca 2 numere se repetau obsesiv, si mai erau si o groaza de sms-uri. In final, prinsa cu mata-n sac, ea a recunoscut.
Urmarea: nunta a fost anulata. Lung prilej de vorbe si de ipoteze....