Acordeoane ...bune, bune

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Balbina, sar`mana mult.
Ma ajuta mult numele in rusa, la parterul blocului meu este o brutarie ruseasca, ma duc direct la ei si daca ii iau in ruseste o sa fie impresionati.
Multumesc inka odata

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Hehe, ce-mi place, o daduram pe retete rusesti . Nati, sa ne traiesti, acum te punem pe tradus . Apropos, ce zice reteta originala la acordeoane?

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by strumfi2004

Hehe, ce-mi place, o daduram pe retete rusesti . Nati, sa ne traiesti, acum te punem pe tradus . Apropos, ce zice reteta originala la acordeoane?




In reteta originala, se pune unt in taieturile cartofului, se unge cu putin unt deasupra, se invelesc cartofii in folie si se coc timp de 20-25 minute. Apoi se dezvelesc din folie, se ung cu un sos de usturoi (un amestec de maioneza, smintina si usturoi tocat), se presara cu cascaval ras si se mai dau la cuptor pentru 20 de minute, neacoperiti de data asta.
Mai stiu o varianta a acestei retete, cu feliute de slanina puse intre taieturile cartofului, cred ca iese o nebunie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am facut si eu azi acordeoane si chiar ca-s bune
A fost greu pana am bagat baconul in cartof...m-au cma trecut caldurile si am rupt vreo 2, dar oricum au fost buni
Multumesc de reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Claudelu, sa va fie de bine!
ca sa nu se rupa cartoful taiat, nu trebuie crestat pana jos de tot, am patit si eu la primul.

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Balbina, poti sa imi dai te rog reteta originala, in rusa (link-ul dat mai devreme, nu merge) pentru tipa de la brutarie, ca am zapacit-o de cap, cand i-am povestit si vreau sa ii dau si ei reteta.

Multumesc mult

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

saphir, are ceva site-ul citeodata, ca nu merge. Uite, exista si www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=1167" target="_blank">aici aceeasi reteta. Ai gasit amidon?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Balbina, rusoaica mi-a zis ca amidon e cornflour, asa ca am luat de ala. Sper sa-mi iasa, ca azi vreau sa incerc.

Merci pt reteta, am sa printez si am sa ii dau si ei.


Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:


offtopic: Saphir mama rusoaica le are la termeni de nu mai poate, cornflour este faina de porumb. amidonul e cornstarch sau maize starch. si poate sa fie si de cartofi : potato starch. (auz dar in supermarket nu e amidon de la Dr. Oetker? ca stiu ca pe acolo sunt produsele lor.)
on topic. am facut si eu acordeoanele acu ceva timp, tare tare gustoase. da nu mai fac ca mananc prea multi cartofi cu ele

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Nu sunt aici produse de la Dr.Oetker....
Si daca fac cu cornflour nu-mi iese?? Ca deja am pregatit totul, mai am de pus asta si bicarbonatul????

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput