Bianca Brad, indoliata dupa fetita ei
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mi_ro
Da buna idee, nici eu nu am putut sa aceesez. Daca poate cineva sa posteze aici macar fragmente ar fi bine.
acum merge...
Foto Ralu
mi_ro spune:
Multumesc, am citit......e groaznic. Dumnezeu sa aiba grija de ea si de familia ei. Rugaciunea Sf.Francisc spune: Da-mi Doamne puterea de a suporta lucrurile pe care nu le pot schimba.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
anymony spune:
Sa o vedem astazi la Euphoria la ora 8 , cu campania lansata pentru sprijiinul psihologic al mamelor care au copii si sufletele ingerasi... sa dea Domnul sa aiba succes, desi in tara asta....
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
iepumic spune:
Am vazut emisiunea de pe Euphoria....pt. mine socul a fost cu atat mai mare cu cat abia acum am aflat de ce i s-a intamplat Biancai....si cumulat cu fetele din studio care trecusera prin aceleasi incercari....brrrrrrr. Cateodata mi se pare ca in tara asta copiii nostri supravietuiesc doar datorita ....soartei, norocului...dar in orice caz mi se pare ca au mai putine sanse decat copiii din alte tari........si ma rog sa se schimbe lucrurile astea ...e singurul motiv pentru care as emigra: ca sa ii dau copilului meu mai multe sanse!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Criss75 spune:
Cutremuratoare emisiunea de aseara, si mai ales marturiile mamelor care si-au pierdut copilasii. Cand despre comportamentul unor cadre medicale...sub orice critica.
Criss si Alex (11.05.2003)
ella_72 spune:
Dar care a fost pana la urma motivul mortii fetitei Biancai Brad ? Ca eu nu am vazut emisiunea.....
Ella
Criss75 spune:
O malformatie a inimii, insa am inteles ca fetita n-a murit din aceasta cauza, ci deoarece era micuta, si mama avea lichid in exces, fetita s-a miscat mult si cordonul ombilical s-a innodat in jurul gatului, si asftel micuta n-a mai primit oxigenul necesar.
Criss si Alex (11.05.2003)
Eseea spune:
cred ca subiectul asta ar tb mutat de aici...ca nu e nici barfa, nici mondenitate si nici cancan.......
my baby