Bianca Brad, indoliata dupa fetita ei

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Off,cat poate fi de trist
Nu am trecut prin asa ceva si nici nu doresc la nimeni,dar cred ca e sfasietor.Si articolul e binevenit pt mamicile care din nefericire trec prin asa ceva.Ajuta sa stii ca nu esti singura!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Si eu am vazut-o asta seara la "Sase vine presa"..era asa de frumoasa si incerca sa fie puternica si totusi au fost momente in care i-au aparut lacrimile...groaznic...

ma bucur ca a inceput aceasta campanie, stiu si eu mamaici la care le-au murit bebe la nastere si nici acum nu sunt consolate. merg in fiecare duminica la cimitir si e foarte greu sa-si vada de viata mai dparte... e foarte greu pentru ele si chiar au nevoie de ajutor sa poata trece si sa aiba puterea sa mai incerce...

Bravo Bianca!

sa te ajute Dumnezeu sa castigi in ce ti-ai propus!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Site-ul ei s-a blocat si nu am putut sa vad nimic, in schimb am vazut-o azi la Sase vine presa in reluare. Se cam intrerupea din cauza satelitului dar in fine am vazut-o si e....trist. Imi pare rau pentru ea. E groaznic sa ti se intample asa ceva. Nimeni nu merita asa ceva dar poate ca Dumnezeu are o menire pentru ea. Si este extraordinar ce vrea sa faca. Este ceea ce o va ajuta sa treaca peste durerea care o incearca acum. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa isi indeplineasca proiectul.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

e groaznic ceea ce s-a intimplat, nu reusesc sa intru pe situl ei, dar cind se va mai linisti voi incerca din nou. din pacate sint multe femei poate prea multe care isi pierd copilasii la virste mici ale sarcinii, la virste mari ca si bianca, e f bine ca cineva care este ascultat a luat initiative!poate asta schimba ceva. este un subiect aici pe dc unde din pacate este o lista intreaga cu fete indurerate si neconsolate de pierderea bebelusilor lor!cindva credeam si eu ca se intimpla altora....

durerea unei pierderi ......

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am vazut-o la Baby Expo in decembrie si nici nu am banuit ce i s-a intamplat.
Imi pare tare, tare rau... Este o femeie puternica si cu siguranta va merge mai departe. Ii doresc multa sanatate si sa-si implineasca toate visele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mesajul pe care l-a scris pe siteul ei de vedeta dovedeste o generozitate enorma. Iar suferinta ea sunt sigura ca nu se poate masura si nu o poate intelege decat o mama. Sper ca Doamne Doamne sa-i arate calea spre vindecare si pace!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

nu merge link-ul :(
are, cumva, cineva textul salvat?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Da buna idee, nici eu nu am putut sa aceesez. Daca poate cineva sa posteze aici macar fragmente ar fi bine.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

am auzit si eu ca vrea sa deschida niste centre de consiliere. care la noi lipsesc in totalitate. eu am pierdut o sarcina de 7 luni si stiu cat de greu poate sa fie. ma bucura insa ca exista initiative din astea. ar fi trebuit sa existe chiar si fara nenorociri. dar tare le-ar ajuta pe mamicile care trec prin astfel de traume!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Este infiorator!!!Este cea mai mare tragedie ce i se poate intampla unei femei!

Mergi la inceput