Mucegaiul in casa ne imbolnaveste?????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai repara si ei in week-end ca atunci o fi sotul liber. Si or folosi hartie si pix sa-si noteze masuratorile sau la nevoie scrijelesc pe tablite de lut. Si eu cred ca ar trebui sa vada unde e problema de fapt si poate sa mai astepte cu izolatul sa vada daca zona mai mucegaieste din nou dupa tratamente.

Da zau asa, stii ca suntem multe care te iubim aici pe forum si suntem gata sa iti dam un sfat la orice problema. Nu face bine sa stai nervos.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

cornelia_laura daca stati la curte, izolarea peretelui pe interior nu prea e o solutie. noi izolaram vreo cativa an la rand si tot reaparea mucegaiul.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Stam la bloc, la etajul 5. Peretele respectiv e in sufragerie, perete exterior.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Izolarea cu polistiren este foarte buna. Asa am procedat si noi cu un perete din dormitor care da spre exterior. Stiu ca e nevoie de polistiren, o plasa speciala si glet. Dar se pricepe mesterul mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si eu am probleme cu mucegaiul in dormitor...este umiditatea ridicata si incaperea e pe colt (stau la et.4 din 10)
am spalat cu tot felul de solutii antimucegai, am izolat peretele cu polistiren si mi-am luat un carbune special care absoarbe umiditatea din camera (de la quelle....vreo 40-50 roni) si absoarbe tot...se umple cutia cu apa si nici nu s-a mai extins beleaua

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

cornelia_laura , pai din iunie si pana in august nu ati terminat de izolat inca peretele? Inca va mai ganditi cum sa ii veniti de hac?

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Lilina, sa stii ca m-am uitat si eu in catalogul de la Quelle, la aparatul de indepartat umiditatea si costa aproape 50 RON plus taxele postale,dar carbunele e garantat 4-6 luni, ti-ai mai luat rezerva dupa (sau esti in perioada in care-si face treaba) . Tu esti multumita de el? oare astfel de aparat nu se gaseste si la altfel de magazine?

Mergi la inceput