Mucegaiul in casa ne imbolnaveste?????
Raspunsuri - Pagina 2
Marilena12 spune:
Incercati sa adaugati o placa de rigips pe peretele respectiv, asta dupa ce il tratati contra mucegaiului. O solutie buna este produsul Bref, anti mucegai, ucide si ciuperca si albeste peretele. Se pulverizeaza si se lasa sa actioneze. Peretii dubli sunt o buna solutie pentru casele cu mucegai.
Si da, mucegaiul poate agrava foarte tare rinitele alergice, poate genera astm bronsic, alergii grave, plus alte afectiuni ale aparatului respirator.
Mari
aidaciolac spune:
DA . Mucegaiul este foarte periculos in casa.
Este important unde locuiti , la casa sau la bloc.
Eu stau la casa si am rezolvat problema repede si nu cu multi bani.
Aveti grija de voi si profitati de vremea frumoasa de afara ca sa rezolvati problema.
Multa sanatate!
Aida - mama de pisica mica.
claza spune:
Nu stiu despre mucegai, probabil ca are partea lui de vina, dar, daca zici ca ai ganglionii umflati, te-as sfatui sa-ti faci si un exudat faringian - doar ca sa fii sigura ca nu ai vreun streptococ.
kover spune:
da!mucegaiul poate face mult rau.si la noi a aparut mucegaiul in camera copiilor intr-un colt.asta dupa ce ne-am pus termopane,si a venit pe lume cel mic si ii faceam baie in camera.deocamdata am scapat de mucegai,cu domestos.dar nu sters ci doar tamponat(sa nu raspindesti sporii).multa sanatate.
aidaciolac spune:
La Practiker este solutie antimucegai pt pereti , cam 10 roni /l .
Vezi daca merge in prima faza cu asta.
Toate cele bune!
Aida - mama de pisica mica.
ladyJ spune:
buna seara.
Cornelia draga,treaba cu mucegaiul este una extrem de serioasa.Asa cum au spus si fetele mai devreme,provoaca alergii puternice si chiar astm bronsic.Nu e de gluma.
Indeparteaza-l cat mai repede de pe perete,si eu zic sa controlezi peste tot prin casa,inclusiv in dormitor,sub pat,sub saltea.
Cred ca am mai povestit undeva pe forum,ca mi-am luat odata o saltea din Germania,si mi s-a explicat ca e antialergica.Adica modul de fabricare reduce riscul aparitiei ciupercilor de mucegai,declansatoare de alergii.
Eu nu stiam ca in salteaua de acasa poate exista MUCEGAI.Dar mi s-a explicat ca,fiind un loc neventilat si umed,mucegaiul se dezvolta extrem de bine.
Deci...grija mare daca aveti probleme cu alergiile.
Va doresc sanatate multa!
LadyJ
cornelia_laura spune:
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Vom remedia situatia cat mai curand. Socrul meu zice ca ar fi bine sa izolam peretele asa ca sambata vine sa masoare si saptamana viitoare se apuca. Partea proasta e ca nu sunt decat el si sotul dar sper sa se descurce. Si imi pare rau ca nu am unde sa duc copiii cateva zile pana e gata.
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric
MAI 2007
Guestus spune:
nene...trebuie sa vezi din ce cauza a aparut mucegaiul..poate ca nu ai ventilatie corespunzatoare...ca o sa izolezi si apoi iti apare iar.
si in alta ordine de idei ce masoara socrul toata ziua de simbata la perete?
Clover spune:
Guestus sa nu te incurci in atatea ordine de idei.
In alta ordine de idei de unde te-ai captusit cu vorbitul cu "nene"? Ma abordasi similar la un subiect si zau ca ma uit dimineata pranz si seara in oglinda si nu sunt nene. Iar cineva numit cornelia_laura nici atat
Keep the promises you make to yourself.
Guestus spune:
eram nervos...auzi si tu...vine simbata sa masoare si peste 1 saptamina se apuca de treaba...pina atunci si uita ce a masurat..se "aseaza" blocul si se modifica dimensiunile