Mucegaiul in casa ne imbolnaveste?????

Mucegaiul in casa ne imbolnaveste????? | Autor: cornelia_laura

Link direct la acest mesaj

De cateva luni la noi in familie e tot timpul careva racit rau. E adevarat ca baiatul cel mare merge in colectivitate si ii da si celui mic cate o raceala. Dar si noi adultii patim la fel. Eu cel putin sunt mai tot timpul cu dureri de gat, tuse, nas infundat(am si o rinita alergica). Efectiv am ajuns la disperare. De curand am descoperit in sufragerie ca peretele din spatele bibliotecii e cuprins de mucegai. Poate fi mucegaiul cel care intretine bolile astea? Si eu si sotul cand racim ramanem cu o tuse si cate 2-3 saptamani. Nu mai zic de copii ca tot timpul unul din ei tuseste. Dar am pus-o pe seama colectivitatii si a microbilor de acolo. Eu am mai deschis un subiect si la "Clinica virtuala" pt ca mai noi am ganglionii de la gat cam umflati si sunt speriata.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Initial creeata de cornelia_lauraPoate fi mucegaiul cel care intretine bolile astea?

DA

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Din cate stiu eu mucegaiul intretine bolile cu pricina.
Oricum trebuie sa faci musai ceva cat mai repede pentru a scapa de el ca.....nu este de gluma.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Initial creeata de cornelia_laura

De cateva luni la noi in familie e tot timpul careva racit rau. E adevarat ca baiatul cel mare merge in colectivitate si ii da si celui mic cate o raceala. Dar si noi adultii patim la fel.
Eu cel putin sunt mai tot timpul cu dureri de gat, tuse, nas infundat(am si o rinita alergica). Efectiv am ajuns la disperare.
De curand am descoperit in sufragerie ca peretele din spatele bibliotecii e cuprins de mucegai. Poate fi mucegaiul cel care intretine bolile astea? Si eu si sotul cand racim ramanem cu o tuse si cate 2-3 saptamani. Nu mai zic de copii ca tot timpul unul din ei tuseste. Dar am pus-o pe seama colectivitatii si a microbilor de acolo. Eu am mai deschis un subiect si la "Clinica virtuala" pt ca mai noi am ganglionii de la gat cam umflati si sunt speriata.

simptomele pe care le-am subliniat (si nu numai...) sunt cu sigurantza agravate de prezentza mucegaiului in casa voastra.

sigur ca initial virusii/ microbii ii aduce unul dintre voi dein colectivitate (fie copilul de la gradi, fie voi de la serviciu) dar poti sa fii convinsa ca mucegaiul 'intretzine' ca sa zic asa toate manifestarile neplacute din sectorul respiratoriu.
crede-ma ca nu vorbesc din auzite, eu am suferit intotdeauna de astfel de probleme - copil fiind am suferit de astm alergic, daca stateam intr-o casa cu igrasie/ mucegai ma sufocam si tuseam pana mi se taia respiratzia. cu timpul am scapat de crizele de astm, dar am ramas cu o rinita alergica si in momentul cand stau mai mult sau dorm intr-o casa unde miroase a igrasie, a umed sau pur si simplu a neaerisit, incep sa tusesc pana la sufocare.

este foarte important sa rezolvi problema!
solutia de urgentza este sa spalati peretele cu hipoclorit, si apoi il lasi sa se usuce bine.
dar trebuie sa te lamuresti ce anume cauzeaza aparitia mucagaiului si sa rezolvi problema respectiva! pentru ca altfel va continua sa apara si nu vei scapa definitiv de miros!

multa sanatate si sa auzim de bine!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Shi eu cred ca mucegaiul intretzine in general bolile respiratorii, shi mai ales cand afecteaza persoanele cu un teren alergic.Parintzii mei aveau tapet in casa, peretzii nu respirau shi, deci, nici mugegaiul pe un perete ascuns nu se vedea.. dar eu l-am simtzit...rinita alergica era ca la ea acasa.. raceli continue, crize de astm, tuse seaca...patologii care, dupa curatzenia de rigoare shi eliminarea tapetului pt ca peretzii sa poata respira, s-au ameliorat simtzitor.7
Sanatate maxima va doresc shi o zi buna.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Neparat peretele respetiv trebuie curatat si igienizat.Mucegaiul nu numai ca intretine afectiunile respective dar si poate favoriza aparitia unor afectiuni foarte grave.
Sanatate multa!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, este foarte periculos. Si, dupa ce cureti in spatele dulapului cum a zis anamaria, cu o solutie anti-mucegai si vezi ce mai e de facut (daca ai tapet, scoate-l, ca intretine umezeala, e mai bine fara), nu pune dulapul foarte aproape de perete, lasa suficient spatiu intre ele.

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Dupa ce cureti peretele, ia si dulapul la "puricat", daca placajul de pe spate e mucegait, schimba-i spatele, ca intra la haine si e belea.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Noi am patit-o cu mucegaiul, si inca nu am scapat definitiv in bucatarie, insa aveam in dormitor si sufragerie si eram vesnic raciti, iar sotul are o rinita alergica, stranuta intr-una si tusea, fara sa ii gasim nici un remediu. Acum am dat cu solutie impotriva mucegaiului, am varuit peretii si am pus solutie speciala pentru var, si am si izolat camerele in exterior cu poliesteren. Mucegaiul nu a mai aparut si in sfarsit simptomele pe care le-ai descris si tu s-au ameliorat simtitor, fiind prima iarna petrecuta fara mucegai... nu scapi asa usor de toate alergiile si minunile adunate in ani! Mai grav a fost cu dulapurile, au trebuit scoase pentru ca orice puneam in ele mucegaia si mirosea.

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cornelia,
au fost si pe la Discovery niste documentare, despre o boala misterioasa care a ucis oameni in America si s-a descoperit ca in casele oamenilor care se imbolnaveau exista mucegai, niste spongi care produceau imbolnavirea aparatului respirator.
Ia masuri urgente ca acuma se poate scapa de astfel de probleme.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Stati asa, nu o speriati degeaba. Exista un soi de mucegai care te poate omori intr-adevar, dar probabil in cazul ei e un soi neletal de mucegai.

Toate sfaturile sunt bune si ar trebui dupa ce faci ceea ce au scris fetele mai sus sa iti dai seama si cat e umiditatea, de ce nu se ventileaza camera cum trebuie. Verifica si in restul camerelor daca aveti probleme.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput