Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 26
otilica74 spune:
Buna,
Cred ca pot si eu sa intru in clubul vostru, am 1,74m/65kg, de la 69kg intr-o luna am dat jos 4kg, si am scos numai zaharul, fainoasele si grasimile, si vreau sa ajung la 63kg adica 11kg sub fractia inaltimii, desi nu pot spune ca sunt bine puse kilogramele ramase
.
Dupa aceea D-ne ajuta sa ma mentin
Moira spune:
April 16 si Otilica74, bine ati venit!
Eu sunt in Z 5 de regim si deja am dat jos 500 g. Incet dar sifur, sper. Sa vedem cum ma abtin duminica, de ziua mea. O felie de tort de casa, tot mamanc
Moira
Luna75 spune:
Si eu m-am apucat de dieta dar nu am inca rezultate notabile.O raceala venita din senin imi pune bete in roate dar incet-incet sper sa dau si eu jos primul kg.
Spor la munca fetelor!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Moira, te rog sa nu uiti sa deschizi capitol nou deoarece dupa fiecare 20 pagini de subiect se deschide capitol nou - bine ca nu a inchis vreun moderator subiectul
Procedura e aceeasi ca data trecuta ![]()
Mult succes !
Revin pentru ca s-ar putea ca s-a schimbat ceva pe forum cat timp am lipsit - am vazut subiecte cu pana la 30 de pagini pe capitol - nu e exclus ca acum sunt permise 30 de pagini.
mihaser spune:
Luna nu cred ca Moira a uitat...eu am impresia ca s-a intamplat ceva cu capitolele vechi....cred ca sunt mai putine postari pe pagina si de aia sunt asa multe pagini.
Fetele spor la slabit! Eu vreau sa reiau dieta mea poate mai scap de 2 kg...o sa reincep si tae-bo.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Luna75 spune:
La multi ani ! Moira 
Iti doresc toate cele bune,implinirea tuturor dorintelor,multa sanatate,o silueta de invidiat si mai presus de toate un 
Iate si un mic cadou
Fecioarele grase sunt un nonsens. Se intalnesc atat de rar, incat categoria aceasta poate fi ignorata. In primul rand, simbolic vorbind, Fecioara este o fiinta zvelta si delicata. Apoi, acesti mercurieni nu sunt lacomi, mananca prudent, usor si natural, sunt grijulii cu sanatatea si au un consum nervos atat de intens, incat nu "pun" pe ei, pur si simplu.
Dieta Regimurile de slabire sunt specialitatea lor. Sunt dieteticieni sau nutritionisti innascuti, pentru care cuvinte precum "lipide", "carbohidrati" sau "proteine" n-au secrete, care iti spun imediat ce aliment e mai bogat in fier sau in vitamina C. Nu ai ce sa le recomanzi - ei iti pot da sfaturi tie. Daca vor sa-si ajusteze silueta (cu sau fara motiv), apeleaza la post, preparate din plante, meniuri vegetariene sau, pur si simplu, isi numara caloriile.
Miscare Nu le prea place sportul, dar sunt harnici, se agita mult si astfel se mentin in forma. Le-ar prinde bine si o activitate fizica relaxanta, care sa le valorifice abilitatile, de pilda: ping-pong, scrima, minigolf. Sau, pentru ca iubesc animalele, ar putea sa-si ia un caine, care sa-l scoata regulat la plimbare.
Alte sugestii In afara de fitoterapie, li se potriveste si homeopatia. Aceasta raspunde naturii lor ordonate si punctuale, precum si interesului innascut pentru detaliu.
si nu in ultimul rand - caracteristicile persoanelor nascute pe data de 16
Daca va veti folosi de extraordinara dumneavoastra capacitate intelectuala in dezvoltarea abilitatilor spirituale, veti fi un om fericit. Probabil ca va petreceti mult timp in contemplare, urmarind discursul filozofic si cautand sensul vietii. De aceea este posibil ca uneori sa pareti absenti. Aveti un interes scazut in lucrurile practice de zi cu zi, precum banii, serviciul sau locuinta, dar recunoasteti ca exista o anumita necesitate si abordati lucrurile pragmatic. In toate acestea este foarte important sa nu va neglijati intersele intelectuale sau artistice, care va var permite sa va exprimati. Nu dati curs tendintei dumneavoastra perfectioniste ci incercati sa va multumiti cu ceea ce produceti. Asteptarile dumneavoastra ii vor face si pe ceilalti sa sufere. Nu ar trebui sa lasati gandurile negative sa va descurajeze. Incercati sa stati foarte mult in preajma oamenilor care au firi voioase.