Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Stie cineva de unde sa cumpar ceai verde frunze, nu la pliculete?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Moira, am scazut si eu 1 kg! Am intrat sa dau raportul si sa primesc floricica!

O saptamana excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mslara - felicitari! concediu placut! nu o sa citesti nimic pe acolo...si eu am avut materiale cu mine si nici nu le-am deschis! ieri am inceput cursurile...cu fiscalitatea.

Udia felicitari! mama ce de floricele ai! cred ca o sa ajungi la 60 inaintea mea!

Va pup! Spor la treaba!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

MsLara,Udia felicitari tineti-o tot asa.
Miha,MsLara spor la invatat si bafta la examen.
Moira, tot la noi, la Tl?
cum merge fetelor? la mine cam greu,de sambata tot pacatuiesc.am avut in vizita pe cumnatii mei si na ,nu-i puteam pune la regim.ba sambata seara la ora 22 mancam salata de pui la restaurant,luni ziua colegei,azi sf.Maria ,iar sarbatoriti.si la noi la Tl este maaare sarbatoare,toata lumea iese in oras,la concerte ,sfaraie gratarele cu mici peste tot etc,cam greu sa rezisti tentatiei.Moira poate sa confirme.sper ca de maine sa pot fi corecta mai ales ca intra si colega mea in concediu si o sa fiu singurica.ma bate gandul sa incep Scardale ca mi se pare destul de usor,doar ca nu sunt incluse deloc lactate.

pupici si la cat mai multe kg jos.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR,MARIAN,MARIUS SI SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna,
Iata ca imi var si eu nasul aici daca ma primiti.
Ce sa va spun despre mine?

Sunt destul de micuta doar 1,58 cm si aveam acum 10 ani 75 kg. M-a speriat un doctor si in cateva luni am reusit sa ajung la 55 kg (cu celebra ciorba de varza).
De atunci am variat intre 55-60 kg, fara insa sa mai depasec vreodata 60.
Eh, anul trecut m-am maritat si de atunci au tot inceput sa se depuna pana cand am ajuns in iunie la 62 kg.
Am decis ca nu se mai poate asa ca am luat taurul de coarne si am fost la nutritionist.
Acum am 55,7 kg si sunt in scadere.
Intre timp am fost si vreo 3 saptamani in concediu unde recunosc ca am mancat de toate (pizza, cartofi prajiti, prajituri ... etc...cam tot ce nu trebuia) dar n-am pus decat 800 grame.
Aaaa...am uitat sa spun ca l-am pus si pe al meu sot la regim si de la 87 kg acum e la 79 si ceva.
Targetul impus de nutritionist ar fi 53 kg ... al meu 52 kg dar visul secret e ca n-ar fi rau sa vad cum e si pe la 48 kg.
Ma rog...de ce sa ma amagesc singura, am ajuns la concluzia: "cu cat slabesc mai mult, cu atat mai bine"...daca ajung fix la target sau pe undeva prin zona e mai putin important.

Rallu

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Rallu bine ai venit si spor la dat jos!

Fetele eu am cursuri zilnic de la 14 la 20 si nu prea apuc sa mananc decat dimineata micul dejun. Sper sa o mai pun de-o floricica in curand!

Spor la treaba tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna ziua!
Nu am intrat cand am zis ca la soacra mea era stricat cantaru..arata 74 kg . Am ajuns acum acasa si m-am cantarit: am tot 61 kg, asa ca e bine. Dupa atat concediu ma gandeam ca am mai mult. Iar peste 2 saptamani incep si serviciul si sigur ajung si eu la 59, poate si mai jos. Cand am inceput serviciul dupa primul copil am slabit intr-o luna vreo 5 kg...Dar dk ajung la 59 eu o sa fiu suuper multzumita.
In alta ordine de idei...Chiara, m-a luat cu ameteli cand am vazut cate floricele ai...BRAVOOO!
Bun venit noilor fete! Felicitari tuturor celor care au slabit.
Spor la slabit tuturor!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Se cam impart floricele pe la voi. As vrea si eu cateva, dar din pacate poate doar bila neagra.
De azi incep dieta mea personalizata. Inca nu m-am cantarit ca oricum zilele acestea infloresc lalelele si nu-mi arata cantarul kg reale.
Kg puse sunt din cauza concediilor. Am fost o saptamana in Turcia si apoi de doua ori la marea noastra cate o saptamana. Mai am una pe care o voi lua la sf lui septembrie. Pana atunci sper sa dau jos ceva.
Bafta cu slabitul!

Mergi la inceput

Am mai dat 1 kg asa ca merit inca o floricica.
Eunice sigur vei da jos la munca,eu cel putin am mese mai ordonate si sunt mai constiincioasa cu ce manac.plus ca am si alt chef de viata ca ma lua depresia de atata stat acasa cu copilul.
Miha spor la invatat si asteptam sa ne anunti kg jos.
Rallu bine ai venit.
Moni,bafta cu noul regim.
si la mine au venit rusii dar cantarul imi arata cu 2,5 kg mai putin.de ieri am inceput Scardsale.si am dat in prima zi 500g.

Mergi la inceput