Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Moniland spune:
Vad ca va prieste vara si concediile la slabit. ![]()
Ma duc si eu o saptamana la mare cu cortul la Vama Veche. Plec la noapte 
Monica
Moira spune:
Fetelor,
Am actualizat listuta
.
Felicitari pentru Oana26, Udia, Printesa_roz, Pisimuki, Moniland. Ati primit cate o floricica
pentru efortul vostru.
Eu am "scapat" de o floricica, insa imi revin
.
Loleka, bine ai venit si mult succes
. Sa iti traiasca bebele!
Dragele mele, trebuie sa avem o castigatoare a lunii iunie
, insa nu mai stiu cine si cat a slabit luna asta
, pentru a o pune pe listuta. Puteti sa imi spuneti, pentru a nu face vreo gafa?
Zilele astea eu tin un regim cu supe de vara si fructe. E tare bun si sanatos, sper sa fie si cu rezultate!
Moira
chiara.2005 spune:
Moira da-ne si noua niste retete de supa de vara...ma gandesc ca trebuie sa fie ceva usor, calorii putine, cu legume, fara uleiuri...Pe mine cel putin m-ar interesa niste retete.
Moira spune:
Chiara, prima reteta care imi vine in minte si pe care am savurat-o ieri este supa crema de rosii. Este tare usor de facut, foarte gustoasa si cu putine calorii.
I.
1,5 kg rosii zemoase, 1 telina si 1 ceapa, ambele cam cat un pumn de mari, 2 morcovi de gradina, 1 ardei gras (verde si romanesc). Se taie, se acopera cu apa cam de trei degete deasupra legumelor, se pune sare si se fierb la foc mic. Daca apa scade, se mai completeaza pe parcurs.
Dupa ce au fiert legumele, se lasa un pic sa se raceasca si se dau prin sita sau se paseasa cu blenderul si apoi se dau prin sita. Se obtine o pasta care, dupa gust, poate subtiata cu apa fiarta.
Apoi crema se pune din nou pe foc, se mai adauga sare, piper, 1 lingurita de ulei de masline si o legatura de telina frunze. Se fierbe inca vreo 15 minute tot la foc mic.
Se poate adauga fidea (eu nu pun paste pentru ca au calorii multe).
Se adauga crutoane sau chiar parmezan(sau nu tot din cauza caloriilor) si se papa (chiar si rece).
II.
Pe acelasi principiu mai fac supe creme din toate legumele posibile (mai putin cartofi tot din cauza caloriilor).
III.
Supe clare de pui. Clasica supa de pui, fiert cu multe legume pe care apoi le scot din supa si le folosesc ca si garnitura pentru gratar. Pun si multe verdeturi.
Sunt simple insa tare gustoase.
Pupici,
Moira
Moira spune:
Am slabit 1kg, deci primesc o floricica.
Nu mai intra nimeni pe aici? Sunteti toate in concediu?
Moira
oana_oana26 spune:
Moira, nu suntem chiar toate in concediu dar nu avem ce raporta ![]()
Eu am intepenit de vreo 2 sapt la 62,8 si gata, nu se mai duce nimic
Sper sa nu cedez tentatiei![]()
Moira spune:
Oana, cunosc sentimentul, la mine exista un prag e 53,5 kg sub care nici sa nu mananc doua zile si tot nu scad.
Lasa, ca le invingem noi pe kg astea!
Moira
chiara.2005 spune:
Si eu sunt prezenta si va citesc dar dupa o saptamana de concediu...nu am curajul sa ma sui pe cantar. mai astept putin si sper ca pe luni sa raportez ca mi-am atins targhetul....pe care probabil ca il voi schimba, pentru ca asa cum va mai spusesem este doar o greutate intermediara la care doream sa ajung.
chiara.2005 spune:
Hai mai fetelor....chiar pe pagina a 4-a sa va gasesc? Nu mai slabeste nimeni? Nu va mai laudati cu nimic? Toate sunteti in concedii?