Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

este dieta de schimbare a metabolismului, dieta astronautului sau cine stie sub ce denumire mai e intalnita. am vazut ca fetele de pe acest site au mai tinut-o prin 2005.

e o dieta foarte buna pt cele care ca si mine nu pot renunta la dulciuri.
eu am inceput sa slabesc abia dupa 2 sapt.
apoi la ziua de fructe la masa de pranz mancam 100 g alune sau fistic.
la ziua de carbohidrati mancam pizza cu legume si cascaval iar la cina chiar mancam 2 inghetate sau 2 prajituri. era insa cea mai grea zi deoarece seara dupa dulce imi era greu sa nu mananc.

imi pare tare rau ca am renuntat la ea dar am incalcat-o de vreo 2-3 ori si apoi m-a lasat vointa. de maine incep din nou si sper sa mai aiba efect. poate daca o tin exact, mai am sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor, va zic si eu dieta noastra pe care am tinut-o in ultima luna. Am slabit eu 4 kg iar gagi 8 kg(pt ca a mincat aceleasi cantitati ca si mine, desi stiti ca nevoia calorica a barbatilor e aproape dubla fata de a noastra).

Asadar am facut sport de 3-4 ori pe saptamina: cardio si apoi la aparate pt diferite grupe musculare. Eu am facut mai mult pt picioare, fund si abdomen.

Dieta:
Mic dejun: 2 prune, 10 cirese (se pot minca si alte fructe, dar eu v-am scris ca sa va dati seama de cantitati)
Prinz: o friptura din piept de pui fara grasime, salata, un ou, doua felii mici de brinza
Seara: 250 g iaurt. Nu se maninca seara dupa ora 8.
Pe tot timpul zilei am baut min. 2 litri de apa (maxim 2,5 litri)

Tin sa recunosc ca uneori am fost seara in oras si am papat o inghetata mica, dar apoi nu am mai mincat nimic in seara aia.

Sper sa va fie de folos dieta mea. Eu in general ma ingras de la dulciuri si de la piine.

Pupici si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Oana imi pare tare rau ptr sarcina pierduta...stai linistita ca se duc ele kg!

Ada felicitari ptr cele 2 kg si vreau ambitie si determinare, da????

Chiara si eu vreau sa vad poze! Esti ok? Cum a fost operatia?

Fetele rezistati ispitelor! Incerc si eu din greu, insa o inghetata tot imi face cu ochiu`!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, eu sunt umflata, balonata, imediat pleznesc. Ce sa fac? Mi-am zis ca din cauza ca "infloresc lalelele" , da' de unde, tot asa sunt si acum cand se apropie "bobocii".
Ma duc sa ma cantaresc si revin apoi cu kg.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Monica eu daca nu mananc seara dupa ora 18 nimic, dimineata nu sunt balonata deloc. atentie si la combinarea alimentelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Fetelor, am mai slabit un kilogram ! Daca voi mai continua mult cu scoala de soferi ( care ma streseaza de mor )o sa ajung femeia shnur...Succes, tuturor, in continuare !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am avut curajul si m-am urcat pe cantar. Surpriza, surpriza -1 kg . Asa ca vreau floricica . Chiar nu ma asteptam la cat sunt de umflata.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Tocmai m-am intors din concediu si a fost foarte frumos si foarte odihnitor. E adevarat ca am pus un kg, insa la cat am mancat si dormit, e chiar OK.

Acum citesc din urma si completez listuta cu floricele.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna , fetelor!

Si eu am fost in concediu, am mincat, dar am pus mai putin decit ma asteptam.Per total de cind nu am mai fost pe la voi mai merit o floricica.

Multumesc, pupici, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Bine v-am gasit fetelor! M-am intors si eu din concediu...nu am curaj sa ma cantaresc inca...o voi face la inceputul saptamanii urmatoare :)
Mihaser nu stiu despre ce operatie vorbesti ca nu eu eram cu operatia.

Mergi la inceput