El ma ignora......si eu vreau sa il ignor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Loreena nu ne-ai spus care este relatia lui cu copilul? Exuista o astfel de ralatie in primul rand? Cum ar afecta-o pe fetita ta o astfel de despartire? Si ce relatie ar putea avea ea cu tatal ei, o data despartiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lorena, te rog sa nu-mi citesti mesajul!
Elise si JG... de unde sunteti voi atat de sigure ca el nu vrea copilul??? Exista barbati in lumea asta care lupta in cazul unui divort sa obtina copilul (copiii) si nu ptr. ca sa o faca pe fosta sotie sa sufere, ci ptr. ca ei VOR copiii langa ei! Al meu sot e unul dintre ei; nu a obtinut custodie totala, DAR au custodie comuna si fata se plimba intre 2 case, astfel: 3 zile aici-4 la maica-sa si saptamana urmatoare invers, adica: 4 zile la noi, 3 la maica-sa... Ma revolta cand se sustine sus si tare ca singuru;l motiv ptr. care un barbat ar vrea sa aiba propriul copil cu el e sa ii faca rau fostei neveste... No offence, dar asta e un mare Bull...t!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

desiree - stai incet, nu te infierbanta. e adevarat ca majoritatea barbatilor nu-si doresc de fapt copiii. nu toti, ci majoritatea. asta reiese din auzite, din experiente de viata, nu vorbeste nimeni asa, de dragul de a vorbi.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Desiree, abuzatorii se inscriu aproape fara exceptie intr-un anumit pattern! Nu ma refer la barbati in general ci la acest tip de barbat, care AMENINTA nevasta ca in caz ca il paraseste ii va lua copilul.

Miramar, intrebarea corecta este: cum va fi afectata fetita daca va locui in continuare langa un asemenea om? Ce model familial i se va imprima in cap de la o varsta frageda? cati bani va cheltui la psihoterapie ca sa scape de acest model?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Da, si ex-ul meu m-a amenintat tot timpul inainte sa divortam ca imi va lua copilul. Pentru ca stia ca asa ma poate rani cel mai tare.

Nu avea nici cea mai mica intentie sa creasca el copilul, asta stiu acum.

La momentul respectiv intr-adevar, m-a speriat si pe mine de moarte posibilitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

JG - daca ceea ce a descris Lorenaa este sg. fata a monedei iti dau dreptate insa...nu situ de ce am impresia ca aici este loc si pentru alte interpretari.

Eu nu spun ca divortul n-ar fi sg. solutie, departe de mine gandul insa observ ca nu s-a pus nici un pic problema din pct. asta de vedere, asta e tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Desiree,

cred ca deja ti s-a raspuns...
Uite, eu dupa pasajul asta am tras concluzia ca doar face presiuni:

quote:
13 ani din ce in ce mai rau; de 4 ani casatoriti, dupa ce s-a nascut copilul si mai rau....cred ca considera ca asa ma are la mana.....m-a amenintat ca mi-o ia si de asta nici nu am plecat din casa...in caz de proces sa nu aiba ce sa-mi reproseze...oare e bine?

Un barbat caruia ii pasa de copilul lui nu-l lasa fara mama asa usor: incearca sa amelioreze tensiunile, macar incearca, iar daca nu poate isi pune problema cum i-ar fi mai bine copilului, nu "stai cu mine oricum as fi eu dak n-ai chef sa ramai fara copil".

Aici e clar cine e buricul pamintului... si cine conteaza mai putin sau deloc.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Miramar iti spun sincer ca felul in care se exprima Loreena e concludent pentru cineva care cunoaste situatia. Nu stiu daca ma crezi, poate vor veni alte fete care sa confirme lucrul acesta.
Oricum, copilul are de pierdut enorm daca situatia ramane asa. Iar el nu se va schimba in veci! Ce e de facut?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Loreena, divortul tau sufletesc de el a inceput deja. Restul e doar o formalitate, chiar daca e complicata si spinoasa.

16s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pledez tot timpul pentru incercarea de a salva casnicia, mai putin in cazul abuzului fizic sau emotional extrem. Ti-a spart nasul si l-ai iertat? Certificat medical ai? Copilul nu are cum sa ti-l ia, astea sunt telenovele aplicate de barbati ca sa te aiba la mana. E evident ca o mama va indura orice pentru copil.

Ai zis ca esti independenta financiar, deci nu te tine nimic de viata si de moarte. Desparta-te de urgenta pana nu iti sparge si o coasta din greseala.

Lemoni, daca vorbeste frumos de el in alta parte poate fi autoiluzionare. Pana una alta pentru mine el e un abuzator si verbal si fizic. Si fizic stim bine ca o femeie pierde tot timpul, doar daca nu e cine stie ce culturista si el un prapadit.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput