Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 28
carmen e spune:
LA MULTI ANI grati.ela sa fi sanatoasa si frumoasa si sa iti dea DD un bb frumos si sanatos.
Irlandeza multumesc mult pt raspuns 
Carmen
6+
kalosalina spune:
Neata zuzici!!!
Gratiela 

SA NE TRAIESTI, SA FII SANATOASA SI IN IANUARIE 08 SA-TI TII COPILASUL SANATOS IN BRATE!!!
Laura intri la profil personal (in stanga sus) si undeva in dreapta jos ai "semnatura". Acolo scrii tu ce vrei sa-ti apara in josul fiecarui mesaj. Eu am scris
6+, dar vad ca icon-ul "gravi" nu mai functioneaza de cateva zile.
Eu astazi ma simt mai bine cu greturile...

toate zuzele!
A venit Bebica!!!
6+
alina023 spune:
Gratiela, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si cu bebic perfect!

Feteleeeee....saptamana viitoare plec la mare!!!!! Pe nepusa masa (noi avem concediul in iulie) m-a invitat o prietena care vine in tara saptamana viitoare. Si nu am putut sa o refuz
. Mergem ca gagicile....si cu Luca
. O sa fim doua foci si un pui de foca
. Abia astept!!!
Gugule, pe unde esti mama? Astept cu mare interes sa-mi povestesti si mie despre locul acela din Delta. Te roooog!!! 
Angelique, scumpa, ti-as aduce cu draga inima prajitura cu bezea, dar vin cu trenul la mare. Am decis ca este mai distractiv pentru Luca si mai odihnitor pentru mine. Dar in Iulie vin cu masina. Poate reusesc sa-ti aduc atunci.
Kossir eu i-am spus lui Luca despre bebe inca de cand am aflat. Iar reactia a fost foarte frumoasa. El si sotul au avut reactiile cele mai frumoase pe care nu le voi uita toata viata (desi m-as fi asteptat si de la parintii mei la aceleasi reactii....dar asta e...). Asa ca parerea mea este sa nu amani prea mult si sa-i spui. Sunt sigura ca vei avea parte de momente speciale.
Laura Dimitris si Luca sunt cam de aceiasi varsta. In ce luna e nascut Dimitris? El merge la gradinita? Eu ma gandesc putin ingrijorata ca Luca va putea aduce divesri virusi de la gradi.... Nu stiu cum vom proceda ca sa-l protejam si pe bebe si sa nu simta nici Luca vreo neplacere.
Carmilia nu exista incompatibilitate a grupei de sange (din cate stiu eu) ci doar a RH-ului. Tu poti avea RH pozitiv iar sotul negativ, caz in care nu este nici o problema, sau tu poti avea RH negativ si sotul pozitiv, caz in care trebuie sa-ti faci un vaccin imediat dupa nastere pentru a putea sa mai faci si alti bebei sanatosi.
Pup fetele!
Alina
12+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
Carmilia spune:
Gratiela,la multi ani tie si bebeului tau!

Angelique,tu esti pacienta dr.T?Stii daca la el se fac eco 3D,4D?Te-ai programat special pt.asta?
Zuzici,voi cum o sa procedati cu eco 3D,4D si alte investigatii speciale(triplu test,morfologii fetale,amniocenteze)?Eu sunt un pic ingrijorata pt.ca am vazut ca se fac programari foarte tarziu la clinici mai bune,iar din cat am citit eu am inteles ca anumite investigatii se fac FIX in sapt.cutare!Daca nu reusim sa ne programam?De ex,pliul nucal,de care mie nu mi-a zis dr.nimic se masoara DOAR in sapt.11 si 14(adica altfel nu are relevanta).Eu intru in sapt.10 si nu stiu daca se vede la eco normal,deci ar putea sa mi-l vada dr.meu,sau trebuie sa merg in alta parte,cu programare cine stie cand...Mi-e frica sa nu-mi zica dr."sapt.viitoare faci triplu test,unde vrei tu",iar eu nu o sa gasesc unde!![]()
O sa-mi crape capul daca ma mai gandesc mult
.Ziceti-mi si mie daca dr.vostri v-au zis de vreun "plan de bataie"!
Va pup
Carmilia
9+
laura_dimitris spune:
Kalosalina, multumesc mult, mult. Am reusit si am intrat in pagina personala. Astept sa vad rezultatul...
adica semnatura!! Am si eu o curiozitate, daca se poate.... de la cevine "kalos" din ID/ul tau ?
alina 023, sunt intradevar. Dimitris este nascut in apriilie pe 25. Merge la gradinita 250, in militari. Si eu ma gandeam la asta... stii, al meu nici nu a facut pana acum vre-o boala d'asta d'a copilariei... Deci, o sa le faca in viitor !!! Nu am habar cum o sa ne descurcam!!!
Flaviuzta, m-am speriat cand am citit ca ai inceput sa versi.... Ca si tine, la prima sarcina nu am avut nici o singura gratza sau varsatura. Si pana acum este la fel ca atunci... Speram ca asa va ramane situatia !!!! Cum te mai simti ?
Laura
6+ si mama lui Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
Carmilia, ai dreptate. Nu m-am gandit la aspectele astea... Astept si eu cu interes raspunsurile fetelor.
La prima sarcina nu am facut 3D, 4D si sincera sa fiu nici acum mi-e clar ce sunt Dar daca trebuie sa le facem... le facem !!!! Astept si eu cu interes raspunsurile fetelor la intrebarile tale !
Trbuie sa merg la doctorul la care m-am gandit sa merg (M. Iliescu de la Filantropia) si sa vad ce-mi spune si el...
Eu sunt si putin nehotarata in privinta medicului.
Pe Dimitris l-am nascut la Municipal cu Badiu. Am fost multumita de spital si de doctor. Dar, sincer, acum mi se pare putin ... "de neatins"... Cand mergeam eu la el se faceau programari cu 1 luna inainte iar acum a ajuns la 2 luni.... Plus ca este asa de cautat si ocupat ca parca, spre sfarsitul sarcinii, consultaia era extrem de rapida... ca asteptau multe fete afara la rand...
Nu stiu ce sa fac !!!!
Laura
NataliaS spune:
Buna zuzici!
N-am mai dat pe aici de cateva zile ca tot plecata am fost, iar acum am avut o groaza de citit,ati fost tare harnicute.
Eu sunt tare fericita ca plec la mare, in Grecia, marti, pe nepusa masa...asta e si mai bine, cica vacantele in graba sunt foarte reusite, Doamne ajuta! Insa, am intrat putin in panica, nu am pregatit nimik, nu am fost la medic sa intreb daca-i ok sa zbor in sapt 13, ce medicamente de urgenta sa-mi iau la mine, nu am cumparat nici un medicament pentru fiica-mea, nu costum de baie ca asta pe care-l am nu-mi mai place (am vazut ieri unul super meserias, dar cam scumput 150 ron), in plus azi merg la ai mei la Oradea pana Duminica, asa ca va trebui sa le fac pe toate luni...mama ce organizare tre sa bag...
Mai am un motiv de bucurie ca i-am facut Anei un exudat faringian si am primit rezultatul care este NEGATIV - URAAAAAAAA
Si acum mi-am dat seama ca am si un motiv de ingrijorare pe ziua de azi - trebuie sa-mi scot rezultatele de la CMV si toxo...
sa fie bune!
va pup si revin sa va spun ce-am facut cu rezultatele
Natalia
11+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
kalosalina spune:
"kalos" vine de la masinutza pe care o conduc ![]()
. Am incercat mai multe id-uri si toate erau luate, asa ca...
Tu mergi la Iliescu? Si eu ma gandeam sa merg la el. Ce stii despre el si spital? Eu tb sa aleg intre Elias si Filantropia. 
A venit Bebica!!!
6+
NataliaS spune:
La multi ani! Gratiela, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos, frumos si norocos!
Lala - ai fost la medic? Sper ca esti bine!
Natalia
11+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
laura_dimitris spune:
Kalos in greaca inseamna bun/buna... ma gandeam ca poate avem o legatura comuna cu grecia... Imi place masinuta kalos!!! De abia astept sa am bani sa-mi schimb si eu solenza...!!!!
De Iliescu am auzit de la o colega de serviciu care a nascut cu el 2 copii. Ea a fost super multumita de el si spune ca i-a salvat viata la ambele nasteri pentru ca a avut ceva probleme....
Am fost si eu odata la el, acum vreo 2 luni si jumatate ca sa-l intreb daca este totul in regula cu mine si daca pot sa fac copilul doi la cei 34 de ani ai mei. Mi-a placut de el la prima vedere. Este glumetz, dragutz, m-am simtit relaxata si mi-a inspirat incredere. Dar, tare vroiam sa aflu si alte pareri...
Despre spital,.... nu am fost niciodata dar am aflat ca aripa cu maternitatea este in renovare... Ceea ce este o veste buna, nu?! Cred ca termina renovarea pana nastem noi....
A, si in plus, mi se pare si acceptabil ca pretz. Fata de 800.000 la Badiu la CMU ... la el am dat parca 500.000 dar in acest pretz a intrat si analizele secretiilor.... Mi-a spus prietena mea ca face el analizele la spital si d'aia consta mai putin. Plus ca nu trebuie sa te mai duci la laborator....
Si imi mai convine si zona unde are cabinet pentru ca este aproape de serviciul meu. Eu lucrez la aviatorilor si cabinetul lui este pe la victoriei.
Daca afli mai multe de doctor spune-mi te rog si mie....
Si spune-mi si de elias. Ca eu la elias sunt arondata. Dar, nu m-am gandit la varianta asta!
Laura