Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 29
kalosalina spune:
Nu stiam ca semnificatie are kalos in limba greaca, ce frumos...? Vezi "Alina cea buna" ![]()
![]()
De Iliescu stiu de la mama ca este super de treaba. Este doctorul mamei si a surorii mele.
La Elias, mi-a spus tot o zuza ca dr. Parvu este de treaba si comunicativ. Acum ma gandesc care din spitale o fi mai bun..??
Si eu lucrez prin aceeasi zona
pe langa piata Ch de Gaulle. Ambele spitale ne-ar fi in apropiere, acum ramane sa alegem...
A venit Bebica!!!
6+
Laura Ioana spune:
Alina
multumesc pentru vorbele bune! Sotul meu isi umple ziua cu treaba si nu are timp sa se gandeasca prea mult. E plecat de dimineata pana seara
iar in weekend mai iesim cu prietenii. Pentru mama lui e cel mai greu, ptc erau foarte apropiati si se iubeau foarte mult! Erau un exemplu de familie unita
Sper sa isi revina cat mai repede.
Nu am mai fost la dr (am fost sapt trecuta si daca ma mai vedea si sapt asta chiar zicea ca-s zuza), dar voi merge sapt viitoare, cred. Ieri am avut stari cam nasoale: vad negru in fatza ochilor cand ma ridic de jos si ma ia cu senzatie de lesin, din senin, ametesc. Iau elevit si sper sa-mi suplimenteze in organism lipsa vitaminelor.
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura Ioana spune:

Gratiela
Sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara si un bebe care sa te bucure
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor.
Alina, da-o incolo de prajiturica, chiar sa te trambelezi cu ea de la Bucuresti!!
Distractie placuta la mare, daca ai nevoie de o a treia foca, poti sa ma suni, datele mele de contact sunt pe adresa comuna de mail. Nu vreti si voi, celelalte fete sa va trimiteti datele de contact acolo? Ar fi frumos sa fie toate....
Carmilia, eu nu mai sunt pacienta dr. T din cauza distantei, insa el a fost factorul decisiv (alaturi de sotul meu
) care a contribuit sa raman eu insarcinata!
Natalia, te invidiez pt plecarea in Grecia... Tinem pumnii pentru rezultatele analizelor de azi!
Laura, ai grija de tine!
Gugu, irlandeza, si celelalte fete, ce mai faceti?
Pupici,
Angelique
11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
Laura Ioana spune:
Angi
mi se pare foarte tare ca stai pe malul marii
De cand eram copil ma gandeam ce fain ar fi sa stau la mare
Sunt indragostita de mare si de soare! toata vara te duci la balacit, asa-i?
Am uitat sa va spun ca ieri a venit un nene la noi la scoala si mi-a luat tensiunea si aveam 85 cu 54
De aia mi-era asa rau si-mi este in continuare
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
laura_dimitris spune:
Angelique, scuze.... ce este aia adresa comuna de mail ? eu va dau cu placere datele mele si ma intereseaza datele voastre.
Cum ?
Laura
6+ si mama lui Dimitrakis 25.04.2003
Carmilia spune:
Zuzicilor,mi-e rau de mor!Si vars tot ce mananc!

Este cineva pana la urma pacienta dr.Tutunaru?
Pupici pe burtici
Carmilia
9+
kalosalina spune:
Carmilia imi pare rau ca ai inceput si tu sa versi...hai ca poate nu te tine mult starea asta...
Lala D cum te mai simti? Ai fost la doctor?
A venit Bebica!!!
6+
anca76 spune:
stie cineva daca la inceputul sarcinii este normal sa te doara ovarele?Am programare pt luni la medic si nu mai am rabdare pana atunci.sunt ingrijorata.UM a fost pe 1 mai, am facut trei teste si sunt pozitive,sunt foarte fericita, caci imi doresc un copil demult, dar ma ingrijoreaza durerea asta.A mai trecut cineva prin asta?Este normala?Va multumesc. Anca.
calenciuc
kossir spune:
"LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!" 

.
Sa ai o sarcina linistita, un bebe sanatos si o nastere usoara. Dar pana atunci distractie placuta azi
Carmen, mami de Mihai
kossir