Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 23
alina023 spune:
Buna zuze!
Bun venit noilor burtici (sa nu ma ma injurati ca sunt pe graba si nu va enumar
).
Miscunea
, ce frumoasa si minunata intamplare cu bebele vostru. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa duci sarcina la bun sfarsit!
Angi
, multumesc pentru ca te-ai gandit la mine. Am primit tratament cu Elevit, acid folic, fier, tarosin (asta-i pt circulatie). In continuare mi se umfla picioarele iar dimineata ma trezesc si cu fata si mainile umflate. Apoi...de la fier m-am constipat f tare (in ciuda alimentatiei cu multe fibre si a faptului ca ma fortez sa beau peste 2 l de lichide pe zi). Asa ca iau fierul doar din 2 in 2 zile ca sa pot supravietui
.
Irlandeza
, imi pare tare rau ca ai greturi si vomezi in continuare. Sper din sulfet ca din trim II sa scapi pe asta si sa te bucuri din plin de sarcina. Imi spuneai ca suntem diferite si ca ce e bun pentru una nu se potriveste si alteia. Este f adevarat. Se stie ca pana si sarcinile aceleiasi femei sunt diferite (si o vad si eu pe pielea mea). Dar trebuie sa ne pastram optimismul (draga de tine...nu stiu daca as putea face asta in locul tau). Iti tin pumnii si ma rog sa-ti fie bine.
Flaviutza
, ce familie tanara sunteti voi!! Va admir, draga mea si va doresc sa fiti fericiti si norocosi pana la adanci batraneti.
Laura
, tu cum te mai simti? Poate nu am vazut eu mesajele tale bine...dar ai mai mers la doctor? Cum mai e bebe? Sotul tau ce face? Te rog sa-i transmiti incurajari din partea noastra. Bebelul in va ajuta sa mearga mai usor mai departe dupa pierderea suferita.
Eu iar ma apuc de dulcegarii. Cu ajutorul sotului (dragul meu...e foarte harnic....numai cand are chef
) mi-a pregatit deja ciresele (din cele galbene...amarui) si eu doar le pun la foc diseara ca sa fac o dulceata iamiii... Apoi fac compot (in alta zi...sau mai bine zis noapte
) tot de cirese si apoi urmeaza la rand visinile si caisele. Voi faceti conserve de obicei? Mie imi place tare mult sa am camara plina (zau ca nu sunt sechele din copilarie
) desi eu mananc f putin din ele (in schimb sotul le devoreaza cand le prinde
). De mult ori imi place sa le si ofer celor care vin in vizita la noi (asta recunosc ca se trage din copilarie...obicei f placut mostenit de la matusile din partea tatalui).
Hai va pup si sper sa mai scriu in curand. Oricum citesc cat pot de mult...sunt insa uneori zile cand nu am timp deloc.

Alina
12+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
kossir spune:
Am uitat sa va dau datele: DN: 13.07.1970; UM: 05.05.2007; DPN:08.02.2008. M-am uitat si in ce saptamana sunt, si-mi da cu virgula. Cum adica conceptia a vut loc pe 19, iar prima sapt de sarcina este 12-19.05? Adica eu am deja 4 saptamani? Nu cred![]()
Si mai e un lucru care merita a fi mentionat nu mai fumez, e super, de fapt nu mai pot fuma, dar e tot super.
.
Va pup
Carmen mami de Mihai
kossir
Carmilia spune:
Zuzici,sper sa nu ma considerati toana,dar habar n-am ce-i ala "sac vitelin".Am citit ceva,ca e o "camara" de unde ia bebe papa,dar nu pricep mai mult(azi sunt ametita si somnoroasa si nu ma pot concentra defel).Pe unde e pozitionat?E in afara sacutului in care se afla bebe?Se vede distinct de acela?Cand?Luminati-ma si pe mine,va rog!
E inutil,cred,sa va zic,ca dr.n-a scos o vorba despre el!
Carmilia
9+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Buna fetele.... Va mai amintiti demine???
Mi-am revenit cat de cat dupa deceptia suferita...se pare ca a fost un avort spontan totusi...iar vineri am eliminat si embrionul...care probabil se oprise din evolutie mai demult. Oricum acum sunt bine, fizic, nu mai am sangerari...si...am o mare speranta ca voi avea curand bb in burtik.
Imi pare rau pt toate fetele care trec prin asa ceva si...celorlalte...le zic sa nu se mai gandeasca la lucruri rele...ca nu face bine bb-ului mic. Asa ca....capul sus si inainte cu tupeu!!!
Va poop si ma puteti scoate din listutza...ca...sincer...nu mai am ce cauta acolo!
Multi pupicisi eu mai intru si mai citesc din cand in cand asa ca...sunt cu ochii pe voi!!!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletzCele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Hei, imi pare bine ca ti-ai mai revenit. O sa vezi ca totul v-a fi bine. Dupa prima menstra poti incerca din nou, daca vrei, eu am ramas imediat dupa. Deci poate ai si tu acest noroc.

Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by patriciab
Ok, vad ca pe mine nu m-a bagat absolut nimeni in seama:(. Ma scuzati ca m-am bagat intre voi. N-o sa se mai intample.
Patriciab
De ce te-ai suparat ? Chiar nu ai pt. ce. Probabil fiecare e ocupata cu problemele ei, si n-am observat ce ai scris. Poti sa mai scri o data. Daca nu ti-a raspuns nimeni, probabil ca nimeni nu cunoaste un raspuns la intrebarea care-ai pus-o. Hai nu mai fi suparata.

Noi 2 singurei
10+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Irlandeza, sper ca te simti mai bine, puiule. ma ingrijorezi ca nu bei apa, vezi ai grija.
Ceva-ceva ma simt mai bine, dar nu de tot. N-am vomat azi , inca, dar tot greata imi e, si nu pot manca, decat fortat si f. putin. Apa mai beau cate o gura-doua, dar minerala, ca altceva nu pot.

Tu cum te simti?

Noi 2 singurei
10+
Lala_D spune:
Eu am niste scurgeri maronii 

sunt disperata 
Doctora mea doar maine este la cabinet ,,,deja mi-am pierdut sperantele 
O zi excelenta tuturor !
Lala.
flaviutza spune:
Irlandeza bine ca incepi sa-ti revii...ma gandisem ca, neaparand la prima ora, te-oi fi internat...
eu incep sa am greturi..la diferite mirosuri. e o kestie noua pentru mine. n-am mai patit-o cu Ale. ceea ce dem ca nici o sarcina nu e la fel.
nu mai suport nik...nici mirosul deodorantului...nimic.
am vazut la tv o reclama tampita...la EUGENIA. si m-am dus si mi-am luat. am halit cu asa o pofta vreo 3 si acum imi vine sa-mi vars matele..
nu mai pot scrie la lucrare ma bag in pat...poate trece.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Eu am niste scurgeri maroniisunt disperata
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Stiu ca este dificil, dar incearca sa te linistesti. Atata timp cat nu este rosu, poate sa nu fie nimic rau. Tu iei ceva pt sustinere?
A venit Bebica!!!
6+
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Eu am niste scurgeri maroniisunt disperata
O zi excelenta tuturor !
Lala.
lasa ca am avut si eu cu Ale. si inainte sa aflu de sarcina (11 -12 sapt) menstra normala si apoi mereu , pana prin 7 luni.
am avut placenta praevia.asta si alte tipuri de placente pozitionate mai aiurea dau scurgeri micute.
du-te si fa un eco...zic si eu. sau fugi la orice cabinet gineco...
Apropo vad ca in Buc toate sunt cu programare...la noi te duci si te pui la rand..si te primeste.(bine poti face si programare).dar daca e urgenta, te duci de regula la unul ,mai putin..renumit si gasesti liber. si orice medic isi da seama daca e colul cumva deschis sau daca is probleme.
nu mai spun de eco...sunt vreo 10 in oras ,poate chiar mai multe, 4 sunt numai in centru..te duci si faci rapid, fara nici o programare.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Cele 2 surioare, in final invingatoare