Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Da , utrogestan 6 / zi .
Dar data trecuta am patit la fel in aceiasi saptamana asa incat acum imi mai pun doar foarte putine sperante mai ales ca am si dureri de spate ...nu-i bine deloc ...

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Lala si pe mine ma doare burta si mijlocul, si am pierdut si eu o sarcina in februarie, dar incerc sa gandesc pozitiv, TREBUIE sa fie bine de data asta! Trebuie sa ne rugam la Doamne Doamne sa ducem cu bine sarcinile pana la capat si sa ne tinem bebeii sanatosi in brate!!!

A venit Bebica!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Lala, iti tin pumnii si sper sa fie totul bine!
Nu te agita, eventual mergi la un medic chiar azi, daca nu mergi la medic stai in pat si poate trec starile astea si o sa fie totul bine!
Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Carmen, nici eu nu mai iau no-spa asa cum mi-a prescris dr., 1/12 ore. Sunrt amare si nu le pot inghitii si-mi provoaca greata. Doar atunci cand simt ca ma doare spatele sau burta iau cate unul.

Lala, nu dispera, incearca sa te linistesti. Ia 2 utrogestan vaginal si mai ia 2 seara. Daca poti si are cine sa-ti faca o injectie, gravibinon. Si stai in pat, nu fa efort deloc. Si maine cand iti vine dr. du-te neaparat si vezi ce e.

Flaviuta, imi pare rau sa aud ca si tie incepe sa-ti fie rau, sper doar sa nu fi ca mine. Sper ca nimenea sa nu aiba sarcina toxica, e oribil. Eu de la 5 sapt. sunt cu starile astea , si nu suport nici un miros, nu pot gati, mai ales carne si usturoi. Sotul are interdictie de a folosi spray sau parfum, eu mi-am spalat toate hainele care mai aveau miros de parfum in ele, nici limpezitor la haine nu mai folosesc, ca nu-l suport. E groaznic. Noroc ca am un sot intelegator, ca altfel, ar trebui sa stau la hotel.

Kossir, bine ai venit si felicitari ca te-ai lasat de fumat. E bine si pt. tine si pt. bebe.
Normal, tu esti in 4sapt. si 5 zile insarcinata, asta de la UM, dar bebe nu are decat 2 sapt. si 5 zile. Si pt. ca nu se poate sti cu exactitate cand ai ovulat, cand s-a fecundat ovulul, se calculeaza de la prima zi a ultimului ciclu, deci 4 sapt. si 5 zile. Felicitari inca o data.

Alina023, e greu prin ce trec eu, dar sunt sigura ca si tu ai putea face fata, si oricine, pt. ca ma gandesc ce mult mi-am dorit un bebe. Mai plang, ma mai enervez, zic ca nu mai pot , apoi imi trece si tot asa.

Mav, sa ai somn usor, daca dormi.

Nuchi, uite un tabel mai jos, cu valorile corespondente fiecarei sapt. Vezi ca te incadrezi perfect. Si bine ai venit.

Guideline to hCG levels during pregnancy:hCG levels in weeks from LMP (gestational age)* :

3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal: <9.5 mIU/ml
* These numbers are just a GUIDELINE-- every woman’s level of hCG can rise differently. It is not necessarily the level that matters but rather the change in the level.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Alina023,
pot sa vin si eu in vizita pe la tine sa primesc niste borcane cu dulceata?

Miam, miam... eu sunt nula la bucatarie nu stiu sa-mi fac nici macar un sandwich dar de mancat as manca ...

Mic

Mergi la inceput

Micsunea, sa sti ca aceeasi mentalitate o au si dr. de aici, eco dupa 12 sapt., cu moasa, iar dr. te vede prin sapt.15-20.
Iar chestia cu FIV-ul, si noi am patit-o, dar eu nu-i mai cred, sunt niste mincinosi. Si sotul meu are probleme cu si dupa trei spermograme cu rezultatul oligo-asteno-spermie, au zis ca singura sansa e FIV. Iar eu de atunci am ramas inca de doua ori insarcinata, si inainte de spermograme, o data. Am intrebat de trat., cica nu exista. Acum cand am ramas, i-am intrebat din nou, de un trat. de sustinere a sarcinii si s-au uitat crucis la mine, au zis ca nu exista asa ceva, e selectie naturala. Asa ca eu nu-i mai cred. Citesc pe net cat pot, aici pe DC, mai sun in Ro. si ma duc cu lectiile invatate la dr., de ramane sarcul mut, de unde stiu atatea.

Ange, nici eu n-am fost azi-nopate la baie, destul de curios, ca si eu merg de 3-4 ori pe noapte. Da' nu mi-am pus problema ca ar fi in neregula, inca ma dor sfarcurile, cateodata si starile astea de great care nu-mi mai dau pace.

Anca bine ai venit printe noi.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Alina023, "suna" bine dulceata aia, dar parca eu as manca niste cirese proaspete, ca n-am mai mancat de vreo 4 ani. Aici nu sunt.

Si daca tot suntem la capitolul mancare, pt. ca sunt ceva-ceva mai bine m-am gandit sa-i gatesc sotului niste ardei si dovlecei umpluti la cuptor. O sa aiba o surpriza placuta. Macar de-as putea manca si eu. Ca azi am papat doar o felie de paine cu vinete, fara maioneza si ceapa sau usturoi.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irlandeza sa stii ca nu ai pierdut nimic. Anul asta nu stiu ce s-a intamplat, care este motivul dar toate fructele sunt extrem de acre. Capsuni, cirese, caise.... Eu am mancat mai mult in ideea ca sunt fructe, insa nici pe departe nu am gasit ceva care sa fie la gust cum erau in anii trecuti. In dulceata este altceva...acolo e chiar bine sa fie putin acre...iese mai acrisoara dulceata, cum ne place noua.

Micsunea te astept cu drag in vizita. Promit sa-ti pegatesc niste dulceturi bune bune .

Lala nu te gandi la ce-i rau. Gandeste-te ca e bine si mergi la un medic cand poti. Pana atunci incearca sa stai cat mai linistita si fara sa te stresezi. Citeste ceva relaxant, asculta o muzica buna, vezi o comedie ceva... Daca nu poti merge azi la doctor nu trebuie sa stai in tensiune pana maine. Pupam burtica sa fie bine.

Alina 12+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Alina023, daca sunt acre fructele, cu atat mai mult imi pare rau ca nu sunt in Ro., ca mie nu-mi plac fructele f. dulci sau f. coapte, doar capsunii, in rest prefer sa fie acrute.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Irlandeza, imi pare bine ca ti-ai mai revenit!
Tine-o tot asa!

Pai uite, cand am fost pe 23 mai la doctor, imi spune:
- "Pai mai sunt si minuni, se poate si cu OATS, uite, avem o fata care a ramas insarcinata si sotul nu avea decat cu 5 milioane de !!!" si asta i se parea o mare minune...
- Pai noi suntem la 3 milioane!!!, zic,

Sotul meu e OATS adica oligo-asteno-terato -spermie deci la noi nu au nici forma necesara : avem vreo 3 milioane si nici unul nu misca extrem de rapid, vreo 10% se misca normal si numai 4 % in loc de 14% sunt normali ca forma; deci cu asa masuratori ne-a spus doctorul in concepere asistata sa ne punem pofta-n-cui!!!

Si am verificat si eu pe site-uri si se pare ca stam foarte prost! Dar tot nu vreau FIV si l-am pus pe sotulica la un coktail cu vitamine (gasit pe internet ca si noua ne-au spus ca nu exista tratament) dar deocamdata trebuie sa-l faca vreo 6 luni ca sa se vada, cica, o schimbare cat de cat!
Dar sa dea DD sa fie cum zici tu si sa putem si noi ramne insarcinate de mai multe ori intr-o viata (macar o data si buna!! eu si cu atat m-as multumi)
Tu chiar ca esti o minune ca de 3 ori insarcinata cu OAS, chiar ca-i rar!

Multa sanatate Irlandeza si iti doresc sa mananci ardei umpluti cat mai repede!
Micsunea

Mergi la inceput