Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sunt zuza rau de tot Tot mesajul asta l-am mai scris o data, dar eram logata pe zuzele2008
Gata, am bagat si noile fete pe lista Sa fie intr-un ceas bun Ce mandrete de lista avem...imi place la nebunie

Irlandeza mi se face pielea de gaina cand citesc ce rau te simti! Saracuta de tine...si eu ma mai plang de gretzurile mele de seara, dar tu saraca dai tot afara...ufff! Dar peste 7 luni, cand vei tzine mandretze de bebe in brate, totul va fi uitat, ca si cum nu ar fi fost nimic Sanatate multa

Gina si tie multa sanatate si sper sa treaca greturile cat mai repede! Ce inseamna sandwich sanatos? Cu ce e?
La sarcina trecuta mi-a fost rau pana la 12 saptamani, exact cum spun astia prin carti. Poate avem noroc si ne trec la toate gretzurile pana la 12 saptamani...ce fain ar fi

Mariana multumesc mult, esti o draguta, ca de obicei Ce-ti fac cele 4 minuni? Cum a primit-o Markus pe Magda? Nu-i gelos?

Fetelor ati vazut ca s-a deschis si lista lunii februarie?

9+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

IRLANDEZA probabil suferi de greturile alea urate..nu mai stiu exact denumirea..e o afectiune ce necesita internare.

Prima data cand m-am internat, luna 7-a (fugisem pe scarile cabinetului de un nenorocit de caine ,mi s-a luat pe loc tensiunea si am avut 15..deci desteapta de doctora m-a trimis in spital ...cica tensiune de sarcina..) am stat 4 zile in salon cu gravidele.

si era o fata internata..tot ca tine...saraca pe perfuzii..pierduse 3 sarcini...voma non stop.

capul meu al tacanit sa sti ca a gasit o solutie..si a dat partial roade!

eu aveam grija de ea..ii luam chiar si ligheanul si-l schimbam..asistentele le durea fix in pix.

deci i-am dat alternativ, din 15 in 15 minute...cate o singura lingura..una de apa,peste 15 minute una de ciorbita...

si a reusit sa se hraneasca asa 2 zile...voma mai rar.

nu stiu ce a mai facut ca...m-am suparat(tensiunea imi era f buna,11 ,deci nici vorba de hipertensiune dar aia tot ma tineau acolo) si am fugit din spital..dimineata la prima ora...minte de 20 de ani,ce vrei...

Incearca si tu...nu pierzi nik...din 15 in 15 minute,o lingura de papa sau o gura de biscuite,apoi apita...

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Gina si tie multa sanatate si sper sa treaca greturile cat mai repede! Ce inseamna sandwich sanatos? Cu ce e?
La sarcina trecuta mi-a fost rau pana la 12 saptamani, exact cum spun astia prin carti. Poate avem noroc si ne trec la toate gretzurile pana la 12 saptamani...ce fain ar fi

Laura - Mi l-a facut cu:2-a felii de paine unse cu unt, cateva felii de branza,carne,masline,ardei rosu(gogosar), si putina rosie.
La felul in care mananc eu acum, sandwich-ul: "a la - L. Moca"(sotul) - + cana de suc de portocale,a fost super.
Pe mine starile de: greata/voma/ m-au slabit mult.Doar dimineata, inainte sa apuc sa pap' ceva imi este mai rau.In timpul zilei uneori, nici nu spun ca sunt graviduta.Ma simt super bine.
Aceasta sarcina, este total diferita de celelalte!

Fetelor, ce frumos ca au inceput sa apara si gravidutele de februarie!
Haide-ti burtici, la tot mai multe ca' este mult loc printre noi!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

hihi si eu sunt zuza rau :) Duphastone cred ca scrie pe reteta mea, nu Duphostane, nu stiu daca e /care e diferenta oricum.
pupici la toate zuzele si la toti zuzicii :)

Miutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Zuzelor,iar am vomat Am o stare de tot...Inainte de asta m-a pocnit o durere de cap,aveam si pulsul mare,96,desi stateam in pat,imi faceam siesta.Dupa ce-am vomat mi-a mai scazut si pulsul.Chestia asta ma cam sperie,am mai avut si sambata la fel,puls 98 si tensiune 14 cu 9,tot stand la televizor.O fi periculos pt.bebe?
Cum ati facut rost de program de 6 ore?Trebuie hartie de la ginecolog foarte motivata si explicita?Se poate aranja cu el sau cu medicul de familie daca nu sunt motive reale?Sefii mei sunt cam scartari si s-ar putea sa faca mutre...
O seara buna!

Carmilia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Miutza

Irlandeza daca tot esti in irlanda, incearca sa bei ginger ale, face ff bine, chiar iti taie greata. eu am baut enorm de mult pt ca era unica bautura care ma linistea. si inca ceva ce la mine merge: cate o lingurita de suc de grapefruit la 15 min. dar neaparat sa incerci cu ginger, eu de la irlandeze am aflat si desi era acidulat beam de cate ori imi era greata (adica in fiecare zi). este unul anume la cutie argintie, scrie organic pe ea si gasesti la body shop (sper sa mai fie). ala e cel mai bun. mai e si la sticle de 1,5 l sau 2 l in orice supermarket. sper sa-ti fie mai bine!

Miutza

Da, mersi, stiam, mi-au spus de la spital, dar nu-mi place gingerul, mi-au mai spus sa-l tai felii si sa-l frec de incheietura mainii, dar nu are efect. Iar greful, si in general fructele imi fac acid, acum in sarcina. E foarte dificil la mine. Cred ca am o sarcina toxica. Vad ca am inceput din nou sa vomit , urat de tot, asa ca daca in urmatoarele zile nu intru, sa stiti ca sunt la spital, din nou.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Flaviuta, credema, am incercat tot ce se poate, nu merge nimic. Cat timp sunt pe perfuzii, si am primit injectia contra greturilor si durerilor de cap , nu mai am nimic. Mananc, nu f. mult, dar cel putin e ceva. Dar cum mi se scoate perfuzia , la 10-12 ore incep din nou starile rele.

Noi 2 singurei

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

N.Am mai intrat de taaaaaare mult timp pe net si am vrut doar sa tuc niste burtici dragi....LAURA...IRLANDEZA...GINA...

noroc ca mi.a dat prin cap sa citesc prima pagina ca voiam sa o pup si pe BUBU....doamne cat de rau imi pare de ea....e o fata cu o inima de aur....sper sa fie tare....

cu mare drag.....va imbratisez iubitele....

oana32+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Oana draga, ce faci?
Vai ce putin mai ai !!! Ce repede a trecut timpul!!! Mai ai 2 luni si nasti. Cred ca de abia astepti. Cum te simti?

Noi 2 singurei

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ma simt grozav...mi se pare ca sunt cea mai frumoasa si fericita burtik din lume!...asta dak nu pui la socoteala durerile de picioare ingrozitoare...spatele care ma omoara si cele 14 kg in plus!!!

si mai am 6 sapt ca fac cezariana!!!!!!!hi hi hi!!!

am dansat prin cluburi pe mese in fiecare sambata....am fost de fo 4 ori in italia...la munte de ,,n,, ori...am avut o sarcina cum n.am putut visa!!!!prietenii mei imi zic ca asta mic o sa iasa cu cd.ul in mana....ca o sa fie DJ sigur...si ca atunci cand o sa planga eu o sa fiu nevoita sa.i pun house!!!

oana32+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput