Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Shine, te-am votat. Frumoasa foc! Dana vezi ca se apasa pe frunzele alea acolo unde scrie Rating. Nu ca esti blonda dar se ghiceste greu.

Iar m-ati bagat in boala cu copiii cuminti care mananca tot. Offf. Da, asa o sa fac, maine ii pun nitel lapte in supa si mai reduc din morcov. Inca nu introduc nimic, sa ma vaz io o saptamana ca le mananca pe astea toate (cartof, morcov, pastarnac, dovlecel si ceapa doar fiarta, nu si pasata) si ma declar campioana. Apoi, daca e totul ok as vrea sa il trec pe Humana 2 (Dana, l-ai trecut direct? eu ma gandeam sa incep asa cu cate o masura la fiecare bibe, apoi doua, etc, adica in 5 zile sa il schimb). In timpul asta poate mai adaug la supita nitel spanac.
Cu marul mai astept pana peste inca o saptamana, sa il vaz io cu doua saptamani de piure si atunci o sa coc marul si eventual incep doara asa vreo 3,4 zile, apoi bag in el suc de morcov si mai incolo cereale asa cum face Laura. Imi place reteta, sa vedem ce zice Matei. Laura, scuza-ma, stiu ca ai zis dar am uitat, ce fel de cereale ai luat? Eu am vazut azi la cora de la humana cu banane (din astea am, or fi bune?) cu mar si cica cu vanilie si bourbon (adica ii imbatam, gata?).
Acuma, asta e al enshpelea plan ... vedem daca merge. Vorba ta Eli, timp este.

Bai, voi cum v-ati simtit azi? Mie mi-a fost rau toata ziua. Ameteli si greata. M-am gandit ca e de la vreme dupa ce am vazut ca nu e de la faptul ca nu mancasem. Il aveam pe Matei in brate si era sa intru in tocul usii, asa de ametita eram. Cand a apus soarele dintr-o data mi-am revenit. O sa ziceti ca sunt nebuna dar astea sunt faptele.

In alta ordine de idei m-am pus pe fiert tarate ca Mateiu e bubos din cap pana in picioare.

Pup fetele si sper sa uite sotul si maine sa ia calculatorul la reparat. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Laura te asteptam pe tine
Fii-mea de bine ce a foat atat laudata nu mai vrea sa manance.De vreo 3-4 zile nu mai vrea piure si gata.Acelasi piure pe care il mananca de 2 saptamani.Azi i-am pus niste lapte praf(cam 1/4 de masure) nediluat ca era deja piureul moale si vad ca a mancat.Cand ii dadeam fara lapte(ca aveam 2 castroane) inchidea gura
Asaaa,,vroiam sa va intreb,Salina parca a zis sa stergem gingiile bebeilor cu compresa si ser fiziologic.Acu nu stiu cata chimie stiti voi dar pe serul ala scrie NaCl 9% adik in traducere libera apa cu sare in concentratie de 9 %, ori parca nu era voie cu sare.Ca,invariabil,de pe gingii ajunge in gura si dupa aia toooocmai in rinichi.asa ca ma gandeam ca mai bine cu apa fiarta si racita ceva.Astept sa va dati cu presupusul

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna seara la toata lumea, nu ca m-ati fi asteptat cu sufletul la gura, dar am mai apucat si eu sa intru. LILISOR, multumesc ca te-ai gandit la mine, tu esti intotdeauna atenta cu "catalogul", dar n-a prea fost chip sa pun mana pe tastatura.

Felicit tot poporul de memici si bebici diversificati, vad ca se mananca de toate pe aici, noi am reluat tentativele, dar in stil american, deci cu cereale. Cum David e unul dintre cei mai slabuti pitici ai promotiei, nu cred ca-i fac vreun rau, am inceput cu o lingura si azi am ajuns la patru, asta inseamna 40 g cereale + 120 ml apa, si mananca tot viteazul meu. O sa pun si poze, nu ne mai chinuim la mami in brate, ci stam ca baietii mari in scaunul de masa. MARYBELL, mi-ai facut curaj, o sa-i dau si eu lingura lui David, sa vedem ce face cu ea. Deocamdata o prinde cu manutele, si si-o indeasa in gurita!

ADELA, am vazut ca ai primit scaun, foarte bine, eu nu am mai apucat atunci sa-ti raspund, l-am luat cu 3 milioane. Era si mai bine daca cineva ne facea cadou unul, dar nu ni s-a aratat!

Imi pare rau daca sunt cam seaca cu postarea asta, voi ati merita mult mai mult, dar gandul imi e in alta parte, am o problema legata de tatal meu care imi cam blocheaza deocamdata toate gandurile.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Shine,te-am votat si eu,multumita Catalinei ca m-a luminat.
Bai,dar tu esti frumoasa tare,fata.Mai ai pe undeva poze cu tine?ca eu ti-am admirat doar puiul.

Catalina,eu am schimbat pe numarul 2 asa pur si simplu,cind am vazut ca nu se satura,dar Messa spunea sa pui la inceput o masura de 2 si restul 1,apoi 2 masuri 2...si tot asa.Mai bine fa cum zice ea,ca probabil e mai sigur ca-l accepta.
E foarte bine cum te-ai gindit sa faci cu diversificarea.Hai ca se da si Mateut pe brazda ca doar creste si n-o ramane el singurul cu sticla.

Adinush,eu nu m-am gindit prea tare la problema ca aici nu am ser fiziologic,deci nu aveam de gind sa-l dau.Dar ma gindeam sa intreb la dr sau moasa ce exista pt dinti.
Acum ca ai pus problema,imi dau seama ca ai dreptate.Mai bine stergem cu apa fiarta ca e mai sigur.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eli am vazut bb andrei frumoooos cu gagicuta cu tot. biscuitii aia sunt, i-am luat si eu azi. am vazut ca scrie de la 6 luni dar eu nu-i dau ca atare, ad numai biscuiti asa ca nu cred ca e pr. pai cum Doamne iarta-ma sunt ok cerealele cu banana dar biscuitii astia nu. mama lor...eu nu mai inteleg nimic dar o masura pe zi si nu chiar in fiecare zi io tot ii dau.

shine am bagat si eu la frunze dar sa mai pui si maine link-ul ca sa bifam iar.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,m-am gindit si eu la tine,dar credeam ca ai tu motive bine intemeiate de nu intri...si se pare ca nu m-am inselat.Sper sa treaca repede faza asta si sa ne scrii zilnic,asa cum iti era obiceiul!
Bravo lui david,stie el ce sa pape sa creasca mare.Si eu zic ca e la fix,sa-i dai cereale.La fel as fi facut si eu,daca era Lucas mai slabut.Asa trebuie sa le las la urma sa nu se mai ingrase atat.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Adinush - m-ai facut sa zambesc. Si totodata sa ma gandesc instantaneu la serul fiziologic pe care-l puneam bebeilor in nasuc in primele 2 luni cand fornaiau ei de zor. Acum, sincer, nu cred ca e o tragedie si ca e periculos sa stergi cu ser fiziologic gingiutele, dar sigur ca poti foarte bine sa le stergi si cu apa fiarta si racita. Nu-i problema, important e sa le stergi si sa le masezi usor.

Shine - te-am votat. Super frumoasa culoarea. Si stralucitoare. Mie nu mi-ar sta in veci bine roscata :-(

In rest, slaba activitate... v-am citit tare repede.

Sa va intreb si eu ceva - la mare merge cineva vara asta? Cu bebe vreau sa zic. Eu l-am intrebat pe pediatru si a zis da, cu protectia de rigoare.

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

noi sigur mergem cu emmi la mare anul asta. abea astept.

gata pui zanuca in patut, merg sa fac o baie relaxanta si la nanel

noapte buna!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

In primul rand imi cer scuze ca nu am mai scris...Stiu,stiu ca nu-i frumos!!!
Scuza mea este ca sunt singura cuc si tot asa imi cresc prichindelul...Toate bune si frumoase,imi umple viata si im sterge lacrimile cand cate odata cred ca nu sunt realizata pe deplin...mai ales sentimental pt ca sunt singura....
NUMAI ca...atunci cand nu prea merge bine cu David...intru in depresie...David al meu are 5 luni si o saptamana si are doar 6,600kg.avea 6,800 dar de o saptamana si un pic nu mai mananaca.vi se intampla si voua?o fi de la caldura?Sunt disperata!!!!dimineata mananca 150gr lapte,bea apoi suc de morcov,portocala si mar-180gr,apoi vreo 70gr de banana cu biscuite si mai departa pana se termina ziua ma rog de el cu inca 150gr de lapte.
VA ROG DIN SUFLET<PT MAMICI MAI EXPERIMENTATE SFATUITI_MA CUM SA FAC !Nu cred ca e prea bine pt ca a slabit....
MULTUMESC>>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

helenutza nici noi nu am avut curaj sa iesim azi afara din cauza vantuletzului care batea destul de bine afara, mi-a fost frica ca ma apuca ploaia, am tot sperat sa se insenineze mai mult si pana la urma am ramas in casa
multumim de aprecieri

marinar si eu am incercat sa ii dau portocala lui Erik, am avut 2 incercari si de fiecare data mi-a plans in ziua respectiva. nu stiu daca a avut neaparat legatura cu asta dar eu am incetat sa ii mai dau. am ramas cu morcovul si marul deocamdata

eli am vazut pisoiasul tau drag si scump la iarba verde cu prietenul lui, i-am vazut si gagicutza imbracata in rosu. foarte scumpi iti doresc de pe acum sa ai parte de o vreme superba la mare si abia te astept inapoi sa ne povestesti cum s-a comportat pisoiasul la mare noi plecam in august.

cristiana si eu m-am gandit la tine chiar ieri fiindca ii povesteam sora-mi diverse de pe la noi de pe forum si bineinteles, ca i l-am prezentat in poza pe Davidutz, cea mai grabita steluta de la noi si pe care il cheama ca pe fratele nostru
lui Erik acolo cand i-am facut poza cu linguritza si castronul tot cereale ii dadeam sa manance, numai ca eu nu l-am luat progresiv, i-am facut direct o masura dintr-aia cum scrie pe cutie si anume: 45 gr de cereale cu 130 ml de apa fiarta. si bineinteles ca spre surprinderea mea, care nu credeam ca va manca mai mult de 2-3 ling, a mancat tot din prima. aia e prima masa din viata lui. eu pana acum nu i-am mai dat nimic, decat suc de morcov si mar si lapte de la san bineinteles.

haricleea bine ai revenit pe forum nu te speria ca Davidutzul are doar 6 kg 600 gr, si al meu are 7,200 doar la 5 luni si 2 saptamani. nici Erik nu mananca extraordinar de bine, probabil ca si din cauza caldurii si din cauza dintisorilor, dar o sa treaca perioada asta cu siguranta. imi pare rau sa aud ca esti singura, presupun ca sotul e plecat la munca departe? sau esti singurica in adevaratul sens al cuvantului? in orice caz ai mare grija de tine, sa poti sta cat mai departe de depresii acum cand bebe are atata nevoie de tine. pe unde stai? poate ne intalnim si mai stam de vorba...uite iti trimit multi virtuali si sper din tot sufletul sa scapi de starile astea cat mai repede.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput