Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Haricleea, ti-am scris un mesaj lung si nu stiu pe ce naiba am apasat si s-a dus...

Ideea era sa nu disperi, poate a fost si o eroare la cantarit. Si, o sugestie, daca-mi permiti, totusi la masa a doua e cam mult sa-i dai 180ml de suc. Incearca sa-i dai piureul de banana cu biscuite la masa a doua, apoi completare suc (eu stiu ca se da max 60ml, corectati-ma daca gresesc!). Si inca un mic truc (pe care-l aplic si eu) la ultimul biberon pune-i si o masura de cereale (din acelea fara lapte)

Evi a mea s-a nascut cu a proape 4kg si acum are 6.900-7 kg (nu stiu exact pt ca s-a tot foit aseara, mai sa sara din cantar). Asadar a luat putin dar a luat. Urmareste-l pe David sa nu mai scada in greutate, daca se intampla mai bine mergi cu el la pediatru ca sa fii sigura.

Pupici

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

HARICLEEA, imi pare rau ca esti singura, dar il ai pe Davidutul tau! Sa stii ca nici al meu nu e prea mancacios, dar daca a pierdut in greutate si esti sigura de asta, ar fi bine sa-l vada un medic. Si David al meu a avut o perioada de apetit scazut, dar macar atunci astagnat, nu a dat inapoi. Probabil iti va prescrie niste vitamine, cam asa am reluat si noi mancarea, caci ma dadeam cu capul de pereti. Noi am luat Vitam (de la Pharco), dar auzit fetele vorbind de Polyvital, eu in Arad nu am gasit.

DANA, iti multumesc din suflet, dar problema asta nu va disparea decat odata cu tatal meu, chiar daca ma doare sa o spun. Am sa revin, dar astazi sunt mai intoarsa pe dos.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Cristiana, iubita, hai nu te mai gandi si tu si nu-ti mai face sange rau, orice ar fi, trece..nu ma prea pricep eu ce sa-ti zic, dar te simt taaare necajita, te pup..si pe David il pup

Haricleea, bine ai revenit..!nu stiu cum sa-l convingi pe frumusel sa pape..ti-as spune cu draga inima..poate ii apare vreun dintisor, ca stiu ca unii copilasi asa fac, nu mai au pofta de mancare inainte de a le iesi iepurasul..

Salinuca, ia uite, esti cu noi in seara asta!pupici Eviushei si frumosului de David..
am scris chiar azi, plecam la mare cu bebe, pe 19 iunie, peste exact 2 saptamani..yupiii!noi planificasem la sf lui august o saptamana in Grecia dar daca a venit asa pe neasteptate si cadoutz...primim, mergem cu bebe, chiar daca vom cara juma de casa

Mary, multumim de aprecieri!

Marina, asa, fata, bine ca ma lamurisi, ma gandeam eu ca alea sunt..minunatele cereale
nici eu nu cred ca ar fi problema, mai ales ca nu-i dai mult si nici simple..
mercic de aprecieri
fete cucuiete, cred ca ma retrag..
va pupic, noapte buna

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Multumesc, fetelor, sunt amarata, daca o sa ma simt in stare, am sa va povestesc despre ce e vorba.

Am gasit in casuta postala un mail care m-a adus la www.evz.ro/article.php?artid=308114" target="_blank">asta, un articol despre necocolosirea copiilor, cred ca merir=ta sa aruncati o privire.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

da Eli, sunt cu voi in seara asta pt. ca fi-mea incearca tonalitati noi asa ca ne conversam ca fetele

Scuze, am citit ce-ai scris, am uitat sa mentionez in afara de tine daca mai merge cineva. Noi intentionam sa plecam in we la munte, apoi marti la mare. Bineinteles ca la plaja vom sta 7-10, 17-19 , iar Evi numai sub umbrela. Eram curioasa cum e vremea la mare, cum e nisipul, ca apa sigur e rece...

Mergi la inceput

Cristiana, imi pare tare rau ca treci prin momente asa grele. Sa-ti dea Dumnezeu putere! E tot ce pot sa-ti spun. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumim celor care ne-au felicitat pentru implinirea a 4 luni azi! Multa sanatate tuturor mamicilor si bebeilor vostri! Pentru cine vrea sa ne mai vada am pus cateva poze.

Haricleea eu zic ca cel mai bine este sa mergi la un consult cu bebe daca spui ce de o saptamana nu prea mananca bine. Cum spuneau si Salina, poate este doar o eroare de cantar (ai folosit acelasi cantar de fiecare data?) sau poate este din cauza caldurii? Asteptam sa ne dai vesti bune.

Shine te-am votat si eu. Ai o culoare de par grozava. Mi-ar place si mie. Ce vopsea folosesti (pe langa suvinte, bine-nteles)?

Helenutza23 ti-am vazut si eu puiul cum canta cu limbuta intre buze. E grozav! Stii ca noi am facut un revelion impreuna acum vreo 3 ani si ceva? Ana mi-a zis cine este sub acest nick!

Catalina ai dreptate cu bebeii bolnavi. Nici mie nu prea imi vine sa citesc mesaje despre ei, dar nu stiu de ce fata asta mica mi-a intrat la inima si citesc cu infrigurare fiecare mesaj despre ea si ma rog ca DD sa aibe grija de ea si de parintii ei care au mare nevoie de putere sa mearga mai departe.

Vad ca discutiile despre diversificare sunt avanasate nu gluma, cred ca eu o sa fiu ultima sau printre ultimile care o sa incep. Oricum pana atunci iau notite de la voi.

As fi vrut sa va pun si eu un filmulet cu Isabella s-o vedeti ce frumos rade, dar si eu cand vede aparatul se uita la el concentrata si nu mai apuc s-o filmez sau sa-i poza razand... .. mai astept.

De cateva zile tot ploua pe la noi si nu prea mai putem sa iesim la plimbare decat una fff scurta sa nu prinda ploaia pe drum si e mai greu in casa caci doarme mai putin. Intreba Conchita parca de numarul de ore dormite. Cred ca daca le adun, Isabella doarme cam 15-16 ore in total. Dar depinde si de zi, cam asta cred ca este maximul ei.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Seara buna la cine mai e treaz sa ma citeasca, daca nu, atunci buna dimineata soare pentru cele de maine!

Din nefericire aseara am scris mesaj pt voi si chiar la momentul expedierii mi s-a luat net-ul asa ca am plecat la culcare plina de oftica.

mary - l-am vazut pe Erik mancacios, felicitari pentru progrese! IN ce piveste filmuletul, crede-ma Erik este muuuuult mai normal decat "fetita din poveste". POate are capsorul mai bombat la spate decat Adam, dar asta nu e un motiv de ingrijorare. Doctorul care mi-a urmarit sarcina mi-a spus cu mult inainte de nastere ca bb are capul rotund, cred ca si eu ar trebui sa ii spun Bila ca raluca Deci eu zic sa nu iti faci griji, daca e doar atat se va corecta singur pe masura ce va dormi tot mai mult pe spate, asa cred eu.
ivona - am vazut-o pe Ella hlizita, e foarte vesela!
Nadia - nici Lidia nu e mai prejos si se pare ca nu stie prea multe de inconvenientul cu ghipsul...asta e foarte bine!
alinuk - am vazut si copii haiosi, ce-i drept ii mai vazusem la emisiuni dedicate hlizelii la TV.

multe am mai vazut eu sper sa nu uit pe careva...revin ca sunt abia la inceputul capitolului...

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

cristiana ceea ce scrie in articolul acela mi se pare perfect adevarat, eu una tocmai din cauza asta nu ii sterilizez biberonul sau mai stiu eu ce intra in contact cu el, le spal foarte bine si atat. singurul lucru de care tin in mod expres este sa fierb apa foarte bine pe care o folosesc la mancare, lapticul lui bebe. in rest, nu prea am exagerat la nimic. foarte bun articolul, multumim de link ai citit mesajul precedent de la mine pentru tine?

serul fiziologic intr-adevar este o solutie care contine apa distilata si clorura de sodiu, insa in cateva picaturi care se pot folosi, administra zilnic bebelushului, exista o cantitate infima de sare care in nici un caz nu cred ca ii face rau. din contra se recomanda pe caldurile astea sa se puna foarte, foarte, putina sare in supe sau ce pregatiti copilului sa pape, pentru ca organismul acestuia sa poata retine apa mai multa decat in mod normal, pentru o mai buna hidratare. eu personal nu prea am folosit ser fiziologic la Erik, foloseam apa de mare, dar si astea destul de rar.

salina deci spui ca e bine sa ii frecam lui bebe gingia cu ser fiziologic? o sa incep si eu de azi, macar 1 data la 2 zile sa prestez multumim de idee, dar vreau sa stiu si eu, plssss, care este efectul?

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Marybell- cu ser fiziologic sau cu apa fiarta si racita cum spune Adinush. Importanta e actiunea in sine. Ideea e sa cureti gingiutele (citisem mai demult ca se pot forma cariile inca de pe acum). Daca vrei si parerea mea, mi se pare ca astfel se obisnuieste bebe sa-i cureti ceva acolo, in gurita, astfel incat atunci cand vei trece la periuta-degetar si apoi la periuta normala sa fie cooperant Stii ce mai fac eu? Ii masez gingiile si la baita, desigur inainte s-o sapunesc/samponez. Dar deh, eu sunt la al doilea copil si sunt mai relaxata , la David eram mult mai atenta la detalii si mai stresata. Fierbeam si sterilizam si calcam si tot asa... Apropo, ma luati la alergat daca va spun ca o clatesc pe Evi cu dusul?

Mergi la inceput