de rasu plansu....help me cu un sfat,please!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Flaviuta, o sa nasti in jurul datei de 20 ianuarie. Sarcina usoara!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

dap..cam pe 22 ianuarie :)

multumesc mult,fetele!

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am revenit! Nu pot sa nu spun ceva despre fetita ta. Din cate am inteles are 3 anisori. Se vede ca te-ai ocupat de ea, caci e foarte desteapta si ascultatoare. Sa fie sanatoasa si sa aiba un fratior sau o surioara la fel de istet/isteata!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asa a fost si la mine.
Incepusem din nou pe val, concerte, expo de fotografie, examenele curgeau la doctorat numai cu F bine;
si a venit bb Gheo sa ma cuminteasca:))))

Sarcina usoara si nastere si mai usoara!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana

Am revenit! Nu pot sa nu spun ceva despre fetita ta. Din cate am inteles are 3 anisori. Se vede ca te-ai ocupat de ea, caci e foarte desteapta si ascultatoare. Sa fie sanatoasa si sa aiba un fratior sau o surioara la fel de istet/isteata!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Toate avem niste bebei EXCEPTIONALI. am mai spus-o eu asa ii vad.

ce ciudate coincidentele astea...pe bune.

sarcina 1 a venit tot asa..dupa o cura de slabire (nu-mi fac probleme,am tinut o cura usoara,chiar buna pt o gravida,adica regim fara zahar si fara grasimi si putina paine)

Si Ale a venit tot pe nepregatite..acum am citit mai mult despre ovulatiile multiple,ginecologul m-a avertizat ca am asa ceva mai demult...acu bebe 2 la fel...

va imaginati ca va trebui sa port sterilet,sa iau pastile toata viata? sau sa renunta la..activitatea numarul unu?

mai..eu una nu inteleg un singur lucru...de ce unele ca mine si mama(20 avorturi pe vremea lui ceasca..) sunt...fatatoare ca iepuroaicele si fetele incearca ani de zile...

zbor la invatat...

in seara asta ma duc sa-mi iau prenatalele...vitaminele adica..sper sa nu fie tarziu...

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

flaviutza, ti le-a recomndat ginecologul?
daca nu, mai bine cumpara doar acid folic:)
cica vitaminele se dau numai in carente descoperite la analize.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nu mi le-a recomandat nimeni..stiam ca se iau...oricum tre' sa pun osu sa ma pun la punct cu teoria..

Stiam ca vit A in exces e toxica...mai vedem. pana una alta acidul folic trebuie sa-l pap..sper sa nu fie tarziu in 7 saptamani...desi la cate legumicole verzi bagai in mine cred ca stau ok si acolo.

cu fierul si calciul stau sigur bine...sau ma rog stateam acum vreo 4 luni...

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ei,care va sa zica ramane stabilit : VINE BEBE 2!!!

Nu te arunca la prenatalele alea fara sa ti le recomande un medic.

Mergi la inceput

Nu ma arunc, mai intai studiez...nici pe folic sa nu m-arunc?

Ma insel eu...dar parca acum aproape 4 ani cand eram eu cu Ale se dadeau la toata lumea..fara analize...am luat o cutie intreaga :)

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari!
Vin siu eu sa te sustin: am doi copii, Filip de 2 ani si Georgia de 3 saptamani. Sunt studenta la zi, tocmai termin primul an si am fost la scoala si am dat examene pana inainte sa nasc cu 2 saptamani. Acum alaptez si ma pregatesc de sesiunea de vara. Nu am crapat inca! Si sunt convinsa ca n-o sa crapi nici tu. E greu, n-o sa te mint, dar e frumos si daca te ajuta si sotul cat de cat o sa iesiti impreuna la liman.
In ceea ce priveste licenta, vreau sa-ti spun ca pe mine sarcina m-a mobilizat extraordinar si am luat note nesperat de bune la examene. Asa ca nu am indoieli ca vei reusi sa-ti iei licenta si sa obtii si indemnizatia!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput