de rasu plansu....help me cu un sfat,please!
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
la acid folic arunca-te:)), dar la prenatale nu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Clover spune:
Felicitari pentru sarcina. Cred ca e clar ca il vreti toata lumea.
De ce vrei neaparat sa intri in somaj? Cred ca poti munci lejer pana in luna a 8-a adica decembrie, ca habar nu am cat e concediul prenatal. Ti-e teama ca nu te angajeaza nimeni insarcinata?
Keep the promises you make to yourself.
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by Clover
De ce vrei neaparat sa intri in somaj? Cred ca poti munci lejer pana in luna a 8-a adica decembrie, ca habar nu am cat e concediul prenatal. Ti-e teama ca nu te angajeaza nimeni insarcinata?
Keep the promises you make to yourself.
Te-ai prins! cine te angajaza cu burtici? desi..sa sti ca o sa incerc..s-ar putea sa fie mai greu, nu stiu...avand in vedere si pe fi-mea care deabia in septembrie va zbura la camin...om trai si-om vedea..
Oricum , am plecat de la ideea cu somajul ca fiind sigura...acusi ca mi-oi gasi ceva de munca...ar fi si mai bine !
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
bertha spune:
Flaviutza, la alt topic am citit ca ai Rh negativ. Ai facut dozarile alea de anticorpi dupa primul bb? Stiu ca trebuie urmarita atent situatia anticorpilor anti_RH, daca spun prostii, corectati-ma!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
flaviutza spune:
Ce anticorpi..ce rh...ne-am nimerit si io si sotul compatibili aici..rh negativ...stiu de la domnisoara Alexia..purtatoare tot a grupei A2 rh negativ..
mami si Ale
bertha spune:
Acum imi dau seama ca ai scris si ca sotul are tot Rh neg, da' uitasem.
Scuze!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Sabina spune:
sotul si-a facut RH-ul?> ca numai dupa grupa alexiei nu e concludent, mama mea are A negativ, iar eu am luat grupa tatlui, dar negativa(zero) si sora mea pe cea ama mei(a negativ)
oricum, cata vreme fata e negativa, pana la sapt 16-17 nici nu te intereseaza anticorpii.
apropos, nu trebuie 12 luni de munca pt indemnizatie??
(eu oricum nu primes cnimica, sunt prof universitar, dar la plata cu ora, LOL)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
hcclara spune:
Felicitari, sarcina usoara , fara greturi si un bebe sanatos sa va dea D-zeu!
sa vezi ce o sa-ti mai placa sa faci pe arbitru intre Alexia si bebe nr 2!!!
si da, mie mi se pare ca e cel mai bun timp acum, numai bine esti gata cu scoala, vei fi de 2Xmamica, iar apoi ai toata viata inainte sa-ti vezi de cariera!
Claudia
Poze
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by Sabina
sotul si-a facut RH-ul?> ca numai dupa grupa alexiei nu e concludent, mama mea are A negativ, iar eu am luat grupa tatlui, dar negativa(zero) si sora mea pe cea ama mei(a negativ)
oricum, cata vreme fata e negativa, pana la sapt 16-17 nici nu te intereseaza anticorpii.
apropos, nu trebuie 12 luni de munca pt indemnizatie??
(eu oricum nu primes cnimica, sunt prof universitar, dar la plata cu ora, LOL)
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Atat studiile (cu conditia sa fie finalizate cu licenta) cat si somajul sunt considerate ca stagii de cotizare :) eu ies din fac in iulie(la final) si pot intra in somaj..bine si in serviciu daca s-o putea.
ia vezi nu te incadrezi p-aici pe undeva?
Amandoi avem A2 amandoi Rh negativ...daca nu s-or fi produs ceva modificari intre timp :) am si donat sange mai demult, A2 NEGATIV e o grupa destul de rar intalnita...
mami si Ale
flaviutza spune:
Sabina...esti sigura ca nu primesti? eu stiam ca si juma de norma si alte metode de..lucru intra la stagii...platesti CAS..incasezi venituri?
mami si Ale