Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
brazuca25 spune:
Ne-am intors de la eco si sunt foarte fericita!!!!!Gogoshik mea are 2.200, s-a rezolvat problema cu lichidul in exces si totul e ok. Suntem tot cu aproape 2 sapt mai mari, dar suntem OK!

A fost o domnishorik f finutza, mi-a facut cu mana si zau ca mi-a si zambit. Sunt in culmea fericirii!!! Ma uit la poza ei si zau ca e frumoasa!
32+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
arhdy spune:
Jadi LA MULTI ANI!, sa fi fericita si implinita.
Valen nastere usoara si te asteptam cu detalii.
Noi suntem bine, obosite si cu dureri de picioare si spate, uneori si de burta. Joi si vineri suntem in concediu si o sa mergem sa facem o ecografie sa o vedem pe bebelina. Mai venim saptamana viitoare la munca, dupa care acasa la odihna ca deja nu mai putem. Mai avem de facut si pregatiri ca nu avem nimic cumparat si nici pregatiri facute.
Cand o sa fiu acasa o sa am si calculator, deci atunci o sa vorbim mai mult. Acum am doar la munca si va citesc, dar nu prea apuc sa scriu.
Pupici.
Diana 32+ si
Alexandra Maria
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by Luna1
Ah si sa va zic ca mi-am adus aminte: azi dimineatza eram la scoala cu fiu-miu stateam pe o banca asteptam sa se sune, si vine o amica (romanca si ea) si ma vede ca-l pupaceam la ceafa si ne alintam si zice "esti baiatul mami, alintatul mamii nu? lasa ca vine bebe acum si-ti ia locul".A belit fiu-miu niste ochi la ea, eu ma chinui sa-i explic nonstop ca o sa-i iubesc la fel, ca el tot baiatul meu ramane, si vine una si da cu bata in balta.
Bey ce ma enerveaza oamenii astia.
Luna30 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">CosminIs the final countdown!!!
Asta pusa alaturi de ce aud cele la a doua sarcina care au tot baiat/fata ca si primul (stii tu Anya la ce ma refer).."Vai, tot fata/baiat? Ei lasa, sanatos sa fie si poate mai faceti unul si o sa iasa baiat/fata!" De parca le spui ca ai cancer in faza terminala!
Simona31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
da, da, asa e
eu am niste emotii si jelesc de vreo 2 ore...naste valen si eu nu sunt prin zona...parca mai ieri o nastea pe sarah si o vizitam la spital. uf...sa vezi bocete dupa ce naste. parca a inceput sa ma doara burta si pe mine. dar nu-i mai zic nimic, ca acum ar trebui s-o incurajez, nu sa fiu o mamaliga bleaga.
madalina (HP), sanatate multa si sarcina fara emotii in continuare.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Agri spune:
Valen nastere usoara!

Hai ca facem galerie.Sa ne tii la curent.
Anto nu am poze dar promit sa fac un album...zestre nu-i dau dar e frumoasa de pica, si mamasa modesta tare.
Nu m-am suparat ca m-ai certat trebuia sa-mi tragi si o mama de bataie ieri, dar daca am vazut ca ma simt bine am cam abuzat.
Nico nu mai invat io acus batrana sa trag la masina ...sau mai stii..
Hai va pup. fug in pat ca azi m-au chinuit rau durerile de bazin si cap.
Vio
si Eva (27.09.05)
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Ne-am intors de la eco si sunt foarte fericita!!!!!Gogoshik mea are 2.200, s-a rezolvat problema cu lichidul in exces si totul e ok. Suntem tot cu aproape 2 sapt mai mari, dar suntem OK!
A fost o domnishorik f finutza, mi-a facut cu mana si zau ca mi-a si zambit. Sunt in culmea fericirii!!! Ma uit la poza ei si zau ca e frumoasa!
32+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
Te cred ca e frumoasa! Felicitari!

MADA
27+, cu
EmilyNoi doi+1
Luna1 spune:
Fetelor va multumesc pt ca m-ati linistit, rasturnica mea a hotarat exact dupa ce am trimis mesajul catre voi sa-mi arate ca ea e bine, nu a mai facut tumbe (va zic eu ca nu cred ca ii place cu capul in jos, liliaca lu' mama) dar ma mangaie gingas si eu ranjesc aici fericita in timp ce sefu ma intreaba ce am de sunt fericita.
Succes total si cu a doua pastila de fier pe ziua de azi, a ramas unde am trimis-o eu, mai am sa trec peste sangele de maine (cu rezultate bune sper ca altfel nu accept) si ma linistesc.
Valen

Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
greierash spune:
Pup toate fetele!!!! Eu mai rar cu scrisu' ca scriu de zor la lucrarea pentru licenta.....dar tot fur din timp si mai citesc pe-aici....
La amulti ani Jadi!!! Sa fie toate asa cum ti le doresti...
Valen nastere usoara....
Noi am fost azi la dr, am facut eco. Acum 2 saptamani am facut si era mai mic cu 13 zile. Azi mai recuperase, nu mai sunt decat 11 zile diferenta. Dar el a crescut intre timp, are 1,900, si speram sa fie bine in continuare... sunt optimista pentru ca il simt foarte bine in fiecare zi cum se misca, si ma gandesc ca daca ar fi sa fie ceva rau as simti, ar fi niste simptome ... ceva , nu stiu... Incerc sa nu ma gandesc la nimic rau! In plus am lucrarea si imi ocupa destul timp ca sa nu ma gandesc la prostii..... Si ma rog de bebe sa stea cumintel acolo si sa se faca mare, ca sa pot sustine si eu examenele(pe 28 si 29 iunie, eu cu DPN 15 iulie), sa il scot gata licentiat...
Gata , va pup, ca miine ma duc la d-na profesoara cu lucrarea si..... 

greierash
34+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
Irinusha spune:
Tot io. Fac un copy/paste cu raspunsul matusii (pediatra) la intrebarile mele ... in caz ca va intereseaza. Raspunsurile sunt in rosu:
"- Alaptare la cerere sau dupa program?
Numai alimentatia la san trebuie sa fie la cerere. Alimentatia artificiala - la biberon trebuie sa fie dupa un orar; la inceput un numar mai mare de mese aprox 7 - la 3 ore apoi mai putine mese la interval mai mare, treptat asa cum simte mama ca are nevoie copilul
- Cand sa schimb laptele Pre in nr. 1?
depinde de greutate cu care se naste copilul. are nevoie de pre numai daca are gr mai mica, este prematur. daca are gr normala incepe cu 1
- Are un bb-lus hranit artificial nevoie de un supliment de lichid? Si in caz ca da, ce sa-i dau, apa sau ceai?
Daca este foarte cald are nevoie de supliment de lichide, sau daca este bolnav (racit, cu diaree) - poate primi ceai - formule pentru sugari - cu chimion, anason, menta etc. In conditii normale nu are nevoie de ceai. Poate de asemenea primi putin ceai daca pleci cu el pentru scurt timp la plimbare si ti se pare ca s-a agitat si ii este sete.
- Are un efect ceaiul anticolitic (natural - mi-a adus tata din tara, de la Plafar - nu din acela praf cu indulcitori)? Si trebuie indulcit?
Vrei sa spui ceai anti colici? Nu are efect spectaculos, dar poate ameliora putin. Se poate da, este narural si sanatos - se poate da neindulcit sau este mai placut f usor indulcit cu o lingurita rasa de zahar fiert la 100 ml.
- Exista med. eficient ptr. colici?
Nu exista medicament f eficient pentru colici, dar deobicei copiii sanatosi alimentati artificial au mai putine colici. Se poate folosi Sab Simplex si in al doilea rand Debridat.
- Care sunt simptomele de reflux? Cris nu recurgita, a vomat doar 1 data in viata lui, doar ca se mai ineca si plangea f. mult, mai ales noaptea.
Deobicei sunt regurgitatii, dar si cea avut Cris poate fi considerat sugestiv pentru reflux. Dar numai unii copii au reflux asa incat probabil ca bebe nu va avea - nu trebuie sa te gandesti si sa te streseze ideea.
- Ptr. reflux am gasit un praf (natural) ptr. ingrosarea laptelui. Se gaseste doar in farmacii si ii spune Nestargel. Stiti ceva de el, e bun? Am vazut ca are si Milupa un lapte special ptr. reflux, chiar si Pre ... dar de obicei formulele speciale au un gust ciudat si nu prea sunt acceptate de bb-lusi.
Este bun, se recomanda ingroosarea alimentatiei. De asemenea formulele noi antireflux sunt bune si au gust bun , nu ca alte formule speciale.
- Diversificarea mi-ati spus deja ca se incepe pe la 5 luni ... vreau sa va ascult, ca la Cris ne-am cam grabit ...
Da, deobicei asa este, vom vedea la timpul potrivit. Nu sunt reguli foarte stricte, trebuie sa ne adapam fiecarui copil"
Numai bine burticutze!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
ddanagh spune:
VALEN 

Ce mi-e mila de voi fetele care au de invatat si gravide si pe caldura asta. Eu una simt ca nu as mai putea sa ma aproprii de niste cursuri acum pentru nimic in lume. Bafta la examene.
Dana
S33 + cu
Daria Stefania

.