Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miss Hook problema cu apa s-a rezolvat de mult, am uitat sa declar..nu stii ca de bine nu se vaita nimeni?

Eram suparata atunci din 2 motive:
1.frigideru gol-golut, ca nou!
2. azi mergem la doctor si eram disperata ca ce ma fac daca nu vine apa pana atunci, cum ma duc eu nedushata. Ce fac? Il sun pe om "nu pot veni azi ca-s nespalata!"...da asta n-am zis atunci sa nu te iei de mine ca ma spal numai pentru medic si sa cauti in istoric de cate ori am fost

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am citit din urma, am scris raspunsuri si mi-a picat net-ul.

deci pupici lui victor ca tare scump e. mie imi place m,ai mult tus.

vio hai ca nu e greu sa cosi la masina, mai ales daca e electrica. poate rogi pe cineva sa te invete. eu de cand am masina nu mai stiu ce e ala ac de cusut.

Karligugucucucucurutza. cam greu de pronuntat, dar foarte potrivit. mie imi place.
am vazut pozele si mi-au placut comentariile. patutul seamana cu al nostru (al nostru e alb) si nu mi se pare demodat.

alina.a stai cumintica in pat. o sa creasca bebelina. si eu asi vrea sa stiu unde ai asigurarea caci o prietena ma tot bate la cap sa-mi inchei una la ea.

va pup va caci am uitat ce mai voiam sa spun.

nico29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Aylin, bine ai revenit in peisaj. Ma bucur ca dr ti-a dat vesti bune, bafta la analize si cu operatia sotului.

Ashera, Dana, si eu am greturi si stari de voma, tot ce mananc imi face rau intr-o oarecare masura.

Daca as putea as manca numai fructe si salata dar astea-mi fac cel mai rau, mananc rar, putin si cu frica.
Asa va invidiez cand spuneti cum mancati kg de fructe si boluri de salate, mie mi se strange stomacul numai cand ma gandesc la ele.

Agri, mersi de laude si propunere, sper ca nu te-ai suparat ca te-am certat . Tu nu ai poze "publicate"? Sa i le arat lui Vicor si sa-l intreb ce parere are .

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Lia, unde esti? Sa nu spui ca faci pe bune toruletz?!

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Oana, nu fac tortuletz, asta chiar ar fi o provocare pentru ine - as sarbatori, Doamne fereste, sosirea pe lumii a Minunii! Care Minune si-a luat-o in cap azi si m-a ciufulit rau de tot. Se zbate intr-un hal de zici ca sapa un tunel sa evadeze, nu alta, numai ca tunelul asta e mai degraba in sus decat in jos. Mi-a inghesuit stomacul in gat si ea joaca fotbal in burtica, altfel nu-mi explic ce-i acolo. Si din cauza asta da-i contractii, junghiuri si ochi iesiti din cap ca la melc!

Jadi, hop si eu mai tarziu dar cu folos, de vreme ce tortul e pe masa! La muuuulti ani, La multi ani feeeericiti sa traiti! La muuulti aaaaani, La multi ani fericiti sa traiti!. Faina cifra - 33! Sa fii mereu vasela si sanatoasa, ca sa mai pot canta cantecelul asta pana n-o sa mai falsez asa de grav... Iar lu' fiica-mea ciu-ciu tort, dupa cat m-a ciomagit azi! (Eh, numa o feliutza, asa, sa vada ce pierde!)

Aylin
, saluare! Bine ca sunteti bine!

Valen, ce citesc eu acolo??? Repede, bagaul!! Cheile! Sa nu uiti apa deschisa!! Fugutza la nascut! Pana nu se razgandeste bebe! Doamne ajuta!
edit: lasa bagaul si ia bagajul! M-am emotionat!

nma, bafta cu dizertatia! Bafta si mie, de altfel, ca acu ma mananca stiti voi unde sa-mi dau si eu dizertatia la master. Asta dupa ce eram hotarata sa aman... Cine sa ma mai inteleaga?! Se smulge bietul barbat de cap, ca asta mai inseamna niste drumuri pentru el, care oricum le cunoaste mai bine decat mine pe secretarele de la scoala unde lucrez, pe medicul de familie, pe gine si pe asistenta ei. Na! de-acu tre sa mai lege vesnica prietenie si cu secretara de la facultatea unde am facut acest master nemaipomenit. (Vorba vine, ca tare m-a dezamagit...)

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

Nico, mersi frumos de laude.
Bafta la dizertatie!
Cum te mai simti, ti-au trecut bubitele?

Lia, bafta si tie la dizertatie.

Samurai, eu am id pe ym, dar intru rar pt ca scriu incet doar cu o mana si-mi pastrez rezervele pt dc. Dar sunt alte fete mai active, precis vei gasi cu cine sa vorbesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna burticutze!

Jadi (Denis), la multi ani!!! O viata frumoasa in continuare, numai sanatate, bafta si realizari ... si copii sanatosi tun!
Multam mult si ptr. sms!

Valen, nastere usoara!!!!! Bb-lina sanatoasa, papacioasa si mult, mult laptic! Refacere usoara!

Luna, multam de sms. Ii raspunsesem deja Denisei si-mi venea si sotul la masa, n-am mai avut timp sa-ti raspund.

Burticutze, multam de griji!
Io-s tot burtoasa, nu stiu ce sa mai cred ... mi-a intrat acum in cap ca trebuie sa nasc pana mi se intoarce baiatul din concediu, sa nu trebuiasca sa-l mai dau prin vecini/prieteni cand m-o apuca. Si gogoasa nimic ... sunt cam intoarsa, sotul ma intreaba tot timpul ce am si mie imi vine sa-mi iau campii.
Am din cand in cand contractii, ba dureroase, ba fara dureri (acu' stiu si cum sunt ambele, parca as fi la prima nastere) si io tot nimic. Asa aseara ... m-am bagat cuminte in pat fara sa-l mai panichez pe Boby la gandul ca-l mai las sa doarma putin ... si cand colo nimic. Of!
Maine am iar programare la gine., sa-l iau putin la rost ca-mi baga in cap ca vine ... si sa-i spun de dopul, care nu mai e ... sa vedem cu ce ma mai pacaleste. Vineri trebuie sa plecam si dupa copil la München, io-s inscrisa aici la maternitate ... daca cumva ma apuca pe acolo eu unde ma duc? Ca la clinica unde l-am nascut pe Cris sunt dr./moase buni/bune, dar ioc conditii ... de clinica de langa ai mei am auzit numai prostii, dar au conditii ca la hotel. Stau si-mi fac griji ... si io nimic!
Gata, ca v-am zapacit destul!
Ah, dar tot e bine ... sunt iar online!!!! - daca cumva n-ati observat deja ;) ... m-am simtit ca pe luna fara net. Cum naiba or sta unii asa, ca eu eram disperata?! Noroc ca m-am mocait cu plecatul dupa cadou (cadoul de la bb ptr. fratiorul cel mare :)) si m-am trezit cu instalatorul la usa ... era sa-l pup de fericire! :)
Gata, acum chiar va las, trec la fetele mai-iunie 04 sa le zapacesc si pe ele putin :)
Numai bine!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Valen nu mai ezita! baga carnita la congelator cum a zis Gabitza! or daca vrei venim noi fuga sa facem sarmalele ca pana is fierte, tu ai si nascut! CURAAAAAAAAJJ si NASTERE USOARAAAA! ia sa vezi ce repede vii inapoi! noi va asteptam pe amandoua cu

Apropo de nascut si de travalii... tocmai m-a sunat dna.Madalina-housepocket... ca de vineri avea niste dureri groaznice de oase ale bazinului, a vomat in fiecare seara si aseara la fel... in plus aseara a durut-o foarte tare si coloana si simtea ca i se desface sternul de durere! s-a dushat ea cu apa calda, i-a facut sotul masaj, dar nimic nu o calma... asa ca a luat calea spitalului si la urgente ce sa-i zica: TRAVALIU FALS... perfuzii, etc! norocul ei ca avea colul inca inchis, altfel era gata gata sa nasca la 33 sapt! Si totul din cauza ca s-a stresat putin sa finalizeze lucrarea de doctorat... pe care a predat-o in forma finala ieri, luni. Acum sta cuminte in pat, nu se mai duce la serviciu sapt.asta, insa face zilnic drumuri pt.perfuzii! Ii dorim sanatate si sa nu mai auzim vesti d-astea! Hai Mada... mai poti, dar mai lasa grijile! ... odiseea are 40 saptamani! ia uite exemplu clar la Valen!

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

Eu m_am trezit azi noapte pe le 3 cu un carcel la pulpa mai jos de genunchi de imi venea sa urlu!!! Plus ca eu cred ca m_a tinut mai mult de 2 minute!!! Si acum ma doare piciorul... Parca a zis cineva ca e de la lipsa de magneziu...in ce alimente gasim magneziu?

Anto ti_am adimirat pozele; frumoasa si mamica si burtica dar mai ales Victoras ! Aa si apropo ce faci ca sa nu semene cu soacra ...eu nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea asta Doamne fere!

MADA 27+, cu Emily

Noi doi+1

Mada, eu ziceam de mg. Am de la marmacie pliculete care se dizolva in apa; se numeste Magnetop, eu iau zilnic, face parte din tratament. Tu poti lua preventiv sau in criza, dizolvi repede un pliculet cand te apuca carceii si trece durerea mai repede.

Mersi frumos pt complimente. Nu prea am ce sa fac referitor la soacra, decat sa sper cu ardoare si din tot sufletul sa nu semene junioara cu ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23
Lia, bafta si tie la dizertatie.

Multumim frumos! Mai stau un pic cu scrisul, poate-mi trece entuziasmul si-mi vad mai departe de DC!

Luna, si domnita Miruna are momente cand e o perfecta domnisoara, toata gingasa si delicata, si altele, ca azi, cand se comporta ca un huligan. Deja imi fac probleme cum o s-o cresc... Pai eu voiam rochite si funditze, nu catzarat prin copaci, fotbal si genunchi juliti!

Simo, indraznesc sa sugerez niste servetele intime care nu tin loc de dus, dar macar rezolva zona cu pricina. Daca e o urgenta... stai un pic! Gine al tau n-are baie la cabinet? Ca a mea are si e perfect utilata, cu dus si toate cele. Te duci frumusel si ceri voie sa te igienizeze! (Acu is obraznica, da' nu mai pot! Abia s-au linistit si contractiile si bebelina si profit sa spun tot ce-mi trece prin minte.)

Irinusha, ! Da' ce atat graba cu nascutul, fetelor, asteptati-ma si pe mine! (Acu tu nu trebuie sa crezi ca vorbsc serios...)

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Nico, multumesc! si eu am oscilat un pic intre patut alb si patut lemn natur, insa dupa cum ai observat am ales varianta 2, dar nu am un motiv f.clar de ce asa si nu invers. de demodat nu cred ca e asa de demodat atata timp cat inca se mai comercializeaza da' ziceam si eu asa ca majoritatea cred ca au cumparat patut gen GRACOO, CHICCO care au alte materiale in componenta si arata altfel. Insa eu nu as fi dat mai mult de 3 milioane pe un patut nici daca ma bateai.

Iar cu numele karliggugugugucucurutza, asa e... am citit si eu pe litere initial ... tre sa o sun musai pe dna.cumatra sa o aud pe ea cum pronunta . Si mie imi place, de aceea ma tot alint pe aici!

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput