Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 18

gabiarama spune:

Valen ,tinem pumnii !
Baga carnea in congelator ca o sa faci tu sarmalele cind  te intorci cu Ines acasa !
Poze

madabout2003 spune:
 Valen nastere usoara!
Uff, vreau si eu sa nasc!!!! M_am saturat sa fiu gravida!!!! Mai sunt si la coada listei...
!
MADA 
 27+, cu 
 Emily
Noi doi+1

Antoanela23 spune:
 Luna, si la mine e la fel, cand zici ca vrea sa iasa prin piele, cand sta calma si gingasa, sunt zile si zile, nu-ti face griji.
In ce priveste AMR-ul, prefer sa nu ma gandesc, "noroc" ca am altele pe cap.
Anto 
 35 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)

Samurai-lady spune:
 Fetele si io vreau sa vorbim pe YM.
eu sunt kentababy2002
hai sa palavragimmmmmm
 Samurai-lady 
 31 weeks
  si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D

otim spune:
 jadi - LA MULTI ANI si 

Valen - nastere usoara , sa mearga repede cat ai clipi si un bebe sanatos tun este urarea noastra pentru voi .
Otilia
inceput 31+
Laurentiu  

Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by mamii
p.s dupa o curatenie generala ptr venirea lui bebe m.am ales cu o febra musculara ....in zona crepusculara de imi vine sa plang..Se poate ameliora cu ceva??
nu cred, dar daca doare rau poti sa iei un paracetamol forte, ajuta la durere.
Anto
 35 cu 
 si

mychydutza spune:
 Luna si al meu "pocanila" are zile si zile. cateodata dimineata se strange tot sub buric de zici ca iese pe acolo si toata ziua se miska. in alte zile abia il simt de cateva ori. dar nu-mi fac griji si nici nu-l stresez. sa faca ce vrea. doar e barbat, nu? hehe. au si ei zile in care au chef si zile in care sunt apatici. ce? noi nu suntem la fel? nu-ti fa griji................la noi taticu se streseaza mai tare cand nu misca "pocanila" decat mamaica 
 +29 cu bebe baiat
mihaela
poze

karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Andreea am vazut si eu pozele cu dulapul, tare frumos imi place mult. De litere, nu stiu de ce litere vorbiti, sunt in ceatza.
Karliga ce face karligurutuguruta?
Simo uite unpe urechiuse.
Luna30 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">CosminIs the final countdown!!!
 inseamna ca tu n-ai vazut dulapul Andreei!!! 
 daca n-ai vazut si literele!Karligugucucucucurutza face ce vrea ea si mie nu-mi zice nimic! iti dai seama ca as putea intui ca se balaceste sau face escaladari, or 'bungee-jumping' (asa se scrie?
) pe vezica mea... dar tot ce zic eu aici sunt simple supozitii 
; bai luno m-ai omorat cu diminutivul asta... cu ocazia asta stiu si eu ce fel de mami sunt... mami de karligugucucucucurutza si asta datorita dnei.Simo de fapt! ca m-a intrebat expres care e diminutivu' si ete' te-ai gasit tu cu motz sa-mi botezi fitita 
 cu apa rece!karligutza,
 sapt.36 
 si-o burtica ROZ  ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
 (stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 4 saptamani

karligutza spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Karligutza, sa foloseasca bebelina cu placere tot ce i-a cumparat mami. Ca dimensiuni are patutul?
Anto34 cu
si
Multumesc. Si eu sper ca o sa ii faca placere sa faca nani in patutul cumparat pentru ca si mie una imi vine sa ma arunc in el mai ales fiindca e nou, dar oare ma tine?

Patutul e 120/60cm... si restul lucrusoarelor pt.patut respecta intocmai dimensiunile. De aceea le-am si cumparat din acelasi loc pt.ca aveau de toate pe dimensiunile patutului expus.
karligutza,
 sapt.36 
 si-o burtica ROZ  ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
 (stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 4 saptamani

Ashera spune:
 Valen, nastere usoara ! 
. Luna, la mine Chris se misca inca foarte tare. E chiar tare agitat de cateva zile si loveste puternic. Dar el inca nu s-a intors cu capul in jos. Poate acum face incercari si de asta e atat de agitat. Dupa ce se intoarce, e normal sa se mai linisteasca.
 30+
 Christian