Un cuvant - sau ceva ce costa mult prea putin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pus la status link si am dat nr. de telefon pentru contact...asteptam urmarile...am lansat intrebarea pentru medicament la depozitul de medicamente din Timisoara, maine primesc raspuns (ora tarzie) si mi se solicita un ID de catre un medic de aici...Marius, daca poti tu sa-mi dai...

succes si Doamne Ajuta!
Mariaa

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Detalii te rog. Orice informatie, oricand.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Marius, nu am grupa de sange potrivita si sunt departe.
Maine intreb o cunostinta din M. S. daca pot obtine medicamentul (e o idee sa stiu din timp daca eventual nu mai este nevoie de el).
Cel mai ok pentru mine este sa pot dona bani undeva, eventual sa trimit un cadou. Daca nu apare un nr de cont pana maine la pranz, sun la numerele postate. Mi-e teama insa sa nu-i deranjez?

Sper din tot sufletul ca fetita sa invinga boala inca o data.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Nu deranjati niciodata. orice gest e binevenit.
Este nevoie de medicament.

La partea cu donatii am sa ma gandesc. Nu este imposibil dar trebuie sa gandesc un pic inainte. Si sa mai fac cativa pasi.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

doamne doamne,ajut o pe sara sa se faca bine!imi pare rau ca nu am grupa de sange potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!
Acum am vb cu fratele meu care locuieste in Oradea si ar vrea sa mearga maine sa doneze sange pt Sara.
Marius-ai putea sa imi dai mai multe detalii , la ce spital sa mearga

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Cred ca ar trebui sa ia legatura direct cu mama ei adica d-na Liliana Tiponut. Aveti numarul ei de mobil. Sara este la Spitalul de copii. Acolo este si mama ei...

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

hop si eu ...

e adevarat cu o idei ...ca de donat is prea departe, iar fatele meu abia a donat ptr o matusa bolnava si mai e si din Buc ..dar ...
1. ati putea lua legatura cu http://www.sangepentruviata.ro/eticindex.htm poate va ajuta cu o campanie ceva ..tot ei am vazut ca au ceva clinica mobila de colectarea a sangelui .si /sau va ajuta cu tansportul sangelui din alte orase .....am vazut ceva campanii in centrele studentesti ..poate una si la Oradea ..

2.si tot la fel ati putea intra in legatura cu

INSTITUTUL DE HEMATOLOGIE BUCURESTI
din Bucuresti, Bucuresti
Str. C-tin Caracas nr.2-8, sector 1, tel 6596060, 6507410

poate daca vin mai multi donatori din Bucuresti ar putea trimite sangele ...sa zicem daca vin 20 de donatori X 450 sunt 9 litri de sange .sa spunem ca ar putea trimite 4 ..restul ramanand la ei

Si interesati-va daca sigur trebuie numai grupa ei de sange ...ptr stiu ca se poate dona si alta grupa si cei de la banca de sange elibereaza sange ptr grupa potrivita pacientului daca grupa este disponibila ...

Unchiul meu nu a avut donatori si s-a dus unde colectau sange ( era acolo cu fratele meu si cu vreo 2 prieteni ) si a vorbit cu donatorii onorifici sau cei care vin ptr bani sau ptr ca le cere organismul sa doneze , de ex hipertensivi ..la vreo doi le-a dat cate 5 lei sa spuna ca doneaza ptr persoana X ceilanti au zis ca si asa sunt platiti si nu fac decat sa de-a un nume ..si nu aveau aceeasi grupa ca matusa ...e adevarat ca nu avea prea multa nevoie de sange ci doar 2l ...

Am pus si eu link-ul la status ...mult succes si multaaaaaaaaaaaa sanatate

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

marius- ar fi deranjul prea mare daca s ar pune la dispozitie din nou acele conturi pentru donatii? eu zic ca ar fi mult mai simplu sa se comande acele medicamente cu banii asigurati - parerea mea si sper sa nu te superi

E groaznica aceasta boala unul din fratii mei a murit acum 34 de ani din cauza acestei boli

Mergi la inceput