Oradea(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salutare!!
Gabi, Daria-am vorbit cu Profa- si nu se ocupa de copii mici, DAR ma resuna dupa ce vorbeste cu o colega, care se pare ca lucreaza si cu pitici.
Daria - am zis ca ar mai fi un amator de 3 ani

ASTEPTAM!!

No, ce faceti in w-e??

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris -
Merci muuult muuult de tot !!!
Simina - astept poze cu flori, sa stii, am nevoie sa vad ceva frumos si perfect ! Eu in we voi schimba niste ghivece, apoi pozez ce am

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, am mai luat o floricica draguta azi ("impatiens"), dar azi n-am timp de poze si flori, ca-mi vine o prietena din provincie.
Poate maine, daca nu ploua, ma apuc sa rascolesc balconul si atunci va arat poze.

Poze

Mergi la inceput

Simina - spor la intalneala-barfeala. Sa faci pozicile cand apuci, da` sa fie multe

WE frumos tuturor oradenilor !!!

Mergi la inceput

'neata!!
Simina-zic si o dupa Daria"spor la barfeala!"
Daria-nici profa asta nu are timp de piticii nostri. Mi-a dat nr-ul de tel.al unei strudente, dar...parca as vrea pe cineva mai cu experienta pedagogica.
Asa ca ajung de unde am plecat-Piticlub.

E vreme buna!Pe unde iesiti?

Mergi la inceput

Eu ma voi scufunda in bucatareli, dar tot vom ajunge si in parc inainte de masa, ca dupa`masa iesim la rtima sigur.
Cris - se tin ore la Piticlub ???

Mergi la inceput

daria-se tin cursuri de engleza-marti si miercuri, iar de germana luni si joi.
La artima voi eu iesi si eu cu Andrei, da' cred ca pe la 15,00.

SPOR LA TREBURI!

Mergi la inceput

Hellou evribadi !
Cris - merci mult pt informatii. Daca mai ai nervi de mine, imi spui unde e piticlub si de la ce varsta se poate trece pe acolo 9eventual orarul orelor de studiu). Pls, nu ma pt atatea intrebari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare!

Am revenit de la mare si va pun niste poze ,daca aveti vreme vizitatile.

Ne am intalnit mai multe fete de pe dc familia mea , o trupa serioasa din constanta si nelia( canada probabil o stiti de pe forum asai?) si cu fetele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Ce faaain, Mercedes! Cum a fost la mare, in general? Dar intalnirea? In poze aratati f bine.
Si noi am vrut sa mergem la mare si vara asta, dar se pare ca nu ne ies planurile initiale, asa ca am apelat la planul B: o saptamna de concerte la festivalul Sziget din Budapesta. Abia astept!

Am fost dupamasa la cetate. Destul de dragut, dar era cam putina lume. Mai mergem si seara la concerte.

Referitor la invatatul de engleza: sincer, cred ca si o stundenta ar putea sa predea la fel de bine engleza pt pitici. La nivelul asta inca nu e nevoie de nu stiu ce cunostinte academice. Important e sa ii placa copii. Eu, din pacate cunosc profesoare care dupa cativa ani de predat, efectiv au ajuns sa urasca copiii. Nu mi se pare normal, si tot ii spun respectivei sa se lase de predat. E trist...

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput