Oradea(16)
Raspunsuri - Pagina 16

cristina22 spune:
Gabi-Lili face engleza? Hai, ca atunci avem grupul de 3, urmeaza sa vorbim cu profa
ALTI AMATORI? Ca facem lista!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Gabi_K spune:
Fetelor, v-am dat pe PM numerele de telefon. Noi deocamdata nu suntem amatoare la engleza, facem nitel la gradi, tare bine se prinde de ea, dar m-as bucura s-o aud vorbind bine macar in maghiara si romana. Nu vreau s-o incurc si mai tare... Din toamna mai mergem la psiholog, deja s-a schimbat foarte mult fatza de cum era inainte.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!

cristina22 spune:
esti tare draguta Gabi!
O voi suna, imediat ce vad ce spune Daria!

Gabi_K spune:
o.k. sa ma tineti la curent:)
poze
Totul despre alaptat!

szivarvany spune:
Cris - eu sunt foarte doritoare, iti dai seama ! Important e sa se ocupe de astia mai micuti Cred ca si Giulik ar fi incantata
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

cristina22 spune:
Andrei este foarte entuziasmat de orice activitate ce presupune sa fie printe copii. In momentul acesta ii lipseste foarte mult gradinita. De aceea am zis ca as prefera un grup cat mic de copii. Sunt convinsa ca fiind mai multi ar invata mai usor si din placere.
Ce zici, Daria? Mai asteptam "inscrieri" sau sa sunam Profa?

szivarvany spune:
Io cre`k oricum e in concediu, dar dak ai kef, imi faci o mare favoare si-ti raman indatorata ! Macar sa stim dak ne vrea sau nu
si de cand
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

adi2003 spune:
Ce vorbarete sunteti azi.
Va anunt daca ma suna Florina (Adana) si punem de-o intalnire. Bine ca stiu ca vine in RO, ca tare demult n-am mai vorbit cu ea.
Am avut azi un chef de lucru, in sensul bun al cuvantului, poate pentru ca aseara citii si eu subiectul "Gandirea pozitiva". Sa fi fost doar un elan de moment, eu stiu?
Poze

Gabi_K spune:
ati vorbit cu profa?
Simi, ma bucur ca incepi sa gandesti pozitiv la lucru... dar asta nu cred ca iti rezolva problemele de acolo:(((
poze
Totul despre alaptat!

adi2003 spune:
Ei, nu numai la servici trebuie sa gandesc pozitiv, ci si in rest. Dar la ce ma ajuta sa adaug voit mai mult stres decat e? Asa ca imi impun, pe cat pot, sa fiu un pic detasata de problemele de zi cu zi. Insasi un zambet de cu buna dimineata, face bine la psihic. Am testat.
Poze