Dama de consumatie
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
nu accept, chiar nu mi se pare atragatoare deloc pentru ca n-as suporta sa ma atinga orice libidinos indifirent de zerourile, casa si masina cu care as fi rasplatita, nu c-as fi mare frumusete da` e vorba de plamadeala, pricepi? nu am nimic cu acele persoane care practica. se simt bine facind ceea ce fac? le convine? perfect, nu ma deranjeaza.
quote:
NU o recomand nimanui, din contra, dar trebuie sa acceptati ca este din unele puncte de vedere foarte atragatoare. Are casa si masa asigurata de club de regula. Nu trebuie sa te culci cu clienti, desi fetele sfarsesc prin a face asta. Daca o practici la o anumita varsta, intr-o tara unde nu prea te stie nimeni..., poti castiga bine sau foarte bine. De exemplu Tania poate castiga peste 5000 de euro/luna/neimpozabili. Intr-un an poate face 50.000 daca nu are buzunarul spart.
Cati dintre noi pot face banii astia in RO? Sa-i si stranga. In cati ani? Marea majoritate dintre cei care citesc aceste randuri nu vor putea face asta niciodata. Daca vrei ca dpdv financiar sa iti schimbi statutul este o cale rapida si usoara.
Dar ca tot ce este prea usor are si costuri.
Problema apare ca te uzezi de 10 ori mai mult intr-un an, fizic dar mai ales psihic, comparativ cu alt job normal pe care l-ai avea.
Cand revezi acelasi om dupa un an te loveste diferenta.
Si cel mai greu este sa te opresti (creaza dependenta). Apoi sa te adaptezi din nou vieti obisnuite.
Temelia este printre putinele lucruri care te pot salva. Altfel de regula, fetele astea, pe termen lung, ajung atat de jos incat sfarsesc prin a face trotuarul.
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
tania, nu-ti dau sfaturi si nu te judec insa in sinea mea mi-as dori sa pleci urekea catre adusca in caz ca n-ai facut-o deja
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
reiki spune:
quote:
Originally posted by Mikquote:
Originally posted by reikiquote:
Originally posted by carmenp
sincer n-as putea`o face si stii de ce? pentru ca am o caramida acolo jos, la temelie, mai solida decit mi-as fi imaginat-o vreodata plus materialul care nici asta nu se muleaza dupe cum bate vintu`
Pai tocmai temelia solida te poate ajuta ca sa nu te pierzi intr-o meserie ca asta (daca din nevoie/constrangere sau alte motive ai ajunge sa practici o astfel de meserie).
NU o recomand nimanui, din contra, dar trebuie sa acceptati ca este din unele puncte de vedere foarte atragatoare. Are casa si masa asigurata de club de regula. Nu trebuie sa te culci cu clienti, desi fetele sfarsesc prin a face asta. Daca o practici la o anumita varsta, intr-o tara unde nu prea te stie nimeni..., poti castiga bine sau foarte bine. De exemplu Tania poate castiga peste 5000 de euro/luna/neimpozabili. Intr-un an poate face 50.000 daca nu are buzunarul spart.
Cati dintre noi pot face banii astia in RO? Sa-i si stranga. In cati ani? Marea majoritate dintre cei care citesc aceste randuri nu vor putea face asta niciodata. Daca vrei ca dpdv financiar sa iti schimbi statutul este o cale rapida si usoara.
Dar ca tot ce este prea usor are si costuri.
Problema apare ca te uzezi de 10 ori mai mult intr-un an, fizic dar mai ales psihic, comparativ cu alt job normal pe care l-ai avea.
Cand revezi acelasi om dupa un an te loveste diferenta.
Si cel mai greu este sa te opresti (creaza dependenta). Apoi sa te adaptezi din nou vieti obisnuite.
Temelia este printre putinele lucruri care te pot salva. Altfel de regula, fetele astea, pe termen lung, ajung atat de jos incat sfarsesc prin a face trotuarul.
Mi se pare foarte jignitor sa scrii asta aici pe un forum de felul asta.
Imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva dar nu inteleg unde este problema.
Mik spune:
reiki, nu-ti fa griji de cit cistig eu pe an.
Problema mi se pare urmatoarea : faci apologia meseriei de dama de consumatie care are o oarece aparenta 'onorabila' (sa citesti daca ai timp "11 minute" de Coelho sa vezi ce si cum cu damele astea) si asta pe un forum cu mame tinere care se vor mame mai intii de toate.
Pe multe dintre cele din tara factorul financiar le macina oarecum (vezi discutiile de la topicele cu mame de gradinita) si tu vii si spui, vai ce frumos, poti face asa o groaza de bani !
BalMascat spune:
reiki, mi-a placut postarea ta
nu prea vad cu ce a jignit pe cineva.
e un adevar spus, referitor la subiect.
daca acest adevar era mentionat in raport cu alt subiect, nu se mai sesiza nimeni.
parerea mea este ca dama de consumatie e o meserie, si trebuie respectata si luata ca atare.
eu o admir pe Tania, si daca barbatul de langa ea ar fi iubit-o si nu ar fi fost asa de inchistat, si-ar da seama ca fata il iubeste.
situatia s-ar putea vedea asa: desi e inconjurata de barbati, ea pe el in iubeste!!!
dar probabil ca barbatul e foarte "insecure" si foarte "low self esteem" incat in fatza altora prefera sa se dea la o parte.
se gandeste probabil la el, ce va zice lumea sa aiba asa prietena.
eu cu asa persoana nu as sta. ar fi o frana in viata.
draga Tania, numai bine iti doresc si un mare la multi ani pt ziua ta
reiki spune:
quote:
Originally posted by Mik
reiki, nu-ti fa griji de cit cistig eu pe an.
Problema mi se pare urmatoarea : faci apologia meseriei de dama de consumatie care are o oarece aparenta 'onorabila' (sa citesti daca ai timp "11 minute" de Coelho sa vezi ce si cum cu damele astea) si asta pe un forum cu mame tinere care se vor mame mai intii de toate.
Pe multe dintre cele din tara factorul financiar le macina oarecum (vezi discutiile de la topicele cu mame de gradinita) si tu vii si spui, vai ce frumos, poti face asa o groaza de bani !
Mik,
Nu-mi fac griji cat castiga nimeni, fiecare castiga atat cat trebuie. Apropo printre cei care citesc aceste randuri sunt si eu.
Tu iti imaginezi acum ca sunt si patron de club probabil si ma pregatesc de racolat?
Daca citesti doar randurile care contin avantajele "meseriei" ma gandesc ca nu te intereseaza altceva si atunci nu cred ca iti "pierzi timpul" pe acest forum.
Daca in schimb citesti tot ce am scris vezi care sunt si dezavantajele care dupa parerea mea sunt zdrobitoare.
Ia o foaie de hartie si trece avantaje si dezavantaje din ce am scris si vorbim dupa.
reiki spune:
quote:
Originally posted by BalMascat
reiki, mi-a placut postarea ta
nu prea vad cu ce a jignit pe cineva.
e un adevar spus, referitor la subiect.
daca acest adevar era mentionat in raport cu alt subiect, nu se mai sesiza nimeni.
parerea mea este ca dama de consumatie e o meserie, si trebuie respectata si luata ca atare.
eu o admir pe Tania, si daca barbatul de langa ea ar fi iubit-o si nu ar fi fost asa de inchistat, si-ar da seama ca fata il iubeste.
situatia s-ar putea vedea asa: desi e inconjurata de barbati, ea pe el in iubeste!!!
dar probabil ca barbatul e foarte "insecure" si foarte "low self esteem" incat in fatza altora prefera sa se dea la o parte.
se gandeste probabil la el, ce va zice lumea sa aiba asa prietena.
eu cu asa persoana nu as sta. ar fi o frana in viata.
draga Tania, numai bine iti doresc si un mare la multi ani pt ziua ta
BalMascat, te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar esti "naiva" daca iti inchipui ca lucrurile sunt asa de simple. Te rog sa iei cuvantul "naiva" ca pe un lucru bun, consider ca ai un suflet bun care nu a vazut lumea despre care vorbim.
Dupa parerea mea situatia sta cam asa....
Sa privim dpdv al barbatului.
Cat crezi ca poate rezista un barbat care are un program normal de lucru ca prietena lui sa lucreze intr-un club de noapte ca animatoare, ca de fapt cam asta este? Cand e vremea sa te duci la culcare prietena ta este de ceva vreme intr-un club, in bratele unor indivizi care ii fac propuneri de a intra in patul lor? Spre dimineata cand ajunge acasa el chiaun de somn, ea se baga in pat langa el si simte mirosul de tigara, bautura si de aftershave. Vrei sa faci sex si ea este atat de obosita si ametita de bautura incat adoarme in timp ce-i propui asta.
Dimineata pleci la munca si ea doarme. Cand vii de la munca ea este in oras cu prietenele pe care tocmai si le-a facut...
Si ciclul continua ...
Ea.
Merge la munca si face de 5 ori mai multi bani decat el.
Vede in fiecare seara barbati, uni dintre ei cheltuie in seara aia mai multi bani decat castiga prietenul intr-o luna.
Sunt tipi misto uni dintre ei care sunt imbracati cu cat castiga el intr-o luna, miros bine, sunt finuti - nu ca mocofanu de acasa care intre timp a inceput sa faca si fite si-mi cere sa renunt, sa traiesc dintr-un salariu de nimic - deja unul dintre ei a facut o pasiune pentru mine si ma cauta de 3 seri la rand, ....
Am scurtat povestea dar cam asta e ideea.
In cat timp crezi ca va ajunge ea sa se culce cu clienti?
In cat timp crezi ca acest cuplu se destrama?
Si putem dezvolta subiectul...
adusca spune:
Andreea, totul in definitiv ramane intre tine si constiinta ta.
io am un singur principiu', mi se rupe de morala crestina si normele general acceptate de societate, de barfa vecinilor sau de ce-mi impune sotul.
insa nu vreau sa-mi fie niciodata MIE insumi rusine cu ce fac, daca am facut asta e grav.
pt ca de obicei pe restul ii ierti usor, pe tine te ierti cel mai greu.
fruntea sus si nu lasa pe cei din jur sa te judece, analizeaza-ti dorintele, constiiinta, limitele, si apoi decide ce vei face.
stii ca te iubesc.
fetele de pe DC
reiki spune:
quote:
Originally posted by adusca
Andreea, totul in definitiv ramane intre tine si constiinta ta.
io am un singur principiu', mi se rupe de morala crestina si normele general acceptate de societate, de barfa vecinilor sau de ce-mi impune sotul.
insa nu vreau sa-mi fie niciodata MIE insumi rusine cu ce fac, daca am facut asta e grav.
pt ca de obicei pe restul ii ierti usor, pe tine te ierti cel mai greu.
fruntea sus si nu lasa pe cei din jur sa te judece, analizeaza-ti dorintele, constiiinta, limitele, si apoi decide ce vei face.
stii ca te iubesc.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Andusca,
care sunt principiile dupa care te ghidezi tu in viata?
Ce inseamna pentru tine "nu vreau sa-mi fie niciodata MIE insumi rusine cu ce fac, daca am facut asta e grav"
BalMascat spune:
reiki, naiva sau nu, e interpretarea ta. nu eu sunt scopul subiectului. asa ca nu voi comenta!
ce am vrut sa subliniez este ca daca ar fi sentimente profunde si adevarate barbatul in cauza ar privi situatia ca o provoare.
cand iubesti, iubesti persoana, cu ce este ea. cu meseria ei cu tot. cu cati bani face sau nu.
si daca Tania nu este rusinata de ce face, de ce ar fi el? sau noi?
reiki, eu (nu iti pun niciun fel de eticheta, cum mi-ai pus tu) din postarea ta nu inteleg decat ca individul s-ar gandi doar la el si nevoile lui.
asa va face si daca Tania va avea o sarcina care sa-i impiedice sa aiba sex, sau alte probleme.
uneori niste situatii nu-s permanente, daca n-ai puterea sa vezi asta si sa accepti...macar lasi locul liber unui altuia mai "tare". ca doar n-or fi toti ca reiki, ca banuiesc ca pe tine te-ai descris in postare, nu?
si ca informatie, am citit "11 minute"
miau-miau spune:
aici nu e vorba de morala si constiinta (vorbe goale de calmare cind alta alternatva s-asa nu ai), daca tania vrea sa ramina cu prietenul ei, se lasa de meserie, daca a ajuns la concluzia ca nu merita, isi continua cariera.
De la prieten poate sa aibe surprize neplacute, vezi cum geme forumul de femei nacajite, dar banul din in mina nu i-l ia nimeni (decit poate prietenul).
Tania, da-l in balarii pe prieten, da-ti un an-doi de facut bani, pune deoparte, dupa care te muti intr-un loc unde nu te stie nimeni, cu bani strinsi, si nu spui niciodata nimanui cum i-ai facut (pe bani).