La voi se mentine curatenia?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am intrat si eu aici cu speranta ca poate gasesc ceva solutii:)) slabe sanse, mai bine ma duc eu la terapie sa-mi treaca oful cu dezordinea. Am un fix (hai doua, in ordinea importantei) nu suport ziarele si revistele imprastiate peste tot si hainele la fel imprastiate prin toata casa. Barem hartoagele cand le vad simt ca ma sufoc.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu ai nicio sansa sa gasesti solutia ideala, crede-ma ca le-am incercat pe toate!
It doesn't work!
Oricum eu iti zic bafta!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

OOOOOOOOOOOOOO sunteti de ale mele

Nici la mine nu e ordine desi Maria e foarte cuminte,adica ma refer ca-si ia o jucarie si se oac\a cu ea si 3 ore........dar asa in genereal am grija sa nu fie mizerie ....nu dau foc la wc cu alchool dar nici nu las sa faca piatra
Cel mai mult ma enerveaza chiuveta plina cu vase..mor........cand o vad
bine macar ca am masina de spalat vase si merge non stop ca fara ea nu stiu ce m-as face
In schimb am o prietena foarte draguta care are doi copilahi unu e 5 si unu de 2 care fetelor credeti-ma.,...............nu stiu cum sa va explic ca sunt copii...vine te pandeste cand nu te uiti ia oja si murdareste canapelele.......deci.........ceva...
si gagica ce face?
face curat la ea acasa isi ia scumpii copii si vine la mine...sau la o alta prietna si zice foarte calm ca a iesit din casa si a venit la noi ca ea a facut curatenie si ai ei copii nu mentin si a venit sa stea cateva ore la noi.........deci dupa ce pleaca.......3ore tre sa stau strang......foarte nasoala situatie
sau tot ea ...cand face curat si sta acasa cu copii inchide cu cheia camerele si numai camera copiilor lasa des\chisa si cu asta basta copii au voie doar la baie si in camera lor
si asa se mentine curatenia

Si fetelor ce credeti ca celor disperate pt ordine in casa o sa le faca cineva statuie dupa ce vor muri ...pt ca aufost devotate casei?

Eu am o regula de aur...INTODEAUNA cand Maria doarme dorm si eu cu ea
daca nu pot dormi petrec timpul ala doar pt mine
fara gatit calcat spalat

Numai bine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Offffff!~
Se mentine curatenia in medie 15 minute, iar ordinea exact pana intra bb in camera.
Apoi incepe razbelul...zboara cartile, jucariile..si nu numai ale lui..., adica si chestii vitale pt noi gen ochelari, telecomenzi, sticlute cu diverse, agende. Anul trecut ne-am pus un numar oarecare de etajere cam peste tot ..dar s-au dovedit insuficiente; anul asta studiem posibilitatea amenajarii unor rafturi pe tavan.

..cat despre ordine/curatenie..astea-s chestii pe care le vom lua in considerare dupa plecarea lui bb in armata, deja mi se pare natural sa gasesc papuci in frigider si matura in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La mine e ordine pana intra...tati.
Nu vreau sa mai vorbesc de momentele cand in casa sunt amandoi, si tati si Damiana.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Azi, iar munca de Sisif..
Am spalat numa vasele si imi e groaza sa o iau iar cu alergatu prin toata casa dupa adidasi, t-shirts, pantaloni si te mai miri ce
Plus ca de dimineata era pe masa o gramada de hartii si reviste de punlicitate la greu!
Dar, voi face mai intai o mica siesta si apoi ...intru-n priza!
Bafta si voua si...nu disperati!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

subiectul !
Vreti sa nu mai aveti nicio sansa sa va stresati pt curatenie si ordine ???
Incepeti santirul in casa, refaceti baia, schimbati usile tuturor incaperilor. Dar sa va gasiti un "mester" care nu se grabeste cu munca.
Si daca toate astea nu vi-au ajuns, faceti cadou 2 porcusori de guineea la copil, care ii va purta in toata casa carand si lasand peste tot salata verde si rumegusul ...
Si daca inca credeti ca nu e de ajuns, petreceti 9 ore la birou si alte 3 in parc cu copilul.
Apoi veniti acasa si puneti masa de minim 3 x pt cina, ca deh, asa sosesc membrii familiei si fiecare vrea altceva. Mai pui la spalat si uiti de haine, dar le scoti ... dimineata si le intinzi.
Si daca mai aveti timp dupa astea sa faceti ordine si curatenie ... veniti cu reteta magica !

Deci nu este ordine niciodata, cei care au trecut pe la noi si eu ma scuzam, ca deh, jucariile sunt peste tot, hainele spalate asteptau sa fie sortate ... au spus ca se vede ca in casa asta se locuieste, asa, sa ma gadile oleaca
Si ma consolez ca oricum nu vreau sa traiesc in farmacie.
Fac curatenie cand apus si in fiecare sambata ordine exemplara care dureaza ... cat o fac.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu am impresia cateodata ca fac munca lui Sisif! sau a mesterului Manole!
Curatenia nu se termina niciodata! cateodata sunt atat de exasperata de rutina lucrurilor pe care le fac zilnic, ca imi vine sa plang!
Am zis, cand ajung in tara imi iau menajera! M-am saturat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Io mi-am luat gandul de la mentinerea curateniei in casa demult. Fac ce fac si vine piticul si rezolva tot. Daca adun hainele are grija sa mi le traga pe jos. Ii place sa lase jucariile peste tot prin casa. Ii face mare placere sa arunce diverse jucarii in cada etc.

Fac cat pot, la urma urmei nu o sa ma las sa ma conduca casa pe mine, nu? Ca atunci vesnic mi-as gasi cate ceva de facut si as lua-o razna.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

....si eu sunt stresata de ordine si curatenie, mai ales ca aici la toata lumea in casa arata impecabil!Dar nu am aflat secretul.... ce pot sa va zic din putina mea experinata de mamica, sotie....masina de spalat vasele este indispensabila...eu acolo adun toate vasele de peste zi ,asa mereu e curat in bucatarie!Daca jr-ul vostru are propria camera e bine sa-l invatati sa se joace acolo majoritatea timpului....asa va salvati salonul (respectiv sufrageria) cat de cat.In rest Dumnezeu cu mila!

Mergi la inceput