La voi se mentine curatenia?
Ca la mine nu!
Si nu suntem nici multi, dar acu dupa we e dezastru!
Nu-i mizerie, nu va imgainati lighioane in casa mea, dar e deranj si mi s-a luat frate de atata smotruiala!!!
Desigur, va rog sa considerati intrebarea la modul bunului simt!
Numa bine
mami de Calin rasfatzat:)
Raspunsuri
OanaAlina spune:
momentan pot spune ca sunt multumita! insa de cand va veni bebe la noi nu mai stiu....
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UJCdp3.png
liliac1 spune:
Titlul subiectului m-a facut sa zambesc (amar, dar totusi...) Nu, nici la noi nu se mentine, oricat as vrea eu sa fac casa ca o farmacie.
Si, da, se mentine atunci cand plecam de-acasa pentru o anumita perioada, dar si atunci parca se mai pune praful...
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
giulia71 spune:
Da, multam fetelor de raspunsuri!!!
Parca nu ma mai simt asa singura si facand zilnic aceeasi treaba de Sisif!
Si totusi ce-am putea face?
Ca ma gandesc ca nu poci lasa casa asa...tre sa fac ceva!
mirelaispir spune:
nu! nu am prea mari sanse sa pastrez ordinea si curatenia in casa! monica umbla in urma mea: eu strang si asez, iar dra pune totul la loc! am inceput sa cedez si sa le mai las si asa cum sunt asezate de ea, pt ca nu am prea multe sanse sa le dovesesc!
alba spune:
NU si din eperientza iti spun ca lupt de ani de zile(casnica fiind) cu morile de vint si cu 2 copii plus sotzul, care nu-i mai breaz :-)
M-am impacat cu soarta,ce sa fac ?
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
claudela spune:
La noi nu se mentine curatenia din cauza perusilor care dau atat de mult din aripi ca as putea sa adun ale lor pene si sa-mi fac perne...Sunt foarte suparata pe ei, nu sunt cumintei deloc
RAMONELLA spune:
NUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Ma dispera!!!!!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel18+ Alexia Beatrice
BraveGirl spune:
NU!!! Cel mai mult ma enerveaza faptul ca in dormitor(unde stam cel mai mult) daca nu aspir la 3 zile, zici ca nu am aspirat de cel putin o luna. E un praf de nedescris...plus parul meu si firimiturile de la ce rontaim cand stam la calculator. Avem si purificator de aer in dormitor...se inegreste de la cat praf am in camera. Eu nu am mai vazut atata praf la nimeni. De abia astept sa ne mutam. Desi nu vad cum o sa pot sa tin curata o casa mare, daca nu reusesc un apartament de 2 camere ..dar sper sa scap de praful asta
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Inca ceva...eu inebunesc cu baia...avem o baie mica de bloc comunist. Si tot timpul trebuie sa frec. Mai ales ca sotul face dus si stropeste toata baia, apoi intra incaltat inainte sa iasa pe usa si murdareste pe jos. Si la fel..e praf. M-am saturat de atata praf
==========
Corina
Albumul meu
giulia71 spune:
Aoleuuuuuu ce de raspunsuri, multumesc fetelor si pupic la toate!
Careva-sa zica nu-s singura, stiam io!
Imi faca cu curaj sa intru iarasi in priza si sa dovedesc cumva deranju!
No, maine, intru si va spun ca totu e la fel ca acu
Si asta in fiecare zi!
De ce?
Eu, prima dezordonata...sunt ametita de fept, le iau, nu le pun la loc si uite asa gasesti prin cas lucruri care nu-s la locul lor!
Buuun!
Vine fi-mio de la scoala, incaltat, evident , arnca ghiozadanu te miri pe unde, si lucrurile dupa el in orinea in care e imbracat!
Apoi, halt la cutia cu jucarii si acolo incepe durerea ca-si aminteste de nu-sh ce jucarie si ca sa o gaseasca da tot afara si e ditamai cutioiu!
Vine si barbatu meu, asta e cuminte saracu, gaseste o anumita ordine, dar...incepe si el cu presa, facturi, reviste samd
Si uite asa...o luam de la capat!
Eu seara nu fac nimic nici arsa, ca mi-e lene!
si uite asa...