La voi se mentine curatenia?
Raspunsuri - Pagina 2
marig spune:
nici eu nu reusesc sa mentin curatenia!!!
in baie,dupa ce face dus,e dezastru...imi vine sa-l omor.apa peste tot.eu nu inteleg cum face dus??????
si stiti ceva?i-am interzis sa mai faca ochiuri..imi stropeste toti peretii cu ulei...
ii fac capul cat banita..in fiecare zi...a zis ca-si cumpara o rulota,sa traisca singur...
mi-a zis cineva ca dupa ce vom avea copii,o sa-mi mai treaca din elan..
ce sa zic..nu cred..voi fi obsedata de curatenie in continuare..
http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
filofteia spune:
Eu am norocul sa am mai multe camere, asa ca am rezolvat oarecum cu ordinea prin interzicerea copilului de a scoate jucarii din camera lui. Daca le aduce in alta camera trebuie sa le duca inapoi. La el Dumnezeu cu mila. Il mai pun pe el sa le adune, dar dupa 10 minute este la fel.
Si ar mai fi bucataria... oricat am incercat eu tot sunt pe masa tot felul de pungi si pungulite ba cu chipsuri, ba biscuiti, ba alune, ca asta mic al meu este mofturos si la astea, le desface ia cateva, apoi stau o saptamana pe masa din bucatarie pana le arunc la cos...
marig spune:
eu sunt fecioara fetelor-OBSEDATA !!!!!!!!!!
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
marig spune:
daca nu am ordine in casa,nu am stare.nu pot sa fac altceva..mai intai curatenia,si dupa asta...toate celelalte....
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
anda141 spune:
quote:
Originally posted by marig
daca nu am ordine in casa,nu am stare.nu pot sa fac altceva..mai intai curatenia,si dupa asta...toate celelalte....
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
Subscriu. Daca nu e ordine in casa nu pot sa fac altceva, imi stau in cap. Si uite-asa muncesc eu non-stop, ca imi zice sotul mereu ca sumt disperata cu ordinea. Si oricat le asez tot se strang, praful ma dispera, sunt in casa noua si tot e un praf de nu am vazut nicaieri. Daca nu aspir 2 zile se vede pe parchet si pe mobila de zici ca nu am dat de o luna. Copilul pune mana pe geamuri, asa ca eu le spal si maine sunt la fel, fac ordine in fiecare zi si tot nu e luna. Mi-e imposibil sa tin casa super curata asa cum vreau eu. Daca as fi singura , porbabil ca as reusi.
Insa eu zic asa : atata timp cat e doar dezordine , deci NU MIZERIE, e o diferenta si se vede clar o casa mizerabila si una dezordonata , ne incadram in limite . O casa in care sunt copii mici nu are cum sa fie farmacie,oricat te-ai stradui. Dar asa cum am spus, sa nu fie mizerabila. Una e sa fie jucarii si praf de 2 zile si alta gunoaie , pereti jegosi si miros urat.
Sa il ajutam pe Alexandru
giulia71 spune:
Marig vin la mama sa te tzuc , esti o scumpa!
superb, superb...imi vine sa tzopai a nu-s singura ca mai am si alte colege de suferinta!
Cu, curatenia am avut si io probleme si inca mai am, dar am imbatranit si m-am ramolit, in sensu ca nu puteam sa pun fundu jos daca era vreo scama pe covor si nici sa adorm daca nu erau vasele curate!
De la un timp...nu mai sunt asa, vad ca sunt aproape de cealalta extrema
mami de Calin rasfatzat:)
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by anda141quote:
Originally posted by marig
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
Subscriu. Daca nu e ordine in casa nu pot sa fac altceva, imi stau in cap. Si uite-asa muncesc eu non-stop, ca imi zice sotul mereu ca sumt disperata cu ordinea. Si oricat le asez tot se strang, praful ma dispera, sunt in casa noua si tot e un praf de nu am vazut nicaieri. Daca nu aspir 2 zile se vede pe parchet si pe mobila de zici ca nu am dat de o luna. Copilul pune mana pe geamuri, asa ca eu le spal si maine sunt la fel, fac ordine in fiecare zi si tot nu e luna. Mi-e imposibil sa tin casa super curata asa cum vreau eu. Daca as fi singura , porbabil ca as reusi.
Insa eu zic asa : atata timp cat e doar dezordine , deci NU MIZERIE, e o diferenta si se vede clar o casa mizerabila si una dezordonata , ne incadram in limite . O casa in care sunt copii mici nu are cum sa fie farmacie,oricat te-ai stradui. Dar asa cum am spus, sa nu fie mizerabila. Una e sa fie jucarii si praf de 2 zile si alta gunoaie , pereti jegosi si miros urat.
Sa il ajutam pe Alexandru
hehe, si io tot obsedata eram!!! Si cu curatenia, si cu calcatul... mai am una mica, da' nu pot ca s-o zic
M-am lecuit incetul cu incetul, adica sa fie curat si atat. Daca nu-s toate puse la locul lor, parca nu-i chiar asa mare baiul. Nu intra in discutie faptul ca eu acum lustruiesc pe jos, in secunda urmatoare intra fii-mea in alergare usora si daca se poate si sa taraie ceva care face dare, e si mai bine, sau faptul ce eu sterg geamurile/oglinzile si cand trec in camera cealalta, se gaseste un copil de-al meu sa se dea cu crema nu numai pe ea ci peste tot, sau altele si altele si altele... La un moment dat m-a busit plansul, m-am pus in mijlocul casei, Andra ma privea cu neputinta, sotul meu radea si mi-am propus sa fac atat cat pot. Deci sa nu las jegul sa se adune, sa fac cate putin de cate ori am chef, fara sa ma crizez si fara sa mai pun la suflet.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ilenutza spune:
Of, of, mai, mai!
Am coborat standardele incetul cu incetul
Adica nu mai spal WC-ul cu periutza de dinti !
Curatenie dupa 1,5 ani de convietuire cu Victor inseamna o data pe sapt o curatenie generala , apoi Dumnezeu cu mila.Sterg mancarea de pe jos dupa masa lui sau mai dau un pic pe gresie in bucatarie sau prin baie dar cam atat.
Si m-am obisnuit sa fie jucarii peste tot in casa.
Am citit intr-o carte ca atunci cand aranjam lucrurile in dulapuri de ex. noi suntem sclavii lucrurilor respective, noi le servim pe ele nu ele pe noi.[emoticondepuspeganduri]
Plus ca prefer sa fac ceva placut decat sa ma omor cu dereticatul.Ca de ex. sa forumizez!
Nu credem sa ajung in "halul" asta dar am ajuns!
A, stiti ce ma ajuta enorm: masina mea de spalat vase.Merita o luna de prelucrare a sotului pentru a o achizitiona.O sa iasa soarele pe strada voastra!
Ile 33 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Mik spune:
Nu pricep : vorbiti de ordine (opusul lui dezordine) sau de curatenie (opusul lui murdar).
La mine cu cei trei copii si eu mai putin ordonata e dezordine, dar nu e murdar. Fac curat nu foarte des, si se pastreaza : incaltamintea de afara se schimba in holul de la intrare, se maninca numai in locurile special amenajate (adica bucatarie si la ocazii sufragerie), rufele murdare se pun numai in cosul de rufe murdare, mincarea se tine numai in frigider sau in dulapurile de bucatarie.
Cine nu respecta asta, e om surd ! caci eu tip si fac morala.
(nu s-a mai intimplat asta de multa vreme).
georgi75 spune:
Moamaaaaa....si io ma intrebam zilele trecute daca am luat-o razna....Sau daca nu cumva o sa o iau
Tin minte cand mergeam pe la sor'mea, mama de 2 copii, ca mereu ii faceam observatie ca ba sunt firimituri, a sunt jucarii insirate, ba sunt hainele puse aiurea la ei in sifonier...
Acu' ai sora-mii sunt mari si e randul ei.Doar ca ea e mai intelegatoare.Doar a trecut prin asta.
Una peste alta, am momente cand pur si simplu mi se ia si nu mai fac deloc ordine.Dar pana la urma....trebuie adunate.
Aaaa...si ca sa fie treaba treaba....cand le mai las asa, aiurea, se nimeresc musafiri pe la usa de-mi vin nervii si mai rau pe mine
Asta e...Numai cine n-are copii nu intelege