After school Casuta piticilor
Stie cineva detalii despre acest after school?Copilul meu merge la scoala si as apela la un asemenea serviciu,dar nu-i cunosc foarte bine eficienta.Am vizitat Casuta piticilor si nu e cine stie ce(dotari,spatiu etc.),dar personalul de acolo este extraordinar.Am asistat la pregatirea temelor si copiii se simteau ca intr-o familie.Atmosfera relaxata,destinsa,am plecat incantati,dar vreau totusi sa stiu daca cineva a avut copilul acolo si daca sistemul functioneaza.
Raspunsuri
dana d spune:
Daca te referi la gradinita Casuta Piticilor din Berceni, eu am fetita acolo. Despre after school nu stiu nimic, dar ma pot interesa daca vorbim despre acelasi lucru.
Fetele mele
2copii spune:
In anul scolar ce tocmai a trecut, am lasat-o pe fata mea (clasa I) de nenumarate ori la acest after-school. Si spun de nenumarate ori si nu tot timpul, pentru ca am avut timpul necesar sa ma ocup de ea, cel putin in anul care a trecut. O lasam in situatiile in care intervenea ceva in programul meu (lucrez la propria firma), cunoscand-o pe una din doamnele care lucra acolo. Fiind in primul an de activitate si neavand toate locurile ocupate mi-a fost permis acest lucru, in schimb nu va mai fi la fel in anul ce va urma, avand (inteleg) deja locurile ocupate.
Am fost multumita de programul de acolo, de dotari, de personal, de realizarea temelor, de masa, de atentia acordata.
Fata mea a participat si la cateva din zilele de nastere organizate acolo pentru copiii inscrisi si la ziua ei de nastere (o surpriza din partea personalului) pe care noi nu i-am putut-o serba nefiind in localitate.
Fata mea este insa nemultumita ca nu o las acolo tot timpul, cu 2 din colegele ei de clasa si avem nenumarate discutii pe aceasta tema. Dar, consider ca daca timpul imi permite acest lucru, e mai bine sa ma ocup eu de ea.
Nu stiu la cate after-school-uri din Bucuresti se fac temele tinandu-se cont, de ptr. fiecare copil, de varianta de manual aleasa de scoala la care invata(clasele 1-4)!? Am auzit ca in majoritatea cazurilor sunt lasati sa-si faca singuri temele.
Nu stiu la ce te astepti cand spui dotari? Spatiul (apartament de 3 camere) este situat intr-un bloc nou, curat, mobilierul este nou, au calculatoare, birouri, baia este curata, au centrala termica, bucatarie utilata, zona este linistita si fara noxe. Consider ca este suficient pentru ce are de facut elevul acolo.
In plus, este un after-school cu numar mic de locuri, cred ca este de preferat altuia cu zeci de locuri cum am vazut la multe din gradinitele particulare care ofera si acest serviciu, unde spatiul oferit nu este corelat cu nr. de locuri.
Si inca un aspect, contavaloare serviciului anul trecut era de 600 RON/luna, consulta site-uri de profil si vezi ce preturi ai sa gasesti.
2copii spune:
De regula, cand intri pe forum, raspunzi la subiect. Daca nu ai pareri pro sau contra despre subiectul propus, cred ca nu ai ce cauta in acea discutie. Eu am apelat la serviciile acestui after-school si am ceva de spus despre el. Este dreptul meu sa am o parere. Fie ea buna sau rea.
Si ca sa confirm spusele mele, ptr anul scolar 2007-2008 au toate locurile ocupate (15 la numar). Asta este de regula rezultatul bunelor recomandari date de parintii copiilor inscrisi acolo. Tot asa merge vestea si despre agentiile de plasare bone etc. si in general la activitatile unde se lucreaza in special cu copii, atat de importanti ptr orice parinte.