Placerea de-a manca cartofi prajiti .

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

EU_EU-EU!!! Si eu ii iubesc,la cuptor cu costita,la tigaie,cu mujdei sau o reteta inventata de mine-la cuptor si cand sunt pe jumate gata o ceapa feliutze(sau doua-in orice caz,multa!!) si cand sunt aproape gata un pachet de feta dat pe razatoare.Apoi niste verdeata pe ei si mananci de te imbolnavesti!!
Si aia mici cu pielita la ceaun.... plang de pohta cand imi aduc aminte de ei...
Mie imi plac foarte mult si aia congelati (mai alesi pusi pe folie cu ceapa pe gratar,langa friptura,si de la Mac si de la fast-food in general..si ca sa pun capac ii mananc cu maioneza...vorba vine ca-i mananc,ca la cat sunt de mare imi permit poate o data/luna..dar ma gandesc cu jind la ei.

Tu vrei sa ma imbolnavesti???? Thuaaaaamneeee... s-a dus dreq hotararea mea ferma, luata de dimineata, de a tine dieta!

Pai sa se puna pe fundul tau!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Fetelor ..cu mare parere de rau va spun ca
nu mi-au placut niciodata cartofii prajiti ..
dar ..cum sotul era amator ..luam si eu
cite o bucatica - doua din farfuria lui ..

Dar asta cu ani in urma ..
acum nu ma apropii de ei

SUNT CANCERIGENI

Cred ca nu mai e o noutate pentru nimeni ..sau poate ma insel

Asa ca ..pina si sotul se gindeste de 10 ori pina
sa mai puna la prajit cartofi ...
Este adevarat ca, cartofii sunt sanatosi dar nu prajiti
ci facuti in cuptor..sau la abur..sau pe gratar ..

Tot ce pot sa va mai spun ...
GINDITI-VA CA MINCAM CA SA TRAIM ..
NU TRAIM CA SA MINCAM ..
PLACEREA ASTA E MAI MULT IN CREIERUL NOSTRU
DECIT NEVOIE REALA A ORGANISMULUL ..

Parerea mea

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu tocmai imi prajesc cartofi...daca sunt sau nu cancerigeni..parerile sunt impartite. Daca stau sa ma feresc de tot ce e cancerigen, unde ajung?

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Corina sa te faci bine si sa-i dai inainte la cartofi!
Nu ma asteptam ca avand atatea subiecte cu diete si o mare dorinta de alimentatie cat mai corecta lumea sa se imbulzeasca la cel despre cartofi.Ce sa-i faci e omeneste sa pacatuiesti...culinar
Imi amintesc cu placere cand mergeam la bunica si imi facea cartofi prajiti si cu putina ceapa.Erau si mai buni ca-i mancam sub clar de luna , ca intr-o perioada mai construiam un corp al casei si doar seara aveam timp de asa ceva.Cand eram mai mica eram mofturoasa , asa ca niste pulpe cu cartofi prajiti erau mancarea preferata.
Intre timp mi-au trecut poftele de vizite la Mc Donald's , KFC
Offtopic intrati aici ,sa vedeti si poate semnati si petitia impotriva chinurilor prin care trec gainile celor de la KFC:
http://getactive.peta.org/campaign/pamela_andersons_video?c=KFCAdBrasp0107&qp_source=kfcadbriteasp0107
Un sfat faceti cartofi fierti , au ajuns sa-mi placa la fel de mult daca stii ce sa pui sa le dea gust bun.A venit caldura trebuie sa aratam bine asa ca puneti-va pofta in cui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si noi suntem fani cartofi prajiti, eu mai rar ca-s mereu la cura, dar sotul
Nu-s cancerigeni cartofii, uleiul prajit in combinatie cu apa formeaza acroleina (se formeaza si la carne si la alte prajeli, nu numai la cartofi) care intr-adevar e un produs f toxic...cartofii is inofensivi saracii, dar doar neprajiti

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Or fi cancerigeni, nu zic nu, dar sa nu uitam ca noi romanii mancam cartofi prajiti de cand lumea ..nu?
Pai la tara dupa ce se ntorcea romanu nostru de la campie ce ii facea nevasta repede?
N, niste cartofi la ceaun cu sunculitza sau carne scoasa de la oala?
Si, uitati-va bine la oamenii aia ca acu sunt batrani si mor...de batranete , nu de cancer!
Ah,se poate sa faci cancer de tanar cand mananci nenorociri d'alea de la fast-fooduri ca aia sunt parajiti si reprajiti in uleiu ala si de fapt nu cartofu e problema , ci uleiu re-re-reprajit!
Aici e buba!

Da, stati sa revin, eu sunt la cura si voi ce faceti , ai?

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

daca o luam asa tot este cancerigen, chiar tot.
Asa ca ...pofta buna, mie mi-au picat foarte bine cartofii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si eu si eu in clubul celor care iubesc cartofii prajiti. Ii mananc rar dar cand dau de ei pai se bat turcii la gura mea. Daca au mujdei si o salata de rosii cu castraveti langa...

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

iubirea mea interzisa.
Daca nu ar ingrasa si ar fi sanatosi i-as manca non-stop,dar ma abtin

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

ha, ha, ha [:)))] super tare subiectul, si eu ma inscriu in clubul vostru fetelor, ale celor care iubesc cartofii prajiti, desi ma feresc in ultimul timp de ei fiindca am ramas cu vreo 7 kg in plus dupa nastere
cat despre faptul ca r fi cancerigeni? ce sa spun? nu cred o iota, vorba Giuliei romanu mananca din tata-n fiu si nu am mai murit pe capete de cancer pana acum cativa ani cand piata a fost invadata de tot felul de produse pline de chimicale care astea sunt cancerigene, nicidecum cartofii prajiti.
fetelor ma duc sa-mi fac o tigaie totusi... pofta buna si voua...

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput