Placerea de-a manca cartofi prajiti .
Raspunsuri - Pagina 2
ocris spune:
Inainte sa ma casatoresc si mie imi placeau f. mult cartofii prajiti. Insa sotul meu este japonez, iar japonezii prin fire sunt f. atenti la sanatate. Mancarurile care contin mult ulei ridica colesterolul si de aceea nu este f. incantat cand gatesc folosind mult ulei. La inceput, am facut de vreo doua ori cartofi prajiti, de care aproape nu s-a atins, dar se uita la mine cu mila cu cata pofta mananc.
Acum, dupa 6 ani, nu mai simt deloc nevoia sa mananc cartofi prajiti si cand f. rar mai mancam pe la Mc. Donald, nu mi se par f. buni.
Cred ca ar trebui sa invatam putin de la japonezi, pentru ca ceea ce mancam ne influenteaza in mod sigur durata de viata.
Clover spune:
ocris, o sa ne ingropi pe toate ca se stie ca japonezii sunt cei mai longevivi datorita dietei lor.
sanziana, nu pricep de ce mancai cartofi prajiti la regim pentru diabet. Cartofii sunt carbohidrati toata ziua.
Keep the promises you make to yourself.
piticutz spune:
Mmmm, eu cind prajesc cartofi imi fac si doua ochiuri, razuiesc cascaval, pun doua linguri mari de smintina, tai o ceapa felii subtiri, pun sare, marar si toate astea intr-un bol pentru salate.
Ma asez intr-un fotoliu cu bolul in brate si pina nu il golesc nu ma ridic de acolo.
Sotul meu ridica din sprincene si asteapta sa vada daca de fiecare data maninc tot.Se mira de fiecare data.
Editez: si am o lingura mai adinca cu care ii maninc, cu furculita imi ia prea mult timp.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by piticutz
Mmmm, eu cind prajesc cartofi imi fac si doua ochiuri, razuiesc cascaval, pun doua linguri mari de smintina, tai o ceapa felii subtiri, pun sare, marar si toate astea intr-un bol pentru salate.
Ma asez intr-un fotoliu cu bolul in brate si pina nu il golesc nu ma ridic de acolo.
Sotul meu ridica din sprincene si asteapta sa vada daca de fiecare data maninc tot.Se mira de fiecare data.
Taaaare de tot!!!!
clau2toma spune:
Ahaaaa ,deci nu sunt singura iubitoare de cartofi prajiti .Deci nu ma gandesc numai eu cu jind la ei .Eu am facut prima data cartofi prajiti dupa 1 an jumate .Si acum nu fac f des poate o data pe luna sau chiar la 2 luni ,dar si cand fac
stau pe juma de farfurie numai ca sa-i gust .Doamne ,e cea mai buna mancare inventata vre3odata .Stiu ca contin nu stiu ce substanta cancerigena dar nu pot ca sa ma abtin ,ce sa fac eu zic ca o data pe luna nu se pune .
corina costea spune:
Fetelor,fetelor....
Vorbiti de lucruri sfinte in casa popii....
Eu sunt operata de 2 luni la stomac si splina si ma doare sufletelul cand ma uit in farfuria fie-mii. Dar tot mai fur cate unu doi. Si ca un facut parca toata lumea de pe scara isi prajeste cartofi...Cand urc miroase peste tot cartofi noi prajiti ...si eu...
Corina
mada101 spune:
Mie imi plac cartofii in orice fel, dar cat am citit ce ati postat aici...mi s-a facut o pofta de cartofi prajiti cu usturoi si pui pe sticla...
...
Mi-au placut mereu cartofii prajiti si daca am pofta de "ceva bun" e clar ca fac repede niste cartofi
Asa ca in seara asta nu o sa fie problema ce mancam...se stie...
miki68 spune:
Imi plac atat de mult cartofii prajiti incit, zau daca-mi pasa ca ingrasa, ca-s cancerigeni etc. Incerc asa o placere cand ma vad cu farfuria de cartofi prajiti in fatza, incat n-as renunta pt.nimic in lume. Si cum dupa cartofiori merge si o
, ma gandesc ca decat sa traiesc 100 de ani fara sa fi cunoscut asa placere, mai bine "carpe diem" ca nici nu stii cand cade bomba, vine aviara ...![]()
cristina d.
XIO spune:
M-ati innebunit cu cartofii...ma duc sa-mi comand o portie cu mujdei![]()
![]()
Apropo de cartofi , eu nu inteleg cum pot unii(prietenul meu) sa manance cartofi cu paine!!!!!sau e cartoful , sau e painea.zla fel si cand vine vorba de carne.
De cate ori merg la el la gratare sunt si mici , si gratare , si aripioare de pui , si frigarui , si cartofi si salata. Prima oara mananc micii cu paine si mustar , dupa mananc frigarui(daca ar fi doar cu legume as innebuni de placere) , iar dupa mananc niste cartofi cu salata sau aripioare....nu le pot amesteca de nici un fel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos