sini durerosi

sini durerosi | Autor: eryteea

Link direct la acest mesaj

Mi-e frica .Vreau sa merg la ginecolog sa fac o vizita dar pina atunci daca puteti sa-mi spuneti de ce ?
De vreo 5 zile am o tensiune in sini si ma dor ,la fel si tumburucurile ma dor chiar si la simpla atingere.

Ingrid amore di mama

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Si eu am patit asta. Si era o durere vie, foarte urata. Nu puteam sa dorm decat pe spate. Si dupa un timp au aparut somnolentele, ametelile, greturile... si dupa aia bebele
Nu bag mana-n foc ca ar fi la fel si la tine, dar...mai stii?!
Oricum, incearca un test de sarcina si nu amana vizita la medic.
Multa bafta!

"Everything happens for a reason"
--------------------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Sarcina se exclude .

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Si la mine se excludea sarcina! 100% :D

Oricum, poate fi si o dereglare hormonala. Uite ce-am gasit pe eva.ro
"Durerile la nivelul sanilor (mastodinii) pot fi continue sau nu, localizate sau difuze; ele sunt adeseori insotite de turgescenta sanilor. Frecvent, aceasta problema survine inainte de menstruatie sau la inceputul unei sarcini, dar orice femeie poate avea dureri si in afara acestor perioade. In absenta oricarui alt semn, o mastodinie este considerata consecinta unei dereglari hormonale. Tratamentul consta in prescrierea unor progestative asociate cu estrogeni, daca se doreste si o metoda de contraceptie."

In locul tau nu mi-as face multe griji, daca ar fi o problema grava, banuiesc ca te-ar durea numai unul, asa se intampla in cazurile de chisturi, tumori sau Doamne fereste alte cazuri grave. Oricum, trebuie sa te vada un medic.
Multa sanatate!

"Everything happens for a reason"
--------------------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Lara merci ,cred ca ai dreptate ...este problema hormonala .Deja nu ma mai dor.Oricum merg la medic.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput