Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:
Neata
Nu prea am avut timp de citit
Ieri am fost la o alta pediatra,rosu in gat nu are,otita nu e,nu are pofta de mancare si are scaune cam dese si moi din cauza eruptiei dentare,am discutat si despre dermatita atopica ne-a recomandat sa facem un set de analize sa vedem la ce este alergica
Vroiam sa va intreb daca a facut cineva analiza pt a vedea daca bebe este alergic la proteina din "laptele de vaca" ?
Cand se fac analize la bb-ii cum le ia sange? din vena?as prefera din degetel se poate?
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
eri_ka spune:
da, da, si asta cu trasul nasului am mai auzit-o! Fratilor, dar astia sunt nebuni! Pai daca ar fi dupa ei/ ele, tre sa ne maltratam bietii bb-i. Oare asa asa ne-au facut noua parintii?
Eu una, nu cred in chestiile astea babesti.nu au nici un fundament. pe ce se bazeaza?
Mama stie asta si de aceea a evitat sa-mi dea vreun sfat babesc.Bine, si bonei i-o retez, dar treaba asta cu gatul imi ramesese in minte . gata, i-am dat delete. O sa creasca!
Sper sa ajung azi la Premaman in Bucuresti, sa vad dle daca au minge or ba. E posibil ca vanzatoarele sa nu stie?La tel mi-au spus ca nu stiu, sa vin acolo sa vad.
Mai trebuie sa ajung si la primarie sa declar ca am inceput serviciul si sa depun dosar ptr stimulent. Cate dosare!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Neata
Ieri am fost la o alta pediatra,rosu in gat nu are,otita nu e,nu are pofta de mancare si are scaune cam dese si moi din cauza eruptiei dentare,am discutat si despre dermatita atopica ne-a recomandat sa facem un set de analize sa vedem la ce este alergica
Vroiam sa va intreb daca a facut cineva analiza pt a vedea daca bebe este alergic la proteina din "laptele de vaca" ?
Cand se fac analize la bb-ii cum le ia sange? din vena?as prefera din degetel se poate?
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Depinde despre ce analize este vorba; din degetel se ia sange doar pentru analizele uzuale, in rest trebuie din vena. Eu iti recomand sa mergi la un spital de copii sau undeva unde stiu recolta sange la BB mici. Intreaba doctorita, ea trebuie sa stie daca e suficienta lama pentru analizele ce le cere.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
a_deju spune:
'neata!
erika, mai da-mi te rog niste date despre ingrid: kg si cm la nastere, scor apgar, eventual si data ta de nastere...
intre timp, ma duc sa o "operez" pe roxanica :)
madaluta... LA MULTI ANI!!!! sa traiesti sa infloresti, sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa dea DD sa vina si bb roz in curand multi pupici, pt tine si familia ta frumoasa, sa petreceti fain!!! la multi ani, inca o data!!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
cristina_L spune:
Buna dimineatza mamici!
Eri_ka sunt complet de acord cu Dianocica. La multi ani pentru puiul tau, un pic cu intarziere dar sper ca ma scuzi.
pentru bebelusii care au mai adaugat o lunisoara
Emma (Danidani)
Andrei Daniel (radu.anca)
Sorana (carliema)
Calin Ioan (Ziggy)
Madaluta la multi ani!
Yagmur noi fixam videocamera pe un raft mai inalt si asa reusim sa facem poze toti trei sau cate un filmat.
si noi pentru David de Ralumat!
De Lorym mai stiti ceva? Ce face? Sper ca a gasit o solutie. de la noi sa-i dam curaj.
Dar de Cristina1974 ? Banuiesc ca sunt deja acasa.
bamboletta spune:
A_deju- imi place cum canta Giorgia la nebunie
Aelita-felicitari pt botez sa va traiasca micuta crestina
pt.David de Ralumat
Yagmur,Donia-
Madaluta
Andrei-Daniel de Radu.anca
Calin-Ioan de Ziggy
Am vazut poze f frumoase cu fulguleti si mamici
azi ma gandeam sa-i fac piure de dovlecel voi cum il preparati?
luna 8
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by bebinutaquote:
Originally posted by bamboletta
Neata
luna 8
Depinde despre ce analize este vorba; din degetel se ia sange doar pentru analizele uzuale, in rest trebuie din vena. Eu iti recomand sa mergi la un spital de copii sau undeva unde stiu recolta sange la BB mici. Intreaba doctorita, ea trebuie sa stie daca e suficienta lama pentru analizele ce le cere.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
la spitalul de copii mergem pt analize,pediatra lucreaza acolo dar am uitat ieri sa intreb cum ii va lua sange si toata noaptea m-am gandit la asta nu vreau sa o chinuie
luna 8
daphna spune:
neataaa!!!
bambo,cred k cel mai indicat e un laborator f.f bun,privat eventual.da,de ce banuiesti alergia la proteinele laptelui de vaca?ce fel de formula i-ai dat pana acum?scuze dar nu am retinut...
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by chris80
ideea e ca nici macar doctorii nu se pun de acord cu toate, ce sa mai zicem de femeile care si-au crescut copiii acum 20-30-40 de ani, de unde sa stie ele ultimele noutati in domeniu? si tanti care imi face mie curatenie imi tot zice sa ii pun sare in mancare. i-am zis ca acum s-a constatat ca le face rau bebeilor, dar ea tot pe a ei o tine, ca asa si-a crescut ea 5 copiii si sunt bine merci toti 5.
si pt bona ta era mult mai usor cu scutecul de panza, in sensul ca il refoloseai pana la adanci batraneti, pe cand bietul pampers are o existenta efemera si o unica utilizare... cum ziceam, erika, tu faci cum stii tu ca e mai bine. singura chestie e sa incerci sa iti dai seama daca nu cumva in absenta ta nu face lucrurile cum stie ea si nu cum zici tu. momentan, daca nu ai olita cumparata, nu cred ca ai de ce sa te temi, macar din punctul asta de vedere.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Olita n-am cumparat si nici n-am de gand deocamdata. Doar dupe ce va sta bine de tot in fundulet.
nu prea stiu cum sa fac sa-mi dau seama ce face ea in lipsa mea. sa pun camere? bona mi-a fost recomandata de o cunostiinta care mi-a spus ca atat cat a fost bona la copilul ei , n-a iesit din cuvantul ei si a respectat programul copilului. Sper din suflet sa fie asa! Oricum , m-am gandit sa mai trimit spioni in timpul zilei acasa, in parc. Ce ziceti?
A_deju ;3.250 kg, apgar 9, 49 am.
Cand va fi ziua mea o sa va anunt din timp, dar mai e! :)
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
bebinuta spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsurile in leg cu morcovelul, inca nu l-am preparat, urmeaza sa vedem daca domnisoara il accepta.
Erika, chiar ca ar trebui sa ai o discutie seriosa cu bona, pentru ca sunt sigura ca mai coace ea ceva, ca sigur mai stie si altele. Cred ca in bona ar trebui sa ai mare incredere, doar lasi copilul cu ea o buna bucata de timp. Of, ce greu o sa fie sa aleg una! Bine ca va fi anul viitor.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada