EFOSAN
Salut,
Stiti cumva cum se poate lua un bilet de tratament la Efosan? Am incercat sa intru pe site-ul lor, dar acum nu este disponibil. As vrea sa fac tratament o saptamina cit stam la mare, dar din pacate cazarea am luat-o deja in eforie sud, asa ca o sa fac naveta de la sud la nord. Imi trebuie o recomandare de la medic sau altceva? Imi stabilesc ei procedurile acolo in functie de afectiunile pe care le am? Imi trebuie vreo radiografie ? Stiti cumva si care sint preturile?..v-am innebunit cu intrebarile...
multumesc
Raspunsuri
grati.ela spune:
ai un telefon pe site si-ti dau toate relatiile asistentele de la receptie. eu am avut: trimitere de la medic (diagnostic...obezitate), adev ca-s salariat, copie dupa ultimul ordin de plata catre |CAS de la angajator, copie dupa CI.
Acolo am facut vizita medicala unde dr mi-a recomandat procedurile specifice (in cazul meu:aquagym, dus subacval, dus masaj - nu masaj uscat - nemectron. nu merita ratate!!!!!!!!!!!!!!). Nu am platit nimic pt ca beneficiem de 10 zile/an a cate 4 proceduri/zi - decontate de CAS. Altfel, procedurile sunt foarte scumpe (fata de acum doi ani) - in jur de 20ron/procedura. Merita sa mergi in Mangalia sau Saturn sau Neptun unde ele sunt sub 10ron/procedura
elflo spune:
Multumesc. Faza este ca nu e functionabil site-ul lor, iar chestia cu 10 zile de proceduri decontate de Casa de Asigurari e o informatie super.
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by elflo
Multumesc. Faza este ca nu e functionabil site-ul lor, iar chestia cu 10 zile de proceduri decontate de Casa de Asigurari e o informatie super.
Cnd te intorci sa-mi povestesti si mie cum a fost si cum ai procedat pana la urma.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
LiliG spune:
de doua zile sun la telefoanele de pe site-ul Sanatorului Efosan (Steaua de Mare) si nu raspunde nimeni. Stie cineva un alt nr. de telefon? Cel de la rezervari nu mai apartine de Steaua de Mare. Va rog mult sa-mi spune-ti daca stiti un alt numar de telefon.