Banchetul absolventilor
au crescut copiii, ne pregatim de banchetul de absolventa (care la sfarsitul clasei a 8-a, care la sfarsitul liceului...). ce experiente personale aveti referitor la organizare, menu, costuri...? ma asteapta un an greu si as vrea sa fiu putin pregatita (mai mult ca sigur voi face parte dintr-un comitet de organizare).ideea e ca pentru peste 100 elevi (gimnaziu!!) nu e usor sa gasesti ceva si cochet, si cu garantii de securitate, si cu oferta de pret accesibila majoritatii, si cu program artistic, si..., si...etc.
Raspunsuri
deya spune:
si eu ma banchetul de sfarsit de clasa a 12a vinerinu stiu ce sa iti zic..tu cauti sala?sau?noi am mers la mai multe localuri de fapt stiam cam unde vrem am mers sa vorbim de meniu ce sa fie si cat costa muzica o aducem din afara si cat despre securitate ..ce sa iti zic...nu vad pazinici sau asa ceva ca doar e banchet si nu se intamplaa nimic stiu ca si in a8a tot asa a fost. faci un calcul si imparti sa vezi cat vine de copil daca e bine daca nu mai negociezi .daca poti incearca sa aduci bauturile din afara pentru profesori pentru ca dee obicei la loc e mai scump noua ne=au dat voie sa aducem din afara. bineinteles ca unii colegi isi mai aduc si pentru ei bere si alte cele in contul asta...
daca mai ai nelamurir intreaba.
te pup
manon spune:
...ok,deya, si pana la urma unde faceti petrecerea ?? daca ar fi dupa mine, as propune "Jaristea". imi place atmosfera, bucataria e buna (cam scumputa dar s-ar putea negocia), programul artistic e bun. problema e, insa, strada !! iese omul sa-si mai limpezeasca capul, sa traga o tigara, ma rog...si vecinii...."arabii toti rasar din cort...". n-as vrea sa ma acuze cineva ca ma solidarizez cu un personaj important si controversat, dar...prea multe picioare goale, fundulete la vedere, bastinasi ciuciti ...
o varianta de luat in calcul (preturi bune si servicii impecabile) ar fi casa armatei. as avea si garantia ca fetele n-or sa apara in blue jeans sa cu buricul expus admiratiei noastre. ma gandesc, insa, sa nu fie prea simandicos...si mai e si problema muzicii, fara orchestra....riscam manele... . dar avem avantajul terasei...si al faptului ca eventualii "elefanti" gelosi ai elevelor nu pot intra sa strice petrecerea. habar n-am ce-o mai fi la COS. si acolo mi-ar placea (preturi...stie cineva??)