Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 30
roserb spune:
Salutari, salutari!
Ce slaba miscare prin zona!
Si eu am fost cam ocupata si alergata zilele astea, nici de citit n-am reusit tot.
Ai mei pitici sunt relativ ok, Bianca a facut un pic de faringita, asa de control, nu pare a fi cine stie ce, dar o cam racaie gatul si are si niste chestii rosii intre cerul gurii si omusor (cica herpangina
). Probabil lipita de la gradinita. Sper sa-i treaca repede ca ma dispera cu mersul la inot, nu cumva sa lipseasca.
Pe Mihnea era sa-l muste duminica o capusa, cand am fost la munte,din fericire am vazut-o cand inca nu-si infipsese "coltii" in el,si am luat-o rapid, deci am scapat cu bine, dar de atunci vad numai capuse in fata ochilor, mai ales ca n-am avut de lucru si am citit aici pe DC diverse minuni pe care le provoaca capusele...deh, mama nebuna, ma apuca rar panicile, dar si cand ma apuca, sa te tii.
Alta chestie miunata pe care o face copilul meu cel mic, "dragul" de el: de vreo saptamana nu stiu ce l-a apucat , ca , desi scapasem de pampers,chiar inainte sa adoarma la pranz sau dupa ce se scoala inainte sa plece din pat ,face kk pe el, si apoi , de preferinta, intinde productia peste tot prin pat. Deja saraca bona cred ca e exasperata, spala in fiecare zi dupa el. Pipi nu scapa niciodata , nici macar noaptea. De aici am dedus ca , probabil, ii place ca il duce in cada ca sa-l spele al fund cand se intampla accidentul, deci face cu intentie. Ei, de azi am trecut la represalii de mama sadica. Am facut o punguta cu dulciuri, pe care i-am aratat-o si apoi am pus-o undeva sus. I-am explicat ca nu capata nimic de acolo, pana nu vad un kk in oala. Sunt curioasa daca a iesit ceva. O sa radeti de mine, dar efectiv ma scoate din minti cu chestia asta, mai ales ca se dezvatase.
Sfaturi,ceva?
Felis, Paxela, ati dezertat definitiv?
Ieri am implinit 10 ani de la nunta. Moamaa, ce baba sunt! Drept urmare , maine cica ne scoatem ceva prieteni in oras!
Onitza, Mihaela, spor la invatat! Cred ca aveti un chef pe caldura asta...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Corina75 spune:
tuturor, am mai dat si eu pe aici si ce vad? Bolnaviori, stress, griji si altea d'astea....
Da las ca vin ele si concediile.....![]()
Onitza, am vazut ca ai fost bolnavioara, sper ca acum esti bine 
Try, multumesc pentru link-ul de la Way Back Into Love de acu vreo 7 pagini...mi-a mai luminat ziua....
Eveline, pupam noruta....nu mai apucam sa vb pe mess...ooof, serviciul asta....
Noi ne-am inscris la gradi, din toamna gata....socializam ![]()
Si daca ne-ati uitat cumva uite aici sa va amintiti de noi:
http://family.webshots.com/photo/2890162290045973445ExxkGY
(am uitat cu fac link.....
Corina si
Andrei (24.11.2004)
mami nov-dec 04 spune:
Am uitat sa trec pe nickul meu.
Sunt try.
Dupa lungi secole de-ntarziere va anunt ca am adaugat noi pozite in Gala Sarbatoritilor. Poate-asa imi mai spal o parte din pacatele fatza de voi.
Va rog, cine nu e pe-acolo sa-mi trimita link cu pozele de la 1 an sau sa-mi trimita direct ca atasament pe email.
La unele mamici pozitele sunt mici (paxela, Miki) caci asa s-au copiat de pe site-ul sursa. Sursa de poze am laut-o de la linkul fiecareia (acolo unde exista) din lista de inceput a capitolului.
In alta ordine de idei, mie mi-a venit ciclul (it sucks!!!!!). Il asteptam de vreo 2 luni ca tot aveam din cand in cand senzatia ca o sa vina, dar uite ca se facura 10 luni de la nastere.
Maine vine Alexia si Ada pe la noi sa ne jucam si sa ne alergam (sa vedem cine pe cine, fetele pe baieti sau baietii pe fete).
Bits, si alex a avut o perioada de 2-3 zile acum vreo 3-4 sapt sau ceva de genul asta cand facea pe el kk si la fel de contrariata am fost. A trecut de la sine. Nu stiu foarte bine care-a fost cauza.
Ni in schimb nu mai stim ce sa facem sa scapam de urlatul asta al lui. Cand plange zici ca se darama casa, iese un urlet din gura lui, asa plange de la o vreme. Si are plamani, credeti-ma. Cu dusul la el in camera parca deja nu mai are efect. Am inceput acum sa-i numar pana la cinci. Fii atent, numar pana la cinci si sa te opresti pana atunci. Si vad ca functioneaza. Cel putin deocamdata. La 2-3 se opreste. La fel ii fac cand incepe si se tavaleste pe jos. Ii zic sa se ridice de jos pana numar la 5, altfel, sus la el in camera. Nune asculta sub nici o forma, fereasca DUmnezeu. Vorbesti cu el si el vorbeste pese tine, se uita-n alta parte. Ii spun sa se uite-n ochii mei, ridica un pic privirea si apoi tot in alta parte cauta sa se uite. Ii spun sa taca atunci cand vorbesc cu el, el repeta cao moara stricata tot ce-i spun ei, zici ca e ecoul meu.
Asa ca am mari frustrari in ultima vreme.
Pe la 1 an si 8 luni v-aduceti aminte ca ma vaitam ca tipa, dar nu plange. Acum nu mai tipa, dar plange. Insa plange ca un urlet. Deci practic si-a schimbat forma de manifestare, dar nervii si frustrarea lui sunt aceeasi. Nu stiu cum sa-l fac sa nu se mai enerveze asa usor. Vine si-ti cere suc, ii spun sa astepte o secunda sa termini de facut ce faceai. El in secunda urmatoare deja se tranteste pe jos (de cele mai multe ori acest trantit pe jos este silent, inchide ochii si ia o mina suparata si nervoasa).
Nu mai stiu unde tot gresim noi de face asa.
Mai nou, si adrian a inceput sa se enerveze. Sa-l vezi cum face cand nu-i convine ceva (ex. ii iei ceva din mana), zici ca-si pledeaza cauza-n tribunal.
Sunt o familie de nervosi si frustrati. Ma gandesc cat de departe e totusi balamucul de noi.
paxela spune:
buna seara
nu am dezertat, citesc zilnic
, doar ca timpul ma ucide![]()
gata oficial am iesit din carantina de varicela, a fost o forma super usoara, mai avem 10 zile sa vedem daca luam si noi
in rest suntem bine, atat cat se poate
sa nu auda dusmanii![]()
fimiu sa facut un rasfatat( oare de ce, cine o fi autoarea rasfatului?
) un obraznic
, un super obraznic, are niste texte si niste expresii de zici ca e crescut in satra![]()
intr-o zi flutura un pai pe langa sorasa, mami lasa ala, mami pleaca de langa ea, mami ..., el nimic, zic stai sa ii distrag atentia
, eu smechera, mami hai sa ma ajuti sa intind rufele( e topit dupa asta) , la care el sec uitanduse la mine," nu pot acum, fumez, termin tigara si vin
, ( de unde? ok tacsu fumeaza masamare fumeaza, dar daca ziuc hai sa ma ajuti lasa tigara si vin....)
sau alta zi alta minune, tati stai frumos la masa, tati te rog stai cuminte cand papi, tati... ma superi, tati... hai Silviu fi cuminte, eee daca nu esti cuminte te duci la culcare......" taci , prostule ce esti"
daca il certi iti zice "taci" sau se face ca ploua,
daca nu ii dai incepe sa bazaie, desi niciodata nu primeste daca face asa
daca nu ii convine da
efectiv nu mai stiu cum sa il tratez si ce metoda sa aplic, am testat tot
este imun, nimic nu il afecteaza
ba din contra ... zice singur, sunt baiat rau vreau sa fac prosti, sunt obraznic,aaaa... ata bomba.. sunt obraznic si tu nu ma mai iubesti, " ba te iubesc mult, , eu sunt foarte obraznixc , nu ma mai iubesti, poti sa fi eu tot te iubesc, sunt cel mai rau copil, mami nu iubeste copii rai, ba da poti sa fi cat de rau ca mami tot te iubeste , mami te iubeste mult ca tu esti puiul meu si te iubesc chiar daca esti rau..... ee nu va zic cat de afectat a fost ca nu a fost ca el , ca nu iam zis ca nu il mai iubesc, era terminat , nu mai stia ce sa zica sa ma supere si eu o tineam langa ca il iubesc, pana la urma a cedat, a zis" nu mai sunt rau... si io te uibesc mult, te iubesc mult mami"
asta cand ii convine cand nu... nu te mai iubesc, uratule ce esti, si asta adresata lui tacsu caci a vazut ca tine si ca ala pune imediat botul
si sufera ca nu il ibeste copilul, sau pe tine nu te iubesc eu io iubesc pe mami
, sau invers dar de obicei cu el are ce are ca eu sunrt indiferenta si nu ii merge linguseala
si ar mai fi sute ,
in rest cu surioara este exemplar(inca), daca plange ii canta, ii da biberonul, o pupa, si sub nici o forma nu bea laptele din biberoanle ei, fiind albastre unele tacsu cand le face lapte ia din sterilizator( ca daca tot le fc le fac pe toate) ce ii pica la mana, eeee nu nene, ala e a lui surioara, nu e al meu si nu pune gura
sau daca il intrebi ce culoare e nu zice sau mereu zice aiurea( asta cand nu vrea in mod expre ceva si atunci nu le mai incurca
) ee daca tricoul e roz rosu sau cu un desen de fata... asta e a lui surioara delia, nu e a mea
azi a gasit un elefantel roz, si mia zis ca e pt surioara ca e de fetite, e roz, dar daca ii arati roz, si intrebi ce culoare e , este sau verde sau rosu sau negru dupa care rade![]()
pe langa faptul ca nu vrea sa zica cati ani are sau cum il cheama, nu vrea decat fentat sa il intrebi a cui e asta sau diverse, si asa zice,
azi il intreba o vecina cum il cheama nu zice evident, si la un moment dat il intreaba tacsu, pe soora ta cum o cheama" Delia" si pe tine?" tot Sivu"
, adica ce ... chiar nu ti minte atat lucru de ma intrebi atat
tot asa ma cheama nu miam schimbat numele![]()
gata ca m-am intins destul
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
monica-elizabet spune:
paxelina te-ai intins dar eu tot as mai fi citit vreo 2 pagini despre zapacitul mic de silviu
Doamne ce-am mai ras...
si surioarei Delia...ma bucur ca sunteti bine
try si la noi merge faza cu numaratul dar la alex...la ruxi nu merge nimik deocamdata
felis, tu pe unde esti, ce mai face mihaitza?
va pup pe toate noapte buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
hello
la mamici si bbici sa aveti un we minunat
monica
si ruxi(16 dec 2004)
bits spune:
Try eu sunt 100% covinsa de enterocolita in cazul lui Ken.spre ex am facut si eu acum 2 zile da o forma nasoala rau ,cu febra si tot tacamul.ufff bine ca mi-am revenit!
Dama,Miha pupam burticile!wow ce a trecut timpul 18 si respectiv 15!nu stiti ce ascund?oricum sanatosi sa fie bebeii ca o sa-i iubiti oricum!
noi ne preg de mare,saptamana viit ne facem week-endul la mare.sper sa fie totul bine,am emotii ca-s cu 2
.
fetelor cum traiti mai in Romania asta?!
mi se pare viata aici mai scumpa decat in Japonia!am cheltuit o groaza de bani.ma duceam in Hawaii cu banii astia si macar intelegeam ceva,dar aici grosul se duce pe mancare,ziua si milionul
.ma gandesc cu jale la pensionari si la guvernul asta care-si bate joc de vietile lor,da deh suntem in Europa asta-i important

!
nu mai zic nimic ca stiti si voi cum e!
monica-elizabet spune:
bits-ule
si pe tine si copilashii, sanatate sa va faceti bine de tot sa va puteti distra la mare
monica
si ruxi(16 dec 2004)