Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by roserb

quote:
Originally posted by Jasmine

Fetelor,spectacolul Alba ca Zapada e pt copii asa de mici?Eu stiam doar de Baloane colorate,la care n-am reusit pana acum sa ajungem.
Si acum cred ca nu mai mult si se inchide stagiunea.

E vorba de teatrul Tandarica, nu de Ion Creanga (Baloanele Colorate se joaca la Creanga).

Roxana&Co

POZE CU PITICII

da,dar nu asta intrebam.
ma interesa daca e un spectacol potrivit pt copii asa de mici,indiferent la care teatru se joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Pai teatrul de papusi in general e potrivit pentru varste mici, atata timp insa cat copilul are stare sa reziste un timp mai lung pe scaun, si nu are probleme cu actiunile prea zgomotoase (cum avea fi-mea). Pe Mihnea nu l-am dus, intai pentru ca eu nu suport teatrul de papusi, si apoi pentru ca nu cred ca ar avea rabdare, din cate il stiu. Cu Bianca am mers la Ion Creanga de pe la 4 ani.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Miha, cand ne arati burtica ? Vezi sa cumperi bluzite vaporoase de vara ca doar ai cu ce te lauda.

Offf...e asa de greu sa-mi fac poze singura... Promit...cat de curand...

Aseara am visat ca aveam 2 fetite gemene. Ori dorinta mea de a avea fetita e atat de mare ca incep sa visez la dublu ori burtica imi rezerva vreo surpriza.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
jasmine... ruxandrei in general ii plac fff mult povestile, ii citesc, se uita la dvd...tot ce e cu printesa o intereseazadar ii plac si altele pinochio, peter pan, tom si jerry, 101 dalmatieni,etc...noi avem pe dvd cam tot ce a aparut pentru astia mici, cunoaste destul de bine fiecare poveste asa ca pentru ea teatrul a fost doar o "alta ecranizare" ba i-a placut mai mult decat pe dvddeci daca raducului tau ii plac povestile cred ca o sa fie innebunit dupa spectacol...in sala sunt multi copilashi mici dar asa cum spunea si roserb unii se mai sperie de muzica(care este prea tare uneori la unele scene)
la pacala nu a fost chiar asa super incantata, era prea subtil pentru mintishoara eidar nici daca-l duceam doar pe alex nu-i convenea asa ca am luat-o si pe ea
noi astazi am fost la tara la bunica mea nu va spun ce "bataie" a fost pe pisici, gaini si cateice s-au distrat...ce rau imi pare ca nu-i pot duce mai des...
acum sunt obositi, de-aia nici nu i-am mai scos pe-afara in seara asta...maine mergem la mc la o petrecere de copilashi(o colega de-a lui alex de gradinita)...
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Multumesc mult,Monica.Lui Radu ii plac mult povestile.Le spune el sau cere sa i se spuna,rasfoieste cartile cu povesti si poze,comenteaza,mai inventeaza pe alocuri...deci cred ca putem incerca si o piesa de teatru.
Singura problema ar putea fi zgomotul.Daca la unele scene e prae mult zgomot,n-o sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata! Beau si eu o cu voi...sunt cam ametita ca am stat pana la 2 sa invat....ziua nu prea am teren.
Ce-as duce-o si pe diana la teatru de papusi, dar in orasul asta a lui Papura Voda, lumea nu pune pert pe asa ceva su atunci nu ptea vin spectacole, doar in cursul anului scolar, dar si atunci n-o pot duce pt ca este in timpul programului meu. Diana este innebunita dupa Alba-ca-Zapada. Am vazut desenul animat de zeci de ori. Mai nou, cand incepe Alba-ca-Zapada sa danseze cu piticii isi ia si ea repede o fusta sau o rochie(cica sa fie ca ea) si se tot bataie in fata televizorului si canta
Ieri am fost la Vulcan(un oras, la vreo 25km de noi) sa-i caut sandale pt ca tare greu i gasesc...are piciorul lung si ingust.In magazin, ne-am intalnit cu mama mea, care le lua fetelor(Dianei si nepotelei) biciclete. Moama, ce fericita era. problema ca una era rosie si alta albastru-indigo...Diana a avut posibilitatea sa-si aleaga...s-a aruncat pe cea albastra.Am intrebat-o de vreo 2 ori daca sigur pe aia o vrea, dar ce s-o mai iei de langa ea.
Asa ca ieri, dupa somnul de pranz, am avut treaba.Ce sa va spun, pedala de vreo 3 ori, o mai impingeam eu si tot asa. Abia reuseam sa facem 10 minute pauza.Noroc ca pe la 8 jumate a inceput ploaia si am intrat in casa fara scandal.
Aseara a pus-o putin tati la punct pt ca lantul era prea strans si din acest motiv nu pedala usor. Acuma merge super.Sper ca in 3-4 zile sa invete sa pedaleze bine.Ma gandesc sa-i iau cotiere si genunchiere ca si asa era campioana la cazaturi....
In rest o ok, n-a facut enterocolita, doar mai tuseste si de ieri am schimbat si siropul de tuse, pt ca tuseste cand productiv, cand sec....asa ca prietena mea de la farm. ne-a dat Bronchicum....azi noapte a tusit doar o data...
Va si va doresc o zi frumoasa!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

JASMINE si eu titi recomand sa il duci pe Radu la teatru...si iti dau un sfat: daca te duci la Tandarica, uite-te pe siteul lor, la program cat dureaza piesa, e imp totusi ca daca tine 2 ore, nu stiu cata rabdare au copilasii; de ex la Alba ca zapada, scria e recomandat copiilor peste 3 ani si ca tine o ora;
EU sunt un pic trista: ma bazam pe ai mei sa il tina pe Paul la Moreni 2 sapt, 1-16 iulie, insa m-a sunat tata ca vine cu mama duminica sa o interneze, si sta 2 sapt ...asa ca....o sa il tina pe Paul o sapt doar...
Va doresc o sapt frumoasa

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
jasmine il pregatesti dinainte sa stie la ce sa se astepte... ca se stinge lumina aproape de tot in momentele astea deci este o combinatie care-i sperie pe astia mici lumina stinsa si zgomot puternic.
mihaela, sa stapaneasca sanatoasa bicicleta...la noi i-a ramas ruxandrei de la alex si acum trebuie sa-i luam lui alta...dar ea nu vrea sa pedaleze nici pe tricicleta nici pe bicicleta si mie imi e greu sa o imping ca stau cocoshata si ma doare spatelein schimb pe role vrea numai singura(si noi am asigurat protectia cu tot ce se putea casca, genunchiere, cotiere si manushi)
va pup pe toate sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

in primul rand pupam toti copilasii bolnaviori si le dorim din tot sufletul sa se faca repede bine.

noi am fost ieri la vaccin si trebuie sa va spun ca pt. prima data am avut sentimentul ca sunt mandra de copiii mei ... au fost atat de cuminti, au stat frumos la cantarit, la masurat, s-a uitat doctora cu lanternutza la dintisori, doar s-au innecat putin cand s-a uitat in gat cu linguritza dar nu au plans ca alta data...iar la injectie au stat fumos in brate la mine...prima a fost bianca iar cand i-a bagat acul a inceput sa planga saracutza de numa' numa'...totul a durat juma de minut, a coborat frumos din bratele mele si s-a dus cu lacrimi in ochi la ladita de jucarii a doctoritei, a luat o papusa in brate si s-a asezat cumintica pe jos cu ochii in lacrimi inca dar nu scotea niciun sunet. a urmat tudor care de obicei e foarte nervos insa de data asta s-a comportat exemplar, a plans chiar mai putin decat bianca. a am uitat sa va spun ca in momentul cand a inceput tudor sa planga a inceput si bianca , el nu era in cabinet cand i-a facut injectia biencutei. nu-mi venea sa cred cat sunt de cumintei cum stateau acolo pe jos cu cate o jucarioara in maini si ochii plini de lacrimi...parca le era rusine sa planga mai mult. doctora mi-a zis ca e de-a dreptul impresionata de cum arata (chiar daca sunt slabuti) si de cum s-au comportat....si atunci am inteles prima oara in viata mea ce inseamna sa fii mandra de copii...si mi-au dat lacrimile...

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ADRIANA - M-ai impresionat cu puiutii tai, iubiteii!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput