Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,e bine daca reuseste sa o mai si jumuleasca cineva.,poate se cuminteste.deci,te rog,ia masuri,ca o soacra buna ce esti!
Monica,gata,a uitat Alex ca a cerut-o de nevasta pe Mariuca??
ref.la ziua de maine,nu promit ca reusesc sa vin pe la intalnire...s-ar putea sa caut gresie si faianta maine..oricum ne auzim pe telefon.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, multumesc de informatii. Asa cum tam scris am gasit de multe ori lucuri utile si frumoase la TCM. De la saci de dormit, lenjerie de pat... pana la tigai de teflon si seturi de vesela...

Eu sunt plina de vesti bune..
Exam. copro. a lui Iris e ok.
Totul e in regula pana acum, nu a revenit diareea.

Analizele mamei de sapt. asta, dupa 5 perfuzii cu Venofer sunt f. bune. Valoarea FE = 135 (de la 23-sapt. trecuta).
Hemoglobina a crescut si ea. Desi nu era chiar ingrijoratoare nici inainte. Avea HGB 11.5 si acum e 12.
Oricum, parca m-i s-a luat o piatra de pe inima si am alt chef de viatza.

Multumesc pt. urarile de concediu. Sper sa ma intorc cat de cat mai odihnita. Si bronzata
Si fara prea multe kg in plus.

PS.
Foarte dragutza trupa colorata de pe canapeaua Roserbinei. Ce frumos ca va puteti intalni !
Mi-a placut mult PRIMAVARA de BIANCA. Ce inalta e.. si frumoasa!!!
Super bine ii sta cu coronitza din flori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by danette
Sunt in faza ca alternez starile de bucurie ca plec la mare cu cele de frica sa nu am ceva probeleme cu pitica. CA eu sunt singura care am stresez, sotu fiind foarte relaxat in privintza mai multor aspecte. O fi genetic, sau poate chetiune de educatie. Dar in mod cert el o sa traiasca mai mult decat mine.

Nu e chestie de educatie, se numeste ca esti mama . E normal. Dar nu uita si de tine sa te bucuri si sa te simti bine.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Ce copii frumosi, iar bianca e o dulce cum rade din tot sufletul in poza a doua.

Nu ma mai lasa sa incarc poze pe yahoo photos. Mi-a aparut un mesaj ca la 20 sept se inchide yahoo photos si ca sa-mi mut sau copiez pozele pana atunci, daca nu, vor fi sterse. Aveam acolo optiun unde mi le pot muta (la alte site-uri de poze), dar in final mi-a aparut pagina de incarcare de poze, insa toate incercarile au esuat. Nu se mai incarca poze noi.

A mai intalnit cineva problema asta?

Mergi la inceput

pana atunci ne puteti vedea www.dropshots.com/day.php?userid=277061&cdate=20070615&ctime=083434" target="_blank">aici si www.dropshots.com/day.php?userid=277061&cdate=20070613&ctime=194537" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adra am auzit zvonuri dar nu am primit nimic pe mail, iar poze am pus alaltaieri si a fost ok. Un frumos Adrian cu dintisori si ce se rasfata la masaj, se vede ca-i puiul mamei.
Roxana, doar doua poze cu primavara? doamne ce fata mare si frumoasa ai. Sa mai zici ca nu seamana cu tine, are privirea si atitudinea ta.

Uite cum aflu eu de la Dana ca exista Jysk si la noi, habar nu aveam. Aici IKEA si Jysk sunt cele mai populare pentru ca raportul calitate/pret este destul de bun.
Sper ca vei avea o vacanta cat mai reusita si uite ce vesti bune ai primit, nu mai fii stresata Dana ca nu ai de ce. Sa faceti poze multe .

Am primit si eu o veste buna azi, am avut al doilea control la ochi pentru Ana si se pare ca merge inspre bine, s-a redus strabismul asa ca urmatoarea verificare este de abia peste un an, uraaaa. Mi-a zis ca nu vede perfect la distanta mare dar ca in nici un caz nu va purta ochelari.

Miha, cand ne arati burtica ? Vezi sa cumperi bluzite vaporoase de vara ca doar ai cu ce te lauda.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Asa e, n-am mai vazut o graviduta cam de mult. Mai vrem burtici fetelor. Miha, Miki... cine mai e la panou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatzape toate si pe copilashi sa fiti sanatosi si sa aveti un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pe unde umblati, fetelor, de-i asa liniste pe aici?!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello,
noi astazi dim am fost in Carol(cu violeta si mihnea) sa ne dam cu roelele... apoi dupa amiaza in vizita la o matusha si la mc
maine mergem la tzandarica-lahovari ora 11 la alba ca zapada mai vine cineva?...sincera sa fiua bia astept sa vad daca-i palce ruxandrei ca dupa dvd este pur si simplu innebunita.
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput