Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 23
roserb spune:
CATEVA POZE.
Miria, Mihnea nu a facut febra dupa acest vaccin.
Dana, nu te mai omori atata cu grijile, nu mai fii asa de prapastioasa. O sa fie OK si o sa va distrati, nu inteleg de ce ar face diaree din nou...
Eu va doresc vacanta placuta de pe acum!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
cristina chiar voiam si eu sa intreb cum s-au comportat copiii dupa vaccin, ca eu o sa-i aduc duminica in cluj, luni mergem la vaccin, iar dupa masa as vrea sa-i duc din nou la tara...si tare mi-e frica sa nu se simta bine...ce sa fac, cum sa-i las asa saracutii in grija bunicii?
nu ca nu i-ar ingrijii bine...ufff, ce m-ai mama sunt si eu!!!!

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Roserb,eu nu vad pozele..
Ad_rianna,nici eu nu i-am facut vaccinul inca
..si ma gandesc sa o trimit cu bona,ca eu,cu serviciul asta nou , nu-mi prea permit inca sa plec cand vreau..si am si eu mustrari..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
mariussimiuc spune:
Helau! 
Roxana,nu se vad pozele! Spuneai ca lucrezi in IT?

Cristina,nici Robert nu a facut febra dupa vaccinul de 2 ani jumate. Ma trezesc acu vreo 2 zile cu telefon de la dr sa vin sa vaccinez copilul!
Dupa ce-am luat-o la...intrebari si-a adus aminte ca fu sotul pe acolo.
Bits,si lui Robert ii moroase gurita,dar nu tot timpul si mai ales dimineata cand se trezeste.I-am facut analize si au iesit negative. Nu stiu ce sa cred...
Miha
si Robert 
roserb spune:
Bai, da, lucrez in IT, dar au fost niste probleme de tensiune pe aici si probabil nu a apucat sa-mi ia toate setarile. Sa stiti ca le facusem publice,mai am o speranta , nu-s dusa definitiv
.
Incercati acum again!
pup you
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
gata draga mea,le-am vazut!
..ce haiosi erau..imi place poza aia cand se "cearta" cu sotul ei
..asta dupa ce mariuca i-a bagat degetul in ochi
,iar Mihnea a tacut..culmea!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
gata draga mea,le-am vazut!..ce haiosi erau..imi place poza aia cand se "cearta" cu sotul ei
..asta dupa ce mariuca i-a bagat degetul in ochi
,iar Mihnea a tacut..culmea!
Mai, a tacut saracul baiat o data (ca asa l-am batut eu la cap, ca n-are voie sa dea in domnisoare-mai putin in sora-sa), dar a doua oara nu garantez ca mai scapa Mariuca nejumulita
.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roserb
Bai, da, lucrez in IT, dar au fost niste probleme de tensiune pe aici si probabil nu a apucat sa-mi ia toate setarile. Sa stiti ca le facusem publice,mai am o speranta , nu-s dusa definitiv.

Miha
si Robert 
miria_cristina spune:
A mea a facut 39 temperatura.![]()
Si a nu doar o data.
La celelalte vacc. nici nu am simtit ca i le-am facut.
Ce frumusei sunt toti insirati pe canapea!!![]()
![]()
ROXANA - Ce personaj a fost domnisorica ta la serbare, primavara?
A fost tare frumoasa!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
mai am vazut si eu pozele cu trupa de shoc
erau haiosi foc
roserbina si alex m-a zapacit cu bianca ta
![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)