Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 18
danette spune:
Fetelor, multumim de urarile de insanatosire.
CA carbonic si-a cam facut efectul fiindca de ieri dimineatza Iris n-a mai facut kk. Astept vesti de acasa, daca e bine...
oricum trebuie sa am grija cu mancarea. Sa nu cumva sa-i revina.
Cica la noi e plina sectia de pediatrie a spitalului cu cazurid e enterocolita.
Mi-am amintit ca sapt. trecuta au tot survolat niste avioane care lasau ceva substante impotriva tantzarilor. Ea a mancat fructe din gradina nespalate fiindca noi nu am stropit cu nimic gradina. Cirese, defapt, nu altceva. Ma gandesc ca poate si asta sa fi fost...
Andra si mie imi place piesa si mi-a placut si filmul Music and Lyrics. Si mi-a placut si Hugh Grant intotdeauna.
Eu am o alta favorita zilele astea. The ping pong song a lui Enrique Iglesias. I
it. Piesa, nu macho boy-ul...
monica-elizabet spune:
buna dimineatza
la mamici si bbici si multa sanatate sa va faceti bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
bits spune:
neata!vad ca nu suntem singurii cu entero.
Paxela sanatate lui Silviu!imi imaginez ce e in sufletul tau sa nu ia si Delia.offf macar sa fie ceva usor!
noi suntem bine,slava Domnului ca nu suntem in sit de acum 1,6 ani.vacanta inca nu s-a terminat dar bat in lemn!
sper ca la mare sa ne fie bine si sa nu ne pricopsim cu nimic.
da Try uite ca mama natura isi spune cuvantul si incet incet in sufletelele lor iubirea prinde viata.totusi eu zic ca pe viitor este de datoria parintilor sa aibe grija ca acest sentiment sa nu fie"mutilat".in fam tatalui meu sunt 3 frati si se urasc mai ceva ca strainii si asta pt ca parintii au facut diferente si au fost tratati inegal de aici n frustrarile care au generat apoi ura dintre ei.cat imi sta in putere am sa fac in asa fel incat sa se iubeasca si sa se pretuiasca unul pe altul.
aaaa si servetele de alea dezinfectante folosesc si eu dar se pare ca in Romania nu exista.am fost si am intrebat(caci imi sunt pe terminate)si nu a auzit nimeni de asa ceva
.
Ken stiu de ce a facut enterocolita:l-am scos in parc la joaca,s-a jucat in nisip,pietris si altele avea mainile negre iar mamica unui baietel ii da pufarine.binenteles ca copilul le-a bagat in guritza imediat.eu in permanenta am sevetele dezinfectante in geanta dar nu am mai avut timp sa-l sterg caci el deja pusese in gura pufarinele.nu pot sa inteleg de ce unii parinti iau dulciuri sau biscuiti cand merg cu copii la joaca?in Romania sunt conditiile care sunt caci nu ai unde sa-i speli pe manini prin parcuri,cum pot sa le dea sa manance asa pe unde apuca fara sa se gandeasca la consecinte?!
roserb spune:
Monica, noi plecam din Bucuresti sambata, asa ca vineri dupa amiaza e OK. La servici nu cred sa mai apara nimic neprevazut, e destul de liniste, iar vineri am niste intalniri doar in prima parte a zilei, asa ca ne vedem! In sfarsit!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:

Try si mie imi place melodia, ca si protagonistii. Chiar acum o ascult ![]()
Dana, bine ca ati rezolvat-o cumva, desi Ca asta acrbonic e un leac invechit (cum ar zice unii) iaca ca si-a facut iar treaba. sa fie Iris sanatoasa.
Bits, pai servetelele alea de voiaj nu-s bune in parc? Cat de cat curata, noi avem ziua si pachetul.
Okisori verzi, sanatate si serbare frumoasa 
Is pe maaaare fuga, dar va
pe toate
aime si
Vladimir
roserb spune:
Bitsule, sunt si pe la noi servetele antibacteriene o gramada de feluri, imposibil sa nu gasesti intr-un supermarket.Din pacate sunt multi copii care invatati sa manance in parc, cu mainile pline de toate cele, n-ai cum schimba mentalitatile...![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
carmen spune:
Buna dimineata
Try imi plac tare mult copilasii tai, vorba ta: Adrian s-a facut un frumusel.
Paxela e tare dragalasa Delia si o imbraci asa de frumos. Sanatate multa la copilasi si poate nu se prinde si de bb
.
Danette eu zic sa te linistesti cu concediul. Ai sa vezi ca va fi foarte frumos. De pe acum iti urez concediu placut
.
Bits
nu prea le iau mancare in parc fetelor, numai de baut.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
monica-elizabet spune:
fetelor nu am reusit sa vb cu fulgutza in persoana dar am vb cu cuscrul meu
si zicea ca vineri ei pleaca din bucuresti(in provincie) deci ramane pentru maine la ora 18;00 la intrarea din parcul moghirosh dinspre ceas. cine vrea sa vina va trimit pe pm nr meu de mobil sa mai vb eventual daca intarziati.
roxana, ma gandesc ca nici la 19 nu-i tarziu...chiar si 19,30 daca veniti tot avem o gramada de timp...decat delok ne multumim cu putin...![]()
deci se anuntzasera
andreap
onitza
fulgu
monica
roserb(nu mai am nr tau de tf, tu-l ai pe al meu?)
mai vine cineva?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
andreap spune:
Monica,eu vin in principiu,ti-am zis,numai sa nu apara ceva..Eventual vb maine sa mergem cu aceeasi masina?
Eu recunosc ca-i mai dau si-n parc de mancare,am grija de cele mai multe ori sa o sterg cu servetele umede inainte;asta nu o pot evita ptr.ca vede la alti copii si cere..de fapt urla
.
Ad_rianna,si eu ma gandesc cu groaza la cum va face ea pe plaja...nu stiu,sper sa gasim un loc cu un Wc in apropiere,altfel....si acum e destul de dificil,deoarece cere si-n apr,si pe strada..incerc sa ma 'ascund' si o pun sa faca,ce sa-i fac?
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
Vin de la spitalul Carol, au vrut sa ma interneze
, dar n-au avut cu cine sa se inteleaga
cel mai prost moment in a ma interna acum ar fi
...sa vad ce imi spun si de la Malaxa vineri , sper sa nu aud cuvantul "internare" mi se zbarleste parul pe mine! ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL