casa cu etaj sau cu mansarda??

casa cu etaj sau cu mansarda?? | Autor: dacia

Link direct la acest mesaj

Voi ce ati alege?Sau ce ati ales?
Mie imi place mult cu mansarda dar sotul meu zice ca e prea joasa...ca in Ro majoritatea sunt cu etaj...ca nu se poarta cu mansarda...ca in zona majoritatea sunt cu etaj,si a noastra o sa para casa batraneasca...
Uffff...e f greu sa alegi un proiect perfect.(mai ales cand nu stii sigur ce vrei)
Voi ati stiut din prima care-i proiectul mult visat???
Astept idei si pareri...

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu as prefera cu mansarda ... dar sa fie un picut mai inalta, adica sa stea o persoana in picioare lejer, nu cocosata. Si sa fie luminoasa ... nu intunecata, sa aiba ferestre mari.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

sorryam postat gresit.
Rog pe moderatori sa mute subiectul unde trebuie

poze cu noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

eeh cu mansarda! cu pereti galbeni, cu un pat mare langa fereastra, sa vad stelele noaptea si sa ma incalzeasca soarele dimineata......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

in Romania este explicabila nevoia de spatiu datorita anilor de comunism in care erai obligat sa te acomodezi in spatii mici.
asa ca eu nefiind o exceptie, prefer un etaj. am locuit la bloc 24 de ani si de cand ma stiu am visat la o casa. acum ca locuiesc in ea, nu as schimba-o cu nimic altceva. e un vis implinit.
referitor la situatia voastra, depinde de suma pe care o aveti la dispozitie, nr. membrilor din familie si un plan pe termen lung.
mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Daca exista spatiu necesar pt. a o face pe un singur nivel ... si de marimea pe care o vrei ... eu raman tot la ideea de mansarda. Bineinteles, daca terenul e mic, pt. a economisi spatiul ... e de preferat etajul. Da mai multe amanunte, cat de mare o vrei (casa), cum e terenul ... daca e numai chestie de "cum e la moda" ... eu nu m-as ghida dupa asta. Si nu neaparat sa fie joasa daca are mansarda ... faci fundatia putin mai inalta si mansarda la fel si pare casa cu etaj. Sora mea a facut o astfel de casa (cu mansarda) si crede-ma, din strada zici ca e cu etaj.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna dacia,
Noi am facut si etaj si mansarda. Sigur ca am facut proiectul cu cativa ani inainte si ne-am gandit bine la spatiu. Pentruca trebuie sa iei in calcul dormitoarele, doua, trei sau mai multe, spatiul de joaca pentru copii. Trebuie sa te gandesti si la incalzirea care va costa ceva pe iarna.
La etaj avem trei dormitoare, o baie mare si un wc mic, hol destul de spatios in care am o canapea si un fotoliu. Iar la mansarda o camera de joaca pentru copii si un dormitor ptr oaspeti, plus spatii de depozitare. Peste tot geamuri mari, deci lumina multa!
Cand incepi sa construiesti e bine sa stii ce vrei ca sa nu depasesti bugetul.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si eu as prefera tot mansarda bine luminata.
Factura la gaz vine si asa umflata pe timp de iarna...sa mai fac si etaj!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cu mansarda locuibila

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Depinde foarte mult de cat spatiu doresti sa ai...noi ne-am luat o casa cu mansarda si eu nu prea sunt incantata pt ca se pierde mult din spatiu, mai ales la bai si in dressing. Daca vrei poti sa vezi poze cu casuta noastra in albumul meu....in curand o sa pun si din interior.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Mersi la toate ca mi-ati raspuns
Stiu ca parerile sunt impartite si gusturile nu se discuta...insa as fi vrut sa-mi fac o idee despre ce cred cele mai multe dintre voi...
Eu as opta pt casa cu mansarda pt ca vreau o casa intima,si nu sa ma pierd in ea.Am 2 copii (deocamdata)si as vrea o casa spatioasa...dar nu mare.Cum spunea Petronela...o mansarda putin mai inalta...sa pot sta in picioare cred ca ar fi ok.
Corina,imi pare rau ca nu esti prea incantata de casuta ta.Daca era acoperisul putin mai sus era mai bine?...asteptam si interioarele..
va pup

poze cu noi:

Mergi la inceput