casa cu etaj sau cu mansarda??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Cu etaj. Uita-te la toate cladirile vechi ca au tavan inalt si intreaba-te cum te simti in ele.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mie nu imi place cu mansarda pentru ca urasc peretii inclinati dar asta e o chestiune de gust.
Poti alege o situatie de mijloc adica o mansarda inalta.Cel mai bine ii ceri unui arhitect sa iti dea niste sfaturi si sa iti faca niste variante.Asa cu siguranta te vei hotara.
Succes!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by dacia

Mersi la toate ca mi-ati raspuns

Corina,imi pare rau ca nu esti prea incantata de casuta ta.Daca era acoperisul putin mai sus era mai bine?...asteptam si interioarele..
va pup

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Casa e ok...adica imi place mult cum e impartita si arata si bine...doar cand intru in dressing imi dau seama ca am pierdut din spatiu...iar in baia matrimoniala nu pot sta in piciare in cada....in rest in toata casa la etaj poti sta linistit in picioare. Daca aveam 50 de cm in plus aveam si baile si dressingul mai mari.Dar daca pe tine nu te deranjeaza sa pierzi din spatiu, atunci poti sa faci linistita mansarda. Casa noatra e foarte cocheta...imi place cum arata...cu etaj nu cred ca ar fi aratat la fel.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Si eu imi doresc casuta sa fie tot cu mansarda!
Aici toate sunt asa si au si geamurile micute si cochete (stilul ala nemtesc rustic).
Sunt deosebite!
Voi face cateva fotografii pe care i le voi da arhitectului!
Si cred ca iesi si mai bine dpdv financiar, nu?

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Casele cu mansarda sunt mai ieftine la constructie si mai ieftine la cumparat (cind e sa cumperi una).
Pe de alta parte pentre cei care platesc impozite in functie de suprafata locuibila mansarda e o solutie, caci suprafata locuibila se masoara numai pentru tot ce depaseste 1,80 (parca); deci ce este mai putin e o suprafata utila. Se pot pune birouri sau dulapioare/comode linga astfel de pereti.

La casa de vacanta am peretii inclinati in unele camere si oarecum ciudat de dormit sub un plan inclinat. Feresterele sunt mai greu de curatat si draperii de pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Dacia mie imi place cu etaj+mansarda.
Pentru inceput ar putea fi lasata doar ca pod, ca in viitor sa fie amenajata conform dorintei.Si o mansarda costa f. mult daca vrei sa o amenajezi "ca la carte".Cred ca se poate mansarda si doar o parte a casei.

Socrii mei construiesc (acum sunt spre final) o casa cu etaj si mansarda.Au doi copii.
La parter au facut un dormitor (pt. strabunica/oaspeti)+o baie+living+loc de luat masa+bucatarie.
La etaj fiecare din cele 3 familii (2 copii+socrii) are cate un dormitor+baie. Mi se pare important sa existe si spatii gen dressing (...cate se strang....).
Mansarda este destinata nepotilor, cu siguranta va fi un spatiu f. indragit atat de cei mici, dar si de cei mari.Spatiul din mansarda este f. inalt, bine depinde si de cat de mare este restul casei (exista un raport intre inclinatia acoperisului si marimea ei).
I-au pus ferestre in acoperis,o sa fie f. frumoasa.
Pe jumatate din suprafata pe orizontala a casei, au facut si subsol- pt. camara+altele.
Noi (copiii) nu vom sta zilnic acolo, dar cred ne vom reuni in fiecare weekend cu placere.
Acum copii tai sunt mici, dar nu se stie pe viitor...

Bafta si sa fiti fericiti in ea!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Multumesc mult de mesaje si sfaturi
anacamicred ca m-ai convins...Ai spus taaare frumos.
Cred ca asta mi-as dori...sa le am pe amandoua...
Doamne-ajuta sa o vad gata!!!

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Mergi la inceput